IUI 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
128
4.1.19 22:33

@JannneM ahojky tak co už jste byli na konzultaci ? Mě nevzali byla jsem už 15.den ,tak mi řekla ze první den MS si mám zavolat a teda až v únoru :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1682
5.1.19 10:52

@Salazaret Ahoj, tak jaké novinky u tebe? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
5.1.19 16:37

První IUI

Zdravím..tak já byla na IUI 21.12 dneska je to 15dni a test mám negativní. Před tím jsem brala Clostylbegit. V době IUI mi byl píchnut Ovitrelle. Od 25.12 jsem brala 10dni Proveru. Pořád mě boda,píchá bolí na levém vaječníků. Tak jsem si říkala že je to na dobré cestě že se něco děje ale dle testů to nevypadá. Ani nevím kdy bych měla dostat MS ale melo by to byt cca 3dny po dobrání Provery. Tak ještě počkám den dva a zkusím test znovu. Měla jste některá taky test pozitivní až později? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
7.1.19 16:03

@Dudlik123 ahojky…ja cekam az prijde MS…zatim dva dny zpozdeni…tak v duchu doufam, ze uz tam nebudu muset…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
7.1.19 20:33

@JannneM Tak držím pěsti 8o snad se zadaří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
10.1.19 17:16

@Dudlik123 ahojky tak nic…taky pujdu v unoru…tak si pisnem co a jak..trochu mam z toho strach..co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
10.1.19 19:29

@JannneM
Tak to je mi lito :? Určitě si písmene .. já budu volat počítám 22.1 tak jsem zvědavá . Známa si jede teď 14.1 pro prášky atd.. tak mě bude také informovat ,jak to vše probíhá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
11.1.19 19:32

Ahoj holky :) tak se přidávám do skupinky. Dnes 1.konzultaace v KAR Gynem, zítra večer injekce a v pondělí jdeme na to. To byl fičák, až se mi z toho motá hlavička. Manžel chvilku vypadal, že uteče, když mu Dr. řekla, tak v pondělí ju? :D :D
Srabík, jak kdyby mu měli useknout nohu 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
11.1.19 19:33

Jen mám obavy, má tady někdo z Vás holčičky problém s bolestivou ovulaci? Někdy to bolí, že sotva chodím, bojím se aby s tím nebyl bolestivý i ten zákrok :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.19 05:26

Ahoj tak se pridávám. První IUI zamnou,to nevyšlo… Teď jsem po druhé IUI a budu čekat… Na TT… Řekli když se to ne povede tak se mrknout na průchod vejcovodu… A nebo to přeskočit a jít uměle tak nevím… Nějaké zkušenosti…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
14.1.19 06:22
@Terinka 888 píše:
Ahoj tak se pridávám. První IUI zamnou,to nevyšlo… Teď jsem po druhé IUI a budu čekat… Na TT… Řekli když se to ne povede tak se mrknout na průchod vejcovodu… A nebo to přeskočit a jít uměle tak nevím… Nějaké zkušenosti…?

Ahoj, za mě bych určitě první podstoupila test průchodnosti. Budeš mít klid, že je to v pořádku. Případně se sníží riziko mimodelozniho těhotenství, kdyby byl někde problém (jedno za sebou po IUI mám).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
14.1.19 06:35

@Terinka 888 ahojky určitě bych první šla na vyšetření průchodnosti :palec: já byla na laparoskopii po dvou IUI a zjistili mi zánět v obou vejcovodech, což by byl problém v IVF. Samozřejmě to nemusí být tvůj problém, ale pro jistotu bych šla ať víš jak na tom jsi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.19 08:04

Ahoj, tak jsem v pátek byla na 1. IUI. Ale spermiogram zase špatnej (ale prý to IUI ještě udělaj). Pohyb jsme docela vylepšili, ale místo asthenozoospermije je jich teď zase málo, takže oligozoospermie. V případě neúspěchu máme přijít na konzultaci, tak si říkám, jestli nás nepošlou rovnou na IVF. Ale další novinka je, že manžel má podezření na varikokélu. To si ale diagnostikoval vlastně sám. Něco si o tom přečetl na netu a má stejné příznaky. Docela mě mrzí, že ho v Pronatalu nikdo na tohle nevyšetřil. Dnes se prý objedná sám k urologovi, tak uvidíme. Nemáte s tím někdo zkušenost? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
14.1.19 09:42

@Andrea1987 Ahoj, já občas bolestivou ovulaci mám a zákrok nebolel nikdy (byla jsem třikrát už)..maličko nepříjemné to je, ale nic strašného a bolestivého, tak neboj a držím palce :). Manžel byl taky šokovanej a teď je z něj „starej profík“.. :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1682
14.1.19 09:43

@holicka.zuza Urolog je výborný nápad, určitě to zkuste. Nicméně, můj chlap měl oligoasthenozoospermii, dokonce III. stupně, plnil stěží 10% norem na IUI. A přesto se při druhé IUI „zadařilo“ - bylo z toho biochemické těhotenství, bohužel se zrovna nespárovala dobrá spermie s dobrým vajíčkem, ale k oplodnění došlo - a hned následující cyklus jsem otěhotněla přirozeně :) Takže pokud se na IVF necítíš, určitě to nevzdávej (nenech se tlačit), záleží jen na tobě.
A jinak, u nás kromě přehršle vitamínů měl na spermie velký vliv i životní styl - více spánku, méně stresu a NULA alkoholu. A pak se trochu zlepšily ty na začátku úplně příšerné ukazatele (jedině IVF a ještě se speciálními metodami), ale co víc, po SEDMI letech marného snažení se konečně podařilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí