IUI 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17
29.1.19 21:32

@A.K.2019 já jsem pravé čekat nevydržela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
29.1.19 21:59

@Andrea1987 když to počítám tak jsi si test dělala 14 dní po IUI což se má…ty ovulační testy si dělat nebudu, já jsem spíš taková že čekám a někdy se moc sleduju… :? Ale nic mi neni jen mě sem tam píchne v podbřišku a to když sedím a nic nedělám. Jsem teprve 8dni po IUI tak je asi brzo i na prsa třeba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.19 05:34

Ahoj jsem po druhé IUI… :lol: A vyšlo to… :dance: Prsa katastrofa… Včera trochu nevolnost dopoledne a pak kolem pátý… Jinak nic… Jinak stále beru Utrogestan… 1-0-1…🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
30.1.19 06:14

@Andrea1987 bohužel nic :roll: ale tobě gratulace :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
30.1.19 08:32

@Terinka 888 tak to j e super zpráva že to na podruhé vyšlo,také v to doufam. Mužu se zeptat od kterého dne ti začli bolet ty prsa? Mě max občas píchne v podbřišku jinak nic. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.19 13:04
@A.K.2019 píše:
@Terinka 888 tak to j e super zpráva že to na podruhé vyšlo,také v to doufam. Mužu se zeptat od kterého dne ti začli bolet ty prsa? Mě max občas píchne v podbřišku jinak nic. :roll:

Snad hned… :roll: :mrgreen: Mě zase s briskem nic … :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
30.1.19 16:24

@Terinka 888 no je mi jasný že je každá ženská jiná… :lol: ale je to divný… I když mě prsa neboli ani před MS tak třeba ani když se zadaří nebudou… Kéž by no :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.1.19 06:51
@A.K.2019 píše:
@Terinka 888 no je mi jasný že je každá ženská jiná… :lol: ale je to divný… I když mě prsa neboli ani před MS tak třeba ani když se zadaří nebudou… Kéž by no :)

Přála bych aby ne boleli… ;) Nebo to se nedá nosit ani podprsenka… Před MS mě taky vždy boleli ale to tak jeden den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
2.2.19 22:41

@JannneM ahojky ,tak co nového ? Jak ti je ? Nebo spíše jak to vypadá ? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
3.2.19 10:06

Ahojky..tak já hlásím že jsem dnes testovala 13 dní po IUI už jsem to nevydržela, ale na TT vůbec nic 😔 neboli mě břicho ani prsa…jediný co mě bolí jsou záda a hlava snad už tak týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
3.2.19 11:06

@Dudlik123 na testu bilo…bohuzel…zitra volam do caru co a jak…ty jdes zitra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
4.2.19 19:18

@JannneM tak to je mi líto , dnes jsem byla jedu v pátek znova ultrazvuk a v pondělí 3IUI nejspíš … a co volala jsi ,copak ti řekli ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
4.2.19 19:42

@Dudlik123 nemaji misto tak az 26.2. na konzultaci pred ivf..a sla bych v breznu…drzim palce…jeste zkousej iui..treba to vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
5.2.19 11:05

Dva měsíce již nestimuluji clostillbegytem (dělal mi cysty) a žádným jiným hormonem. Ahoj holky, mám na vás prosbu :). Vždy jsem měla ovu kolem 18 DC, ale skoro dva měsíce beru jeřáb ptačí a ten mi zkrátil cyklus a tím posunul ovulaci na 14 DC. Proto jsem se objednala na utz na kontrolu folikulů raději už dnes 11 DC a na levém vaječníku 7mm ( z toho nic nebude) a na pravém vaječníku 13,5 mm. Jsme domluveni na čtvrtek na kontrolní utz a pokud to bude optimální, tak v pátek inseminace. Strašně bych si přála, aby to konečně klaplo a my konečně zkusili IUI. Myslíte, že by to mohlo klapnout? Mějte krásný den a všem co se blíží testovací období držím palce ;) ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
5.2.19 12:22

@rzipkova Ahoj, no já myslím, že klapnout by to mohlo, já měla bez stimulace teď 12DC necelých 16mm a IUI proběhlo 15DC. Folikul roste 1-2mm za den, tak si myslím, že proč ne ;) Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí