Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Andrea1987 když to počítám tak jsi si test dělala 14 dní po IUI což se má…ty ovulační testy si dělat nebudu, já jsem spíš taková že čekám a někdy se moc sleduju…
Ale nic mi neni jen mě sem tam píchne v podbřišku a to když sedím a nic nedělám. Jsem teprve 8dni po IUI tak je asi brzo i na prsa třeba
Ahoj jsem po druhé IUI…
A vyšlo to…
Prsa katastrofa… Včera trochu nevolnost dopoledne a pak kolem pátý… Jinak nic… Jinak stále beru Utrogestan… 1-0-1…🙂
@Terinka 888 tak to j e super zpráva že to na podruhé vyšlo,také v to doufam. Mužu se zeptat od kterého dne ti začli bolet ty prsa? Mě max občas píchne v podbřišku jinak nic. ![]()
@A.K.2019 píše:
@Terinka 888 tak to j e super zpráva že to na podruhé vyšlo,také v to doufam. Mužu se zeptat od kterého dne ti začli bolet ty prsa? Mě max občas píchne v podbřišku jinak nic.
Snad hned…
Mě zase s briskem nic … ![]()
@Terinka 888 no je mi jasný že je každá ženská jiná…
ale je to divný… I když mě prsa neboli ani před MS tak třeba ani když se zadaří nebudou… Kéž by no ![]()
@A.K.2019 píše:
@Terinka 888 no je mi jasný že je každá ženská jiná…ale je to divný… I když mě prsa neboli ani před MS tak třeba ani když se zadaří nebudou… Kéž by no
Přála bych aby ne boleli…
Nebo to se nedá nosit ani podprsenka… Před MS mě taky vždy boleli ale to tak jeden den…
@JannneM ahojky ,tak co nového ? Jak ti je ? Nebo spíše jak to vypadá ? ![]()
Ahojky..tak já hlásím že jsem dnes testovala 13 dní po IUI už jsem to nevydržela, ale na TT vůbec nic 😔 neboli mě břicho ani prsa…jediný co mě bolí jsou záda a hlava snad už tak týden.
@Dudlik123 na testu bilo…bohuzel…zitra volam do caru co a jak…ty jdes zitra?
@JannneM tak to je mi líto , dnes jsem byla jedu v pátek znova ultrazvuk a v pondělí 3IUI nejspíš … a co volala jsi ,copak ti řekli ?
@Dudlik123 nemaji misto tak az 26.2. na konzultaci pred ivf..a sla bych v breznu…drzim palce…jeste zkousej iui..treba to vyjde
Dva měsíce již nestimuluji clostillbegytem (dělal mi cysty) a žádným jiným hormonem. Ahoj holky, mám na vás prosbu
. Vždy jsem měla ovu kolem 18 DC, ale skoro dva měsíce beru jeřáb ptačí a ten mi zkrátil cyklus a tím posunul ovulaci na 14 DC. Proto jsem se objednala na utz na kontrolu folikulů raději už dnes 11 DC a na levém vaječníku 7mm ( z toho nic nebude) a na pravém vaječníku 13,5 mm. Jsme domluveni na čtvrtek na kontrolní utz a pokud to bude optimální, tak v pátek inseminace. Strašně bych si přála, aby to konečně klaplo a my konečně zkusili IUI. Myslíte, že by to mohlo klapnout? Mějte krásný den a všem co se blíží testovací období držím palce
..
@rzipkova Ahoj, no já myslím, že klapnout by to mohlo, já měla bez stimulace teď 12DC necelých 16mm a IUI proběhlo 15DC. Folikul roste 1-2mm za den, tak si myslím, že proč ne
Držím palce ![]()