Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@JannneM No uvidíme máme už jen dnešek …
Manžel jde zítra do práce na 24hod…
Ahojte holky na iui jsem byla 13.2 kdy jste si dělali test který vám vysel ![]()
Od inseminace mě tahá na pravém vaječníku a občas na levém od 4 dne od iui jsme se nachladila asi kašel a rýma ale bez teplot beru utrogestan 0-0-2
@Dudlik123 ahojky…drzim moc palce…ja jdu zitra na konzultaci pred ivf
Ahoj holky v pátek jsme podstoupili první IUI. Od včera beru duphaston. A dneska mě začalo píchat v podbřišku. A test mám udělat až 11.3. to čekání je hrozný.
Já byla ve středu na 3 IUI a není mi vůbec nic. Při předchozích dvou mě taky furt někde pichalo, tlačilo, bolelo ale teď vůbec. Stejně by bylo brzo… Holky moc se pozorujeme. Já už dospela k tomu že na to prdím. Buď to vyjde nebo ne. Kdyžtak mě příští měsíc čeká laparoskopie. ![]()
Já mám za sebou dvě ivf a 4 iui zítra mám 13 den na testu nějak nic moc sotva něco vidět po prvním iui jsem otěhotněla ale bylo to bio tak že jsme to s přítelem oplakali začínám strácet jak nadějí tak i nervy
Jaký máte názor na testy z rosmana do proudu mi ukazuje docela pěkného ducha ale na lady max nic moc spíš asi nic nebaví mě koukat na duchy jsem z toho nervózní ![]()
@anicka1234567 Já kupuju testy z wishe. Měla jsem 25 těhu testů za 70 kč. Rosman má myslím citlivost 25m, ne?
Jinak jsem testovala včera večer, a byl tam dušík, tak jsem testla dnes dvěma druhy testu a nic ![]()
@Salazaret píše:
Jinak jsem testovala včera večer, a byl tam dušík, tak jsem testla dnes dvěma druhy testu a nic
Z rosmana no podle toho který mají tam 4 druhý od facelle jsou 10 tky
Ahoj holky, všem vám držím palce
..Já bohužel dnes 1. DC, takže první IUI byla neúspěšná ![]()