IUI 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
287
16.4.19 22:16

@Lokev Tak držím palce ;) No pokud to nevyjde, tak určitě, vyzkoušet se to musí :D Určitě se nám to povede ;) Jo, taky to takto dělám, abych věděla, jestli už není v těle Ovitrelle n :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
17.4.19 10:05

@Evi88 tak to jsem ráda, že nejsem sama. A ty jsi na tom teď jak? Ještě jsem se chtěla po tom utrogestranu přibrala si něco? Já mám pocit že mám strašný chutě. A poslední dobou mám tlaky v podbřišku. Doufám že se moc nepozorují :). Za jak dlouhou dobu si dostala mrsku po vysazení utrogestranu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
17.4.19 21:35

@Lokev Teď nepůjdeme, vrátila jsem se po dlouhém marození do práce, tak je toho hodně, ale někdy kolem léta bychom, pokud se nepodaří ještě iui, šli na to ivf, jinak ani teď přirozeně nic, dnes se ms dostavila :zed: No já nepřibrala nic ;) No ono ale když jsem měla to biochemické, tak to bylo jiné, než jindy, cca 8dpo mi bylo během dne na zvracení, cítila jsem i silněji pachy a z některých vůní mi bylo zle, po těch dalších iui co nevyšly, už to tak nebylo, tak ono všechno nemusí být vsugerované a příznaky se mohou dostavit už po zahnízdění nebo i při něm, už se s tělem prostě něco děje, tak je klidně možné, že se něco objeví ;) Po vysazení vždy tak ten třetí den ;) Kdy budeš testovat? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
21.4.19 14:07

Ahoj holky. Trosku vam se vpadam… tuhle diskuzi jsem tady s holkama pred rokem rozjizdela. Vetsina z vas pise ze jste zdrave… delali vam vice nez HP? Protoze nam nechteli na zacatku a tvrdili ze jsme zdravi (udelali hp a spg).. po dvou biochemkach a jednom iui jsem si to uz vynutila a samozrejme na imunologii neco objevili. Po pulrocnim zakazu nam doktorka dovolila se zase snazit a hned se nam to podarilo. Takze slova jste zdrava a mate to v hlave uz vuubec neberu vazne :roll:

Příspěvek upraven 22.04.19 v 08:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
21.4.19 15:27

@Showme_a My měli testy genetiku a tak a imunologii mi budou dělat nejspíš před ivf, pokud se nezadaří. Mě řekl před rokem můj gynekolog, i přes to, že jsem neměla úplně v pohodě výsledky z endokrinologie a bylo mi tam řečeno, že by mohl být i problém s otěhotněním a že nemám zbytečně čekat, že jsem úplně zdravá a není žádný problém, a když jsem mu říkala o CARu (byli jsme tam kvůli testům), tvrdil, že tam jen lidi obírají o peníze a že i když to hradí pojišťovna, tak že dáme 80 tisíc atd., prostě to děsně rozmlouval, tak jsme se půl roku snažili normálně a po posledním snažení (bylo biochemické) jsme šli do CARu sami a hned první IUI se podařilo, ale zase biochemické, tak jsme měli ještě další tři ale už nic, nakonec nám řekli, že ještě uděláme jiná vyšetření, imunologii ap., takže pokud toto všechno někdo nepodstoupí, asi nemůže úplně říct, že je ok :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
21.4.19 22:06

@Evi88 jo je to byznys… proto jsem nechtela nic podstupovat kdyz neudelali testy. Kvuli biochemkam mi neco rikalo ze bude nekde problem a cetla jsem si o tom dost spolehala jsem se dost na tu imunologii. A ono ejhle bylo to tam 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
21.4.19 22:08

https://www.idnes.cz/…6_zdravi_pet

Holky posilam vam tady odkaz… treba to nektere pomuze a nepromarni taky dalsi rok cekanim nez se nekdo uraci udelat obycejny test…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
22.4.19 23:34

@Showme_a Tak mě to právě nabídli sami, že uděláme ty testy, ale myslím, že bez takových testů ani ivf nedělají, jen iui a to víceméně nic moc složitého neobnáší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
23.4.19 06:52

@Evi88 tak to by ses divila… ivf ti klidne udelaji :? Proto se ptam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
23.4.19 16:23

@Showme_a Aha, tak ten CAR, kam chodíme my, tak ne, tam říkali, že napřed vyšetření a testy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
23.4.19 21:37

@JannneM ahoj tak už mám stimulacni plán… a do toho mi zjistili mutaci genu G1691A, takže musím ještě na hematologii a budu muset pichat injekce na ředění krve :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
26.4.19 23:41

@JannneM Ahojky,tak dnes jsem začala pichat 200 Gonalu… 8.5 jedeme na první utz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
21.5.19 18:53

@JannneM Ahojky tak hlásím u nás první pokus také nevyšel 3.6 kontrola a půjdeme do KET

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
29.5.19 08:05

@Dudlik123 ahoj, to mě mrzí…Já právě cekam na odběr…za chvíli jdu…napíšu kolik…mám teď minimální a měla bych mít asi 10 folikulu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
29.5.19 11:17

@Dudlik123 tak to mám za sebou z 8 máme 6 trvalých vajíček tak uvidíme jak budou bojovat…mám volat v patek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí