Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@JannneM Tak já jsem bez KET 😞 nemám ovulaci… Ale tobě držím Palečky 😍 ✊
@Dudlik123 aha…tak to mě moc mrzí…neboj priste to vyjde…Já mám u sebe 2 embryjka…ležím na balkoně…a čtu si…a zítra jdu do práce…nechci se nervovat nekonečným čekáním doma…
@JannneM tak držím palečky ať se krásné drží 🍀 ✊ snad to příští měsíc už bude dobrý 🙈
@Dudlik123 neboj bude…člověk si hold musí někdy chvilku pockat
@JannneM Ahojky tak co? Já se omlouvám ale bylo toho na mě nějak teď moc… Rodinné problémy, práce atd…
@JannneM
Ahojky tak co? Já mám u sebe dvě bublinky už 5 dni, tak uvidíme 😊 🍀 brzy napiš
@Dudlik123 moc drzim palce…u me to nedopadlo…nechapu…jeste jsem po hormonech melavzanet žil…takže různá vyšetření a na jet snad v srpnu…napiš…přeji ať se zavrtaji
@JannneM to mě moc mrzí 😞 tak snad se brzy taky dockas ❣️️ Moc děkuji byli poslední dvě bublinky, tak snad to dopadne dobře 🍀 držím ti palce, ať si brzy v pořádku
@Tynnnna123
Ahoj, já teda nemám za sebou aktuálně IUI, ale už před rokem…A na výsledek TT pozitivního testů už čekáme 2roky..každej měsíc…teď čekám do utery, co z toho bude… ![]()
@JannneM Ahojky,tak jsem na tom stejně
u nás také nic… Půjdeme do jiného CARu… Ale teď si dáme do Vánoc pauzu… Poprvé jsem viděla mého manžela něco oplakat.. Teď už se jen dat do kupy ✊
@Evi88 V tom našem CARU nám to neudělají dokud nezkusíme alespoň pár pokusů IUI. Prý dva roky nejsou ještě taková doba, abychom šli hned do IVF. Oba jsme ok ve všech směrech..Do konce tohoto roku to necháme nějak plynout po novém roce chceme zkusit jiné centrum. Už abychom pomalu začali šetřit. ![]()
@Kl.ad Můžu se zeptat, co je to za CAR? My byli po půl roce (je mi 31) na čtyřech IUI, poprvé úspěšně, ale odešlo s ms, nyní v září, což bude dohromady rok a půl snažení, ivf
Většinou po roce se posílá do CARu a i přesto, že jsou oba partneři zdraví, nemusí se jinak, než s touto pomocí zadařit
Jen mě přijde divné, že jste podstoupili IUI jednou a potom dlouho nic a po dvou letech vám řekli, že to není ještě dlouhá doba
Každopádně držím palce ![]()