IUI 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4.4.19 08:07

Ahoj, chceme v dubnu zkusit další pokus IUI. Ještě tedy čekám na MS, ale dle předběžných propočtů mi asi vyjde kontrolní ultrazvuk před IUI na víkend mezi velikonočními svátky. Myslíte, že mě pošlou do kopru? Pronatal Praha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
4.4.19 18:06

@holicka.zuza ahoj , my jezdíme Pronatal Teplice . Také mi to vycházelo na víkend v pondělí už by bylo pozdě … takže jsme měli domácí inseminaci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
4.4.19 18:15

@JannneM Ahoj tak coooo ? Jsem jak na trní :) jinak 23.4 jedeme pro prášky a budeme už stimulovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
4.4.19 19:35

@holicka.zuza Ahoj, my jsme v Pronatalu Praha a vím, že třeba přes a ani mezi Vánočními svátky nebyli, tak nevím, asi spíš jen Ovitrelle a snažit se doma nu ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
10.4.19 17:22

Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Dnes jsem byla na prvním iui. V pondělí jsem večer píchala ovitrelle a dnes ve 12 inseminace. Přítel skvělý spermie u mě také žádný problem. Dnes jsem 16 DC a po inseminaci mi dělala doktorka utz a říkala super načasované že akorát folikul kolabuje, tak snad bude brzy ovulcae. Více méně ji vždy cítím a teď ani nev jestli něco cítím 8o prostě magor :) Co si o tom myslíte? 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
11.4.19 00:46

@Lokev Ahoj, já nevím, já jsem vždy píchala Ovitrelle večer a ob další den jsem měla IUI, vždy jsem tu ovulaci měla silnější, bolelo mě i dost břicho a vždy to bylo kolem té inseminace, tak nevím, nebylo třeba brzy? Ale když zase říkáš, že ti dr dělala ultrazvuk, tak fakt nevím :think: A co dnes? Necítila jsi něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
11.4.19 06:31

@Evi88 no právě že ne, jen od injekce spíš takový tlak… jsem zvědavá jestli ten folikul vůbec zkolabuje.. jak říkala.. no ted už s tím nic neudělám a uvidím za 14 dní… Mám brát od zítra ještě 10 dní utrogestran.. necháme se překvapit. Jo a je pravda že se procento otěhotnění další inseminaci zvyšuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
11.4.19 11:23

@Dudlik123 ahojky…omlouvam se…nejak jsem nemohla…test negativni…vcera konzultace…chteli jsme darovane embryo ale premluvili nas jeste k minimalni stimulaci…ale az kveten cerven…pry to driv nejde…nevim
Tobe drzim palce at mas dost vajuch…a napis co ti dali…ja mela menopur a cetrotide

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
11.4.19 12:03

@Lokev Tak možná to s tou injekcí cítíš jinak, ovulace by po aplikaci Ovitrelle měla být zhruba za 36 hodin. Ty jsi tedy píchala v pondělí večer a iui ti dělali v úterý nebo ve středu? V úterý by bylo asi dost brzy. Zvyšuje se, když to nevyjde, to ale i při klasickém styku ;) Většinou se říká, že tak to třetí by mohlo vyjít ;) Nám ale třeba vyšlo první, bohužel bylo biochemické, další tři iui nic, ještě zkusíme tak jednou a potom, když se nezadaří, tak ivf nu. Držím palce :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
11.4.19 12:52

@Evi88 v pondělí ve 21 hod a ve středu jsem byla na iui v 11:30… Což už jak počítám bylo po 36 hodinách.. jeee tak to je škoda že to po tom prvním takhle dopadlo.. Tak snad vyjd to poslední a dělali jste teď iui cyklus co cyklus nebo jste si dali pauzu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
11.4.19 18:15

@JannneM Ahoj, tak to mě strašně moc mrzí :,( no jedeme 23.4 tak se potom ozvu teď jsem začala zase brát femibion jako doplněk a piju kontryhel… snažila jsem se dat dolu i nějaké to kilo… Ale upřímně začínám mít strach :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
13.4.19 21:22

@Lokev Tak to jo, to by souhlasilo ;) Tak uvidíš, ale ovu proběhnou musela, neboj ;) Měli jsme dvě IUI, ale potom jsem kvůli Clostilbegytu měla cystu (trpím na ně i tak), takže dva měsíce nic a potom byly zase dvě, ale bez stimulace, teď chvíli počkáme a zkusíme to ještě minimálně jednou a když nic, tak ivf no, hlavně, aby se zadařilo :) Držím palce :) Jak dlouho se snažíte? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
14.4.19 07:38

@Evi88 tý Brdo. Už tolik? Mě řekla doktorka že to zkusíme tak 3×4× a pak na podzim na ivf. Snažíme se už dva roky. Oba dva naprosto v pořádku. Přítel dokonce super spg. Takže nevím kde je problém. Do jakého chodíš caru? A vy se snažíte taky dlouho? Já teď zavádím utrogestran… Řeknu ti… Nic moc příjemnýho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
14.4.19 22:58

@Lokev My se snažíme rok, z toho půl roku přes CAR, ale je fakt, že jsme ani před snažením žádnou antikoncepci nepoužívali, přítel je v pořádku a já mám zvýšený nějaký hormon, který to může mít na svědomí a neměla bych tím spíš prý zbytečně otálet, už mi bude 31, tak pospíchám :) Jsem Pronatal Praha a ty? No ten Utrogestan teda nic moc no, ale taky vždy raději zavádím, nejsou potom vedlejší účinky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
16.4.19 06:37

@Evi88 my jsme v Gennetu Letná. Jo tak to jsme na tom stejně. Taky mi bude 31. Tak jsem dnes zkusila tt jsem 8dni po ovitrelle tak jsem byla zvědavá jestli je ještě v těle.. no sněhobílo. Takže neni a rad uvidíme za týden jestli se tam nějaké to HCG objeví. Ale začínám být skeptická. Půjdete na ivf kdyz to nevyjde? My možná na podzim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí