Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já půjdu na druhý IUI první nevyšlo i když jsme měli všechno v naprostým pořádku jak já tak chlap má prý supermany takže spermie na jedničku…dneska jsem 11DC a mám jen 11cm folik což je malinko, tak uvidíme kdy půjdu na druhý IUI ale chlap o víkendu odjíždí pracovně pryč tak se bojím že si budu muset počkat další měsíc ![]()
Zdravím holky, tak jak je vám po iui? Berete utrogestan? Jak vám sedí? Kdy budete zkoušet první testy?
@Lilka567 Já jsem dnes 7. den po IUI, takže testovat budu až za týden v pátek. Teda pokud mi MS do té doby nepřijde a nebude vymalováno. Utrogestan beru - zavádím. první tři dny mě pobolívalo bříško, což nevím, jestli bylo utrogestanem nebo tím šťouráním katetru při IUI. Teď už nic, cítím se normálně.
@holicka.zuza já jsem 9. den, kolik kuliček užíváš? Já mám teď 2-0-2 a cítím břicho pořád, prsa tlačí, občas žaludek na vodě
Škoda, že jsou to všechno jen vedlejší účinky utroše…
@Lilka567 Já mám předepsáno 1-0-1, takže mi to nedělá žádné potíže. Trochu mě začaly bolet prsa, ale to já mívám často vždy týden před MS. Prostě zatím se neděje nic, co by nasvědčovalo tomu, že se zadařilo. Na to je asi moc brzy.
@Dudlik123 ahoj tak ja v nedeli iui…mam dva foliky 18 a na druhe strane 20…tak doufam ze se konecne zadari
já mám dne 13 DC a folik mám 17 mm ale IUI mi dělá přímo muj gyndař v ordinaci a o víkendu neordinuje tak jdu až v pondělí tak snad nebude nějak pozdě. Jinak já beru Proveru, a tu snad nebere nikdo, skoro nikde jsem se nedočetla že by ji někdo bral, samej Ustroš všude, bral jste ji někdo ?
@JannneM ahoj tak super držím moc palečky ať se zadari
já ještě čekám uvidíme ,ale je to dlouhý … tak držím všechny palečky a budu na tebe myslet
![]()
Ahoj holky tak já už se taky chystám na první IUI od 3 do 7 dne jsem brala femaru a v pátek 10 DC jsem byla na ultrazvuku a největší folik měl 10mm tak jdu v úterý znovu na ultrazvuk a uvidí zda se udělá IUI v úterý nebo ve středu snad už bude nějakej dostatečně velkej.
@JannneM ahojky tak jedeme 4.2 jsem zvědavá co nám řeknou
co ty jak ti je ?
@Lilka567 píše:
Zdravím holky, tak jak je vám po iui? Berete utrogestan? Jak vám sedí? Kdy budete zkoušet první testy?
Ahoj já Utrogestan beru 1-0-1 zavadim… První IUI ne vyšlo … To proběhlo v prosinci 2018… V lednu 11.1.2019 jsem podstoupila druhé IUI a bomba asi pět testů pozitivních…
Po první IUI jsem to cítila jako by tlak… Po Utrogestanu mi bylo zle jenže jsem to zkusila oralne pak jsem hned začala zavádět…A nic mi už nebylo. Po druhém IUI vůbec nic… Jsem ne cítila… A ještě kyselinu listovou papam a to dál…
Takže držím palecky…
@Dudlik123 tak na tebe budu myslet..napis co a jak…ja se citim moc dobre…dva dny po iui me dost bolelo bricho a ted jsem tak nejak klidna a je mi fajn…