Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KP91 Jeee, tak to je krása! Tohle rozhodně není duch, ale regulérní čárka. Moc gratuluju!
Holky, tak já jsem si dnes volala do CARu o novou dávku femary a bylo mi řečeno, že ji přestali vyrábět. Místo toho je teď letrozol (což je v podstatě to stejné), akorát, že to nemůžu nikde po Brně sehnat. A o víkendu by měla přijít MS ![]()
@Pavouček1994
Ahojky, díky za info, tak to je fakt fajn cena
. Takže Ti Utrogestan nasadili, tak super. A budu moc držet palce 🤗 🍀
@BrnackaM
Jejda, tak to nevím, co Ti poradit 😔. Na objednání to někde třeba nemají? Že bys to měla k vyzvednutí, nebo dodání v úterý? Abys mohla začít užívat
. To jsi mě celkem překvapila s tou Femarou, protože doktorka mi říkala, že by mi ji příští měsíc napsala místo Clostylu po kterým mi bylo poslední 2 dny užívání strašně zle 🙃.
Ahoj holky,
Požádám Vás o názor
Byla jsem v únoru na první IUI
Bohužel neúspěšně Čekala jsem, ze v březnu půjdu na další
Nicméně, jak jsem přišla na kontrolu na folikulometrii, tak mi DR řekla, že jsme s přítelem naprosto v pořádku (už jsem jednou těhotná byla a potratila v 2 trimestru), a ze se máme snažit čtvrt roku doma a kdybychom chtěli nějaké invazivnější řešení ať se ozveme. (Že IUI má stejný úspěch jako sex doma..)
Podotýkám, že nemám problém s ovulaci ani s ničím, spermiogram v pořádku. Takže nemám žádnou stimulaci, nic jen jsem vždy dostala ovitrelle.
Teď jsem teda měsíc vynechala, ale hlodá mě myšlenka, ze bych chtěla pokračovat v IUI, plus samozřejmě snažení doma.
Co si myslíte
Už je mi 30 + a děti ještě nemám
Loni jsem otěhotněla na první pokus
Plus jsem tedy musela zaplatit za UTZ, protože jsem přečerpala limit. Ale to mi nevadí, ta 500 mě nevytrhne…
Děkuji za názory ![]()
@Lucinta jj, objednat se to samozřejmě dá, ale pokud třeba dostanu MS zítra, tak musím ten letrozol nasadit v pondělí. No, snad to klapne a MS přijde až v neděli (jako obvykle).
@BrnackaM
Tak budu držet palce, ať to klapne
. Ale snad by moc nevadilo místo 3.-7. Brát 4.-8… Některé holky berou i 5.-10
…Třeba bude krvácení až od neděle… Respektive, doktorka mě upozornila, že myšleno je vždy až celý den krvácení jasnou krví, jako první den krvácení… A ja většinou začnu jeden den špinění a až odpoledne, nebo k večeru se mi to spustí. Tak jsem to vlastně celou dobu do teď počítala blbě 🤭
Tak dnes jsem 16 den po IUI a myslím, že čárka vypadá super. Jinak někdo se rady ptal na nosifol tak já jsem ho pila cca 2 měsíce, ale jestli se zadařilo kvůli tomu nebo ne, to nikdo neví
@KP91
Skvělý, vypadá to rozhodně super 👍🏼.
Moc gratuluji 🤗 🍀 ❤️️
Ahojky, já jsem minulý měsíc byla poprvé a nevyšlo to 😫 Teď jsem objednaná příští týden na ultrazvuk a podle toho si dohodneme další termín IUI, tak snad to vyjde 🙏🏻
@Lucinta děkuji, akorát mi teda v CAR neobjednali na krev, ale až za 3 týdny na srdíčko
@KP91 super, krásně viditelná čárka, gratuluju
já jsem dnes 18 den po iui a ráno jsem dělala ještě mamatest, nějak tomu pořád nevěřím a u nás taky čárka super. V úterý jdu na kontrolní krev. Docela se divím že tě objednali až za 3 týdny. Nepřemýšlela jsi že si zajdeš na krev jako samoplátce?
@Teruli03
@KP91
Super, super, moc Vám oběma gratuluji
❤️️, holky, dodáváte mi naději 🍀 😇 🙌🏻. Asi zkusím ze zvědavosti testnout už v úterý 🤭 to budu 14 dní po uiu… Třeba tam něco bude 😇
@Alca.Vozabalka
Budu držet palce, ať to vyjde 🙌🏻 🍀 ❤️️.
Já jsem „na čekané“ po první uiu…