Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Dana 79 vás dvě potkat, tak opravdu nevěřím, že jste mamka s dcerou. Bych se hádala, že jste ségry. V kolika si měla dceru? Moc vám to oboum sluší.
Ach jo, červená mrcha jako naschvál nepřišla
Takže tím se oddaluje i termín našeho 1.IUI
Oteklá jsem jak horkovzdušný balon, 2 dny zpozděni, u mne fakt rarita. Asi je to psychického rázu - pěkně mne vytočil tchán s kterým bydlím pod jednou střechou a pak blízká kamarádka má nádor v prsu
porodila mimčo třetí a hned jí na to přišli, nějaká agresívní forma, takže prognoza nevypadá dobře
Chodíte na kopntroly na mamograf? Já se určitě objednám, ikdyž si to budu muset zaplati, je mi 34 let a zdarma to je pro starší. Už 2 kámoška pod 40 let s „tím“ byla diagnostikována. Pořád na to myslím, teda halvně na ně, aby ten svuj boj se zákeřnou chorobou na celé čáře vyhrály
![]()
@PavlaPir píše:
@Dana 79 vás dvě potkat, tak opravdu nevěřím, že jste mamka s dcerou. Bych se hádala, že jste ségry. V kolika si měla dceru? Moc vám to oboum sluší.
Děkuji, hned mi sebevědomí stoupá
. Tak prosím, Nikolku jem měla v 18ti letech a byla plánovaná, což mi nikdo nevěří. No jo mladá a blbá, ale jsem ráda, že jsem jí měla brzy, moc si spolu rozumíme a vše mi říká, je to super. Teď má prvního kluka, taková ta první láska (bez sexu) na to má dost času
. Doufám, že nebudu ve 36 babičkou
, pořád říká, že když vidí co těhotenství obnáší a mateřství taky, tak to chce až za hodně dlouho. Někdy je dobré, aby dcery viděly, čím si matky prošly.
@Dana 79 proč ti to nikdo nevěří? To já věřím, že je i když máš dítě kdykoliv, tak jsi za něj ráda. Já jsem za Pavlika vděčná. To je skvělý, že si spolu rozumíte, to se jen tak nevidí. Já si s mojí mamkou rozumím až teď, ale v 18 to fakt ne. Natož jí říkat o mých láskách a co jsem kde prováděla
. Jé ta první láska je snad nejhezčí, to jí závidím
. To je opravdu dobré, že to u tebe vidí, to je dobrá anitikoncepce ![]()
Holky, pořád musím myslet na Handu, jak jí to dopadlo a jestli už má malou u sebe. V pondělí měla toho císaře, snad je vše ok a brzy se ozve.
@Dana 79 máš pravdu, úplně bych zapoměla, už to má za sebou, ona určitě napíše, jak bude doma…tak v pátek by ji mohli pustit domů, si myslím. Další prcek z IVF na světě… ![]()
@snažilka1210 No jo máš pravdu z IUI se nám tu mění diskuze na IVF miminka viď! Hlavně, že jsou ty miminka a je jedno jak
. Přijde mi to nedávno co jsem byla na IVF a teď se na mě směje tříměsíční Aný. Zrovna ráno jsem se vzbudila a koukala jsem na ní a vzpomínala, jak mi bydlela v bříšku, přijde mi to strašně dávno a zároveň to uteklo
.
Ahoj holky tak dnes jsem 12 dni po IUI uz jsem to nevydrzela a udelala si test bohuzel jsem opet sklamana protoze tam byla jen jedna carka
myslite ze je jete brzo na testovani???
@Frufrýk ahojky, no já byla na IUI 4×, ale 12 DC by tam už mělo být něco vidět, ale nemusí…tak ještě vydrž, zda přijde ms. Byla jsi poprvé??
@Frufrýk píše:
Ahoj holky tak dnes jsem 12 dni po IUI uz jsem to nevydrzela a udelala si test bohuzel jsem opet sklamana protoze tam byla jen jedna carkamyslite ze je jete brzo na testovani???
přesně jak píše @snažilka1210 . Může tam být vidět a taky nemusí. Je to jako u normálního styku. Vydrž do MS a uvidíš. ![]()
@snažilka1210 píše:
@Frufrýk ahojky, no já byla na IUI 4×, ale 12 DC by tam už mělo být něco vidět, ale nemusí…tak ještě vydrž, zda přijde ms. Byla jsi poprvé??
Ano byla jsem poprve a dost jsem sklamana nemela jsem tak chvatat a pockat jestli to dostanu ![]()
@Frufrýk píše:
Ano byla jsem poprve a dost jsem sklamana nemela jsem tak chvatat a pockat jestli to dostanu
Neboj. Když jsem byla poprvé na IUI, taky jsem testovala. Asi snad každej. ![]()
@Frufrýk tak napoprvé se to podaří málokomu, úspěšnost na jeden cyklus je 12 max.15%…ale jsou tu holky, co se jim zadařilo. Jaký máte spermiogram, dobrý??