IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1059
3.3.13 20:49

@Dana 79 vás dvě potkat, tak opravdu nevěřím, že jste mamka s dcerou. Bych se hádala, že jste ségry. V kolika si měla dceru? Moc vám to oboum sluší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
4.3.13 08:22

Ach jo, červená mrcha jako naschvál nepřišla :( Takže tím se oddaluje i termín našeho 1.IUI :cert: Oteklá jsem jak horkovzdušný balon, 2 dny zpozděni, u mne fakt rarita. Asi je to psychického rázu - pěkně mne vytočil tchán s kterým bydlím pod jednou střechou a pak blízká kamarádka má nádor v prsu :pocitac: :pocitac: :zed: porodila mimčo třetí a hned jí na to přišli, nějaká agresívní forma, takže prognoza nevypadá dobře :| Chodíte na kopntroly na mamograf? Já se určitě objednám, ikdyž si to budu muset zaplati, je mi 34 let a zdarma to je pro starší. Už 2 kámoška pod 40 let s „tím“ byla diagnostikována. Pořád na to myslím, teda halvně na ně, aby ten svuj boj se zákeřnou chorobou na celé čáře vyhrály :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
4.3.13 10:49
@PavlaPir píše:
@Dana 79 vás dvě potkat, tak opravdu nevěřím, že jste mamka s dcerou. Bych se hádala, že jste ségry. V kolika si měla dceru? Moc vám to oboum sluší.

Děkuji, hned mi sebevědomí stoupá :lol:. Tak prosím, Nikolku jem měla v 18ti letech a byla plánovaná, což mi nikdo nevěří. No jo mladá a blbá, ale jsem ráda, že jsem jí měla brzy, moc si spolu rozumíme a vše mi říká, je to super. Teď má prvního kluka, taková ta první láska (bez sexu) na to má dost času :lol:. Doufám, že nebudu ve 36 babičkou :mrgreen:, pořád říká, že když vidí co těhotenství obnáší a mateřství taky, tak to chce až za hodně dlouho. Někdy je dobré, aby dcery viděly, čím si matky prošly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
4.3.13 22:00

@Dana 79 proč ti to nikdo nevěří? To já věřím, že je i když máš dítě kdykoliv, tak jsi za něj ráda. Já jsem za Pavlika vděčná. To je skvělý, že si spolu rozumíte, to se jen tak nevidí. Já si s mojí mamkou rozumím až teď, ale v 18 to fakt ne. Natož jí říkat o mých láskách a co jsem kde prováděla :). Jé ta první láska je snad nejhezčí, to jí závidím :lol:. To je opravdu dobré, že to u tebe vidí, to je dobrá anitikoncepce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
6.3.13 09:53

Holky, pořád musím myslet na Handu, jak jí to dopadlo a jestli už má malou u sebe. V pondělí měla toho císaře, snad je vše ok a brzy se ozve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
6.3.13 10:05

@Dana 79 máš pravdu, úplně bych zapoměla, už to má za sebou, ona určitě napíše, jak bude doma…tak v pátek by ji mohli pustit domů, si myslím. Další prcek z IVF na světě… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
6.3.13 10:13

@snažilka1210 No jo máš pravdu z IUI se nám tu mění diskuze na IVF miminka viď! Hlavně, že jsou ty miminka a je jedno jak :). Přijde mi to nedávno co jsem byla na IVF a teď se na mě směje tříměsíční Aný. Zrovna ráno jsem se vzbudila a koukala jsem na ní a vzpomínala, jak mi bydlela v bříšku, přijde mi to strašně dávno a zároveň to uteklo :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
6.3.13 11:06

Ahoj holky tak dnes jsem 12 dni po IUI uz jsem to nevydrzela a udelala si test bohuzel jsem opet sklamana protoze tam byla jen jedna carka :,( myslite ze je jete brzo na testovani???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
6.3.13 11:10

@Frufrýk ahojky, no já byla na IUI 4×, ale 12 DC by tam už mělo být něco vidět, ale nemusí…tak ještě vydrž, zda přijde ms. Byla jsi poprvé??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
6.3.13 12:16
@Frufrýk píše:
Ahoj holky tak dnes jsem 12 dni po IUI uz jsem to nevydrzela a udelala si test bohuzel jsem opet sklamana protoze tam byla jen jedna carka :,( myslite ze je jete brzo na testovani???

přesně jak píše @snažilka1210 . Může tam být vidět a taky nemusí. Je to jako u normálního styku. Vydrž do MS a uvidíš. :palec:

• Citovat
  • Upravit
8283
6.3.13 14:05

@popina a jak ty se cítíš?? Jak jsi daleko s IVFkem??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
6.3.13 14:16

@snažilka1210 teprve 12.3. začínám stimulovat. Takže ještě pohodička ;)

• Citovat
  • Upravit
204
6.3.13 16:10
@snažilka1210 píše:
@Frufrýk ahojky, no já byla na IUI 4×, ale 12 DC by tam už mělo být něco vidět, ale nemusí…tak ještě vydrž, zda přijde ms. Byla jsi poprvé??

Ano byla jsem poprve a dost jsem sklamana nemela jsem tak chvatat a pockat jestli to dostanu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
7.3.13 08:44
@Frufrýk píše:
Ano byla jsem poprve a dost jsem sklamana nemela jsem tak chvatat a pockat jestli to dostanu :(

Neboj. Když jsem byla poprvé na IUI, taky jsem testovala. Asi snad každej. :palec:

• Citovat
  • Upravit
8283
7.3.13 09:12

@Frufrýk tak napoprvé se to podaří málokomu, úspěšnost na jeden cyklus je 12 max.15%…ale jsou tu holky, co se jim zadařilo. Jaký máte spermiogram, dobrý??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí