IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22848
1.2.16 07:37

Tak jsem si přečetla celou tuto diskuzi poctivě a je tu už nějak mrtvo, asi už všichni těhotníte nebo jste porodily, tak se pokusím oživit diskuzi, doufám, že se to tu zase rozjede. :D

Tak se hlásím, že se řadím už mezi vás, co podstoupily iui, byla jsem na tom 29.ledna v Sanusu v HK., tak jsem v očekávání, zda to klaplo nebo ne. :think: 2. den po iui jsem jakoby špinila a další den taky, ale jen takový jakoby béžové provázky nebo jak to nazvat a včera jsem zaznamenala hustší hlen, to bude ale všechno tím pregnylem, že? Pregnyl píchnut 27. ledna. Injekci mi musel dát manžel, nikdy jsme toto nedělala a tak jsme se toho bála. Nesnáším jehly, ale odběr by byl u mě horší, ale to tu nehrozí. No, jak já s tím nadělala, nejdřív, že jo, udělej to, pak když se blížil s tou jehlou, tak zase, ne nedělej to :mrgreen: a začala jsem brečet, že to nedokážu, tak pak jsem zavřela oči a jen čekala na píchanec a nakonec jsme to zvládli a teď po iui čekáme, co bude. Občas pobolívá v podbřišku a k tomu (nevím, proč jen jedno) pobolívá v levém prsu, jinak zatím nic.

Chci se zeptat, jestli můžu jít osmého února na normální kontrolu preventivní na gyndu, jestli jim to nebude něčemu vadit? A jestli kdyby to vyšlo, tak jestli už od té doby mohu zobat vitamíny pro těhotné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
3.2.16 19:33

@sharunka03 ano mužeš jít a dr. ale ještě nepoza zda si těhotna bude ještě brzy na kontrolu normálně jit mužeš. a pak už stejně budeš dělat test nebo čekat na MS. držim pěsti. mám za sebou 5iui.
a na injekce si zvykneš je to jen injekce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22848
4.2.16 07:31

@irca11 Díky moc za odpověď :hug:. Už teď jsem vyklepaná, jak to dopadne. Jenže mně moc věcí na poprvé nevychází, tak se radši připravím na to nejhorší :( A ta 5. iui už ti vyšla nebo to budete řešit už ivf?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
4.2.16 09:54

@sharunka03 ještě mam v plánu jednu iui, tak nevim kdy na to pujdu ivf ne mame dvě děti přirozeně právě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22848
4.2.16 12:39

@irca11 Aha, tak to jo :D Tak snad vám to už vyjde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.2.16 09:23

2. IUI

2. IUI

Ahoj, chystam se na 2. IUI. U prvniho jsem dostala jen pregnyl den pred zakrokem a pak 5. nebo 6. den jsem zacla zavadet 3× denne utrogestan.
Ted me napadlo ze bych mohla pozadat o
clostilbegyt, kamoska po nem otehotnela spontanne po 3 letech snazeni… Ale me rekl doktor ze nepotrebuji stimulovat protoze mam normalne ovulaci…jenze sem si rikala ze s tak nepravidelnym MC ze bude nahoda kdyz se strefi do ovu..
co si o tom myslite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
15.2.16 13:20

kla26

Dobrý denm potrebovala bych poradit. Doktor nam řekl po spermiogramu, že manžel nemá žádné spermie v ejakulatu. Vubec nevim co se s tim da dělat. Je vubec nejaka sance na otehotneni. Moc dekuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22848
15.2.16 16:30

Taky nás čeká 2. iui. Při 1. iui, jsem měla pregnyl, teď užívám clostilbegyt, tak uvidíme, jestli něco uvidíme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.2.16 22:26

Hele a mas pravidelny cyklis? Ja bych ho taky chtela, vim ze se nesmi jest moc casto protoze to neni moc hitparada ale jednou bych ho vzala kdyby se diky tomu IUI povedlo.. Dej vedet jak jsi dopadla! ja jsem teprv 5 den cyklu.. Diky a palce drzim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22848
16.2.16 20:03

@Liberta Libert Omlouvám se, jestli to nebylo ke mně ta otázka nebo koho si se ptala? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.2.16 09:49

No ja psala o tom clostiku a o druhem IUI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22848
17.2.16 12:11

@Liberta Libert Já vím, ale koho si se ptala, jestli chceš odpověď ode mě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.2.16 23:07

Od Tebe, jasnacka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22848
18.2.16 10:20

@Liberta Libert Aha, tak to jo. Já jen, že si tam neměla, na koho reaguješ, tak jsem se radši ozvala, jestli myslíš třeba mě. :mrgreen: Jojo, pravidelný cyklus mám, všechno v normě, jak já tak i manžel, tak nevím, proč to nejde? :,( Moje sestřenka teď čeká mimino, brali se loni jako my, a už bude v červnu rodit a my se jen modlíme, abych aspoň vůbec otěhotněla, fakt zákon schválnosti :zed:. Jsem teď 8 DC a příští týden jdu na to 2. iui. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.2.16 10:33

@sharunka03

ja neumela takovy to zminit tak uz to tuam ;-)

ja jsem taky 8DC ;-) a taky jdu pristi tyden na 2.IUI . Jsem z Brna, byla jsem na Obilnem trhu a jdu zkusit Helios…
Hele a od kdy jis ten clostik? Ja bych ho taky chtela, kamoska s nim otehotnela dokonce zpontanne…vim ze neni zdravrj ale jednou bych ho zkusila v tom IUI…
Jinak u druheho IUI se zvisuje uspesnost z 12 na 18% tak si drzme palce..My uz cekame 4 roky, svadbu uz si malem nepamatuju jakbyla davno…ale moc se raci kolem sebe nedivam kdo ma uz vsechno deti za tu dobu.jsem v kontaktu s holkama z lazni co sem v lete byla a myslim vzdy na ne kdy se nam to uz konecne povede. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí