IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
496
11.3.12 08:37

Dobré ránko holky, tak se dneska začala objevovat červená barvička na papíře, takže asi opět niiic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
11.3.12 09:03

Zuzi, to mě moc mrzí. Já jsem na tom naprosto stejně, jen teda u mě to není kapička, ale klasická menses. Neboj, jedeme dál a určitě to vyjde příště. Co máte teďka v plánu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
11.3.12 09:28

Zuzi,Ivčo je mi to líto :hug: ,mě bylo stejně 4IUI a pokaždé smutek,ale ještě to může vyjít příště než začnete se stimulkou do IVF. Mě to taky pěkně navazovalo a žádné časové prodlevy :) … Já měla krátký protokol,ale byl to mazec jak to letělo,8 dní injekce 11 den OPU a v út bude ET. Doufám ,že se mi tam pořádně zakuklili a čekají,uplně se bojim co mi zítra zavolají. Ale jen vás chci uklidnit,že to IVF je fakt docela pohoda a ničeho se nemusíte bát a hlavně vidíte, jak se pořád něco děje :) . Třeba vyjde další IUI a nikam už nebudete nemuset :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
11.3.12 09:47

Zuzi, Ivčo, je mi to líto :hug: Půjdem všechny do 3.IUI. Víte co se říká? Do třetice všeho dobrého :) Společně to zvládnem, takže žádné chmury a kontryhel do sebe. Hezkou nedeli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
11.3.12 09:50

Dani, jsem strašně zvědavá i za Tebe. Držím mocc palce a zítra až nažhavíš drát, tak nám hned napiš!! Hezkou neděli i Tobě a žádné nervy ;) Už jsi zdravá??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
11.3.12 09:52

Kaczule, tu dlouho nebyla. Kaczul, co Ty?? Jak se máš?
If, Ty jsi naše těhule, takže předpokládám, že Ty se máš dobře, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
11.3.12 10:14

Třetí IUI je statisticky nejúspěšnější!!! :hug:

Handi, mě je fajn, až na to že ten stav je opravdu trošku jiný. Bolí mě břicho jako bych to měla dostat už týden,vždy po chvilkách, začíná mi být zle, ale to vychytávám, prvně to bylo hlady, takže teď mám pořád něco při ruce a podruhé a na to si musím dávat pozor, z přetažení, včera jsem šla pozdě spát, už jsem to cítila že je to na mě moc a tak jsem si pěkně před spaním obejmula záchod! Odpolední spánek mi za posledních 14 dní už přijde jako normální záležitost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
11.3.12 12:19

IVI- myslím, že se budeme věnovat naplno rekonstrukci domku, dovča a pak nejspíš další IUI nebo IVF, uvidíme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
11.3.12 12:25

Zuzi, já bych nevynechávala, pokud tělo funguje a jsi nadopovaná hormonama. Domek můžete dělat dál a na dovču taky, naopak by to mohlo pomoct, že na to nebudeš tolik myslet. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
11.3.12 12:34

IFI - já si jenom nejsem jistá, jestli to zmáknu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
11.3.12 12:41

Myslíš další zklamání, nebo práci a případné těhotenství zároveň?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
11.3.12 12:42

Spíše to zklamání, snažím se myslet pozitovně, brát všechno reálně a nic nenalhávat, ale nečekala jsem, že mě to takto vždycky vycucne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
11.3.12 14:37

holky uz jsem tu dlouho nebyla ale pravidelne to tady ctu. zuzi ja te zcela chapu,to zklamani je hrozne,mne ivi taky nevysla a bylo mne par dni na nic.tento mesic mame pauzu a snazime se sami,zrovna mam po uvulce.ivco78 a ty budes tedka stimulovat cim jeste clostikem? dani ttobe drzim palecky at vajicka se vyvijeji dal.ivco a sarko jen tak pekne dal at se vam dari a mimi se pekne vyvijeji,nam ostatnim davate nadeji ze by to mohlo vyjit dalsi iui.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
11.3.12 15:11

Dani, moc děkuju za povzbuzení. Tak to je superky, že IVFko nic není, začínám se na něj těšit, ale zatím mám čas, ještě dvě IUI přede mnou. Každopádně tobě držím moc pěsti, aby to vyšlo a emryjka se krásně vyvíjeli!

Handi, jasně, nevzdáme to a jdeme dál. Já budu mít teprve druhé IUI, ale to nevadí, budeme se snažit spolu. Ty už jsi byla na ultrazvuku nebo kdy jdeš? Jdu si uvařit další kontryhel. Kolik jich denně mám vypít? Stačí dva nebo radši tři?

Hanko, Zuzi, někdy i pauza může pomoci. Já jsem si před minulým těhu dala taky měsíc pauzu, nějak se mi rozhodila menses - měla jsem ji jeden den, pak nic a pak se zase rozjela, vlastně jsem vůbec nevěděla, kdy brát Clostík, tak jsem se na to vykašlala a šla do IUI až další měsíc a vyšlo to. Takže pokud to tak cítíte, je to správná cesta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
11.3.12 15:35

Dani a mohu se zeptat, jak se píchají ty injekce? Jako každý den jedna, nebo víc a kolik dní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí