IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1628
11.3.12 18:09

Zuzi, říkej si, jsem na klinice, tam mi pomůžou! V dnešní době neplodnost téměř neexistuje, věř tomu, že nejsi ten nejhorší případ. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
11.3.12 18:10

Ahoj holky, tak mě včera ms taky dorazila :,( Teď mi zbývá poslední pokus s IUI :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
11.3.12 18:15

jéé kaczí, tak to mě mrzí… pěkně mi tu holky odpadáte, tak já si na vás teda ještě ten měsíc počkám no ;) Hlavně to nevzdávej, jede se dál společně s holkama!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
11.3.12 18:18

to jo, ale ta představa že je to poslední a pak už IVF… :think: Před nedávnem jsem se na to ještě těšila, ale teď mám z toho strach :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
11.3.12 18:22

Tak já to měla opačně, já z toho měla nejdřív hrozný strach, ale pak když jsem tu četla, jak si holky už píchají injekce a jak to strašně letí, jak se pořád něco děje, tak jsem se na IVF pomalu začala těšit, říkala jsem si že to pak už určitě vyjde a bude po trápení a už jsem se těšila na duben, na IVF bych šla v dubnu, kdybych šla. Koukni kolik lidí to zvládlo, zvládneš to taky, rozhodně to stojí za to a hlavně to ber tak, že to ještě není jasný, příští měsíc můžeš být klidně těhu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
11.3.12 18:34
Ivča78 píše:
Dani a mohu se zeptat, jak se píchají ty injekce? Jako každý den jedna, nebo víc a kolik dní?

Ivi, já měla krátký protokol a bylo to takhle 2 MC jsem začala píchat fostimon jednou deně po dobu 8 dní. Od 6 DC jsem píchala fostimon a za půl hodiny připíchávala orgalutran a poslední tedy ten 8 den jsem ještě k těm dvěma injekcím ve 21:00 píchla ovitrelle. Fakt to uteklo a všecho jsem píchala do břicha a jenom fostimon jsem ředila,já nechtěla drahý pero,takhle mě to stálo jen 1500,– všechno. Fak to byla pohoda stimulace,už to píchám jak profík , ale taky mám modřinku ,jak jsem napíchla žilku,ale je to ok nebojte :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
11.3.12 18:36

Dani a předoperační sis vyřizoval před pícháním nebo během stimulace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
11.3.12 18:59

Kaczí, krev a EKG před stimulací a moč až dva dny před OPU až mi skončila MS,ale můžeš kdykoliv prý to nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
11.3.12 19:00

No mě jen napadlo, že co kdyby právě na tom předoperačním něco našli a já bych stimulovala zbytečně :think: Už mě i takové myšlenky napadají :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
11.3.12 19:07

To je fakt ,to mě ani nenapadlo :think: ,tak jdi dřív ,akorát to nesmí být starší jak měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
11.3.12 19:09

No já nevím, proč mě to napadlo :nevim: tak to je jasné, že to nemůže být starší, ale před stimulkou se to stihnout dá, to jsem ráda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
11.3.12 19:12

Kaczule, to mě moc mrzí :hug: , jsme na tom stejně, já jsem včera začala špinit a dneska to dostala. Vím, jak ti je, člověk doufá a věří a zase nic. Ale neboj, jedeme dál a vyjde to, uvidíš. Piješ kontryhelový čaj? Já jsem dnes začala, tak věřím, že to taky pomůže. A IVF se neboj, jde hlavně o ty injekce a to zvládneme, nejsme přece žádná béčka. A co by na předoperačním našli? Nic. Neboj se. A třeba vyjde 3. IUI a nebude ani IVFko potřeba. Podívej se na If, taky jí to vyšlo, ještě že ji tady máme a dodává nám optimismus.

Dani, díky za popis, panejo, to bylo nějakých injekcí, viď? To jsi šikulka, žes to tak zvládla. Asi jde o prvních pár dní, viď? A ty jsi brala před IVFkem antikoncepci? Vím, že to některý holky berou, jen nevím, proč. A co to je krátký a dlouhý protokol? Díky, se pořád na něco ptám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
11.3.12 19:15

Tak ono je to asi jedno kdy půjdeš, protože kdyby byl nějaký problém, tak se to asi stejně za 14 dní nevyřeší a muselo by se zase léčit něco jiného a IVF odložit, ale nejspíš je fakt hloupost začít se stimulací. Tak máš jasno je? Udělej to před tím než se něco začne. Myslím ale že jediné co by vadilo by byl nějaký srdeční problém. Manžel měl před operací špatné jaterní testy a to ho normálně pustili, kamarád nějakou srdeční vadu a stopli mu operaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
11.3.12 19:17

No holky, rači budeme myslet pozitivně a prostě nám všechno vyjde :mrgreen: :pankac: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
11.3.12 19:17

Ivi, tak to vypadá, že opět budeme mít stejně to IUI :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie