Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak to je super, že máš aspoň takový shon, to hned rychleji utíká
A za chvíli tu máš 15. den
My jsme se právě asi tak před měsícem nově nastěhovali do domečku, takže teď už děláme jen takové dodělávky,takže se mi jak naschvál ten čas vleče. Oni takhle ty dvě iui dva dny od sebe dělají v Olomouci běžně. Horší na tom ale je, že si rychleji vyčerpáš ty neplacené pokusy. My jsme se snažili taky necelý rok, musela jsem každý měsíc chodit asi rok na vyvolávačky a když jsem pak neotěhotněla ani při clostilu,tak mě doktor poslal do CARu. Je to fakt super, že to už se ti mnohem víc věnují a pořád se něco děje, takže z toho mám hned lepší pocit ![]()
janinka25 píše:
Já chodím do CARu v Olomouci. Byla jsem tam poprvé 6.9., tam mi hned doktor řekl, že mám krásný folikul, že mám přijít v pátek i s manželem rovnou na iui. V pátek mi na ultrazvuku změřili folikul, měl 22 mm a sliznice 8mm, tak hned iui a pak mi píchli pregnyl a v neděli jsem tam jela ještě na jedno iui a to už jsem měla těsně po ovulaci, protože říkal, že už tam mám žluté tělísko. A to ještě nemám ani žádné výsledky krve nic. Ani nevím, kdy na tu průchodnost půjdu. Dělají nějakou hysteroskopii, kdy zhruba za dvě hoďky po ní můžu jít domů, tak o tom uvažuju. Aby třeba problém nebyl v tom. Teď po druhé iui každý den zavádím utrogestan. Dnes mám poslední, tak se pak uvidí, jestli příjde MS. Spermiogram máme dobrý, tak musíme hledat kde je problém u mě. Holky když bylch to testla brzo,tak tam asi ještě nic nebude,že? Je to hrozné vydŕžet ale na druhou stranu asi kdybych to testla brzo a nic tam nebylo, tak by mě to mohlo mrzet. Kolikátý den budete holky testovat vy? Taky se Alo na ten pocit těším!!!Příspěvek upraven 21.09.11 v 11:09
Ty jo tak to je paráda, že to jde takhle rychle!!! My chodíme s manželem už skoro rok po různých vyšetřeních, které v CAR chtěli a teprve teď se to začlo „hýbat“, tak jsem zvědavá. Holky a jaké to IUI je? Jak to probíhá? Odpočívá se tam nějakou chvilku???
Je to strašná rychlovka, tedy alespoň já to tak měla:-) Lehneš si na gyn.křeslo, dají do Tebe zrcadla a během vteřinky do tebe strčí spermijky…vůbec nic jsem necítila. Minutku jsem ještě zůstala ležet a pak šup domů:-) Dělala jsem si tam srandu, že rychlejší „sex“ jsem snad nikdy neměla ![]()
Ahojik holky muzu se k Vam přidat. jsem 5 den po IUI. A jsem nervozni
, sice se snazim na to nemyslet ale znate to. Jinak je mi děsná zima a stale chodim curat ![]()
zdenninka píše:
Ahojik holky muzu se k Vam přidat. jsem 5 den po IUI. A jsem nervozni, sice se snazim na to nemyslet ale znate to. Jinak je mi děsná zima a stale chodim curat
Vítej ![]()
A jaké máš pociti po IUI??? Jaké to bylo? Držím pěstičky ať tam při testování jsou //
jé, já jsem 4 den po… ale cítím se úplně normálně. Dva dny po IUI mě bolelo břicho jako při MS, ale teď už ani to ne.....tak uvidíme! Je to tvůj první pokus?
Alaaa píše:jé, já jsem 4 den po… ale cítím se úplně normálně. Dva dny po IUI mě bolelo břicho jako při MS, ale teď už ani to ne.....tak uvidíme! Je to tvůj první pokus?
Tak držím pěstičky ![]()
Alaaa ja jdu vlastne jakoby na druhou IUI
. Z prvni IUI mame dcerku (Lucinku 5let)
Jé, tak to gratuluju, to to teď musí určo také vyjít, když to vyšlo poprvé ![]()
Alaaa děkuji. No uvidíme jak to ted dopadne
. Prístí tyden snad uz budu vědět
Ahoj Jani, já chodím do Libereckého Gennetu a jsem pět dní po IUI, to čekání je děsné co? Je to moje první a když nevyjde, jdeme rovnou do IVF, mám totiž nízkou ovariální rezervu…
Holky držte se. Já byla 1.9. na 3. IUI a je to tam //. Měli jsme hodně špatný spermiogram, nedávali nám téměř žádnou šanci, dokonce už jsme měli schválené IVF na říjen. Takže hlavně neklesejte na mysli, když to nevyjde napoprvé.
Ahoj holky, jsem tu teď pár dní nebyla. Nastěhovali jsme se konečně do našeho domečku a ještě tam nemáme zavedený internet:( Alo a Zdeninko jak jste na tom? Kolikátý jste den? Už jsi Alo testovala? Já v sobotu a nic, ale ještě jsem to zatím nedostala, tak pořád doufám a zítra testnu znova. Harper a kolikátý den po i.u.i. jsi ty?
Janinko, já jsem ted sedm dní po… To čekání je děs, ale už asi čtvrtý den mě pěkně pobolívá podbřišek při zmáčknutí dost bolí a včera mě začli i bolet prsa, tak nevím co si o tom myslet, včera mi bolest břicha nedala spát, v pul jedné v noci mě to vzbudilo. Prsa mě bolely i předtím, třeba deset dní před menstruací, ale břicho nikdy…
Holky tak já ješte netestovala a ani testík nemam doma, chtela jsem si ho koupit,ale dcerka dneska nebyla ve sve kuži. Rano jsem s ni byla na krvi, ma slabou imunitu tak musi brát prášky a stejne je brzo. jsem teprve 9 den po IUI
ale ve stredu to chci zkusit a nebo pak az o vikendu.
Petruš tak to moc gratuluji ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.