Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Boculka Tak ten kočárek je moc krásný, mě osobně se líbí 302 a 304, nádherné barvy. A to jsem úchyl na zelený nebo modrý.
A Dorjan máme taky jako favorita, ale už jsem taky slyšela, že je hrozně těžký a hlavně, že se špatně rozkládá, protože na to potřebuješ klíč.
Tak uvidíme. Ale stejně asi pojedeme vybírat do Polska.
![]()
Holky, nevím, co se sebou mám dělat… Manžel je na tom špatně… Vypadá to na Bechtěrevovu nemoc…
@Boculka píše:
Holky, nevím, co se sebou mám dělat… Manžel je na tom špatně… Vypadá to na Bechtěrevovu nemoc…
To neznám, co to je???
![]()
@Boculka píše:
„@babulka01“ http://cs.wikipedia.org/…revova_nemoc
Auuuu, holka, to mě mrzí. Ale jisté to není, ne??? Třeba to nebude zrovna tady tohle svinstvo. To kvůli tomu kolenu???
![]()
@babulka01 No koleno je příznak, pak kloub levého palce, tahání v kotníku, tahání ramena… No jisté to na 100% není, ale prvotní výsledky a příznaky jsou takové. Už jsem si pěkně poplakala…
@Boculka píše:
@babulka01 No koleno je příznak, pak kloub levého palce, tahání v kotníku, tahání ramena… No jisté to na 100% není, ale prvotní výsledky a příznaky jsou takové. Už jsem si pěkně poplakala…
A nemůže to být třeba „jenom“ revma??? Budu na vás myslet, snad se to nepotvrdí.
![]()
@Boculka to je mi moc líto. Musíš být teď moc silná kvůli manželovi i kvůli malému. Doufám, že doktoři diagnozu změní. Kdyby to náhodou nezmněnili, tak to ale ještě chytli v časném stádiu a to je hodně důležité. Zkus teď co nejvíc nebýt sama. Vím přesně jak se cítíš, mě manžel vážně onemocněl, když jsem byla v 6. měsíci.
@Boculka je mi to líto, drž se, přesně jak píše PavlaPir, nebuď sama.
Půjčila jsem je ve Starém Městě salón myslím „Pavlína“ cena 10.000 kč byla to nová kolekce a měla jsem je na sobě jako první ![]()
To s manželem je mi moc líto
Snad to bude dobré a budete opět šťastní
Držte se…
Ahoj holky, víkend proběhl skvěle, nakonec jsme jeli do Rožnova do kempu, je to tam moc fajn. Malej to zvládl perfektně, za 14 dní asi pojedeme znovu, teď v těch vedrech už ne. Sice jsme měli klimatizaci, ale nemohli jsme nikam na výlet, protože v těch vedrech jsem ho nechtěla vozit v kočárku na sluníčku.
Ut až ty vedra pominou. @Boculka krásné bříšenko, ale už bych ho nechtěla, neříkám nikdy, ale teď…těš se na miminko. Je to super, opravdu
@Keliška to je dost 10tis. to nechci dát za šaty, max.6tisíc…jsou to vydřiduši, ale jsou opravdu krásné.
@snažilka1210 To víš, že se na mimi moc těším!!! Teď si ale užívám ten pocit, že ve mě roste nový život… Taky to má něco do sebe
Teď mě malý drží nad vodou… Manžel je stále v nemocnici a bojím se zítřka… ![]()
Tak dneska jsme byli na Rotateq a za měsíc jdeme na Prevenar13 + Hexu
A zítra se jdeme s klukama fotit tak už se móóc těšíme na fotečky
Jinak máme +- 3.760 kg a 56cm
Kluci se nám vytahují
![]()