IUI květen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22203
2.8.13 10:41

@Boculka Tak ten kočárek je moc krásný, mě osobně se líbí 302 a 304, nádherné barvy. A to jsem úchyl na zelený nebo modrý. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A Dorjan máme taky jako favorita, ale už jsem taky slyšela, že je hrozně těžký a hlavně, že se špatně rozkládá, protože na to potřebuješ klíč. :( :( Tak uvidíme. Ale stejně asi pojedeme vybírat do Polska. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
2.8.13 11:31

Holky, nevím, co se sebou mám dělat… Manžel je na tom špatně… Vypadá to na Bechtěrevovu nemoc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
2.8.13 11:43
@Boculka píše:
Holky, nevím, co se sebou mám dělat… Manžel je na tom špatně… Vypadá to na Bechtěrevovu nemoc…

To neznám, co to je??? 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
2.8.13 11:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
2.8.13 12:08
@Boculka píše:
„@babulka01“ http://cs.wikipedia.org/…revova_nemoc

Auuuu, holka, to mě mrzí. Ale jisté to není, ne??? Třeba to nebude zrovna tady tohle svinstvo. To kvůli tomu kolenu??? :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
2.8.13 12:16

@babulka01 No koleno je příznak, pak kloub levého palce, tahání v kotníku, tahání ramena… No jisté to na 100% není, ale prvotní výsledky a příznaky jsou takové. Už jsem si pěkně poplakala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
2.8.13 12:20
@Boculka píše:
@babulka01 No koleno je příznak, pak kloub levého palce, tahání v kotníku, tahání ramena… No jisté to na 100% není, ale prvotní výsledky a příznaky jsou takové. Už jsem si pěkně poplakala…

A nemůže to být třeba „jenom“ revma??? Budu na vás myslet, snad se to nepotvrdí. :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
2.8.13 12:31

@Boculka to je mi moc líto. Musíš být teď moc silná kvůli manželovi i kvůli malému. Doufám, že doktoři diagnozu změní. Kdyby to náhodou nezmněnili, tak to ale ještě chytli v časném stádiu a to je hodně důležité. Zkus teď co nejvíc nebýt sama. Vím přesně jak se cítíš, mě manžel vážně onemocněl, když jsem byla v 6. měsíci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
2.8.13 14:20

@Boculka je mi to líto, drž se, přesně jak píše PavlaPir, nebuď sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
2.8.13 20:33

Půjčila jsem je ve Starém Městě salón myslím „Pavlína“ cena 10.000 kč byla to nová kolekce a měla jsem je na sobě jako první :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
2.8.13 20:34

To s manželem je mi moc líto :-( Snad to bude dobré a budete opět šťastní :hug: Držte se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
3.8.13 12:58

Ahoj holky, tak toto je moje bříško v 27tt+2 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
4.8.13 20:45

Ahoj holky, víkend proběhl skvěle, nakonec jsme jeli do Rožnova do kempu, je to tam moc fajn. Malej to zvládl perfektně, za 14 dní asi pojedeme znovu, teď v těch vedrech už ne. Sice jsme měli klimatizaci, ale nemohli jsme nikam na výlet, protože v těch vedrech jsem ho nechtěla vozit v kočárku na sluníčku.
Ut až ty vedra pominou. @Boculka krásné bříšenko, ale už bych ho nechtěla, neříkám nikdy, ale teď…těš se na miminko. Je to super, opravdu

@Keliška to je dost 10tis. to nechci dát za šaty, max.6tisíc…jsou to vydřiduši, ale jsou opravdu krásné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
4.8.13 21:14

@snažilka1210 To víš, že se na mimi moc těším!!! Teď si ale užívám ten pocit, že ve mě roste nový život… Taky to má něco do sebe ;) Teď mě malý drží nad vodou… Manžel je stále v nemocnici a bojím se zítřka… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
5.8.13 21:01

Tak dneska jsme byli na Rotateq a za měsíc jdeme na Prevenar13 + Hexu :-) A zítra se jdeme s klukama fotit tak už se móóc těšíme na fotečky :-) Jinak máme +- 3.760 kg a 56cm :-) Kluci se nám vytahují :-) :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí