Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky, tak tady najdete pokojík… http://boculka.rajce.idnes.cz/ jméno: emimino, heslo: emimino
Čekám jen pozitivní ohlasy, negativní si nechte pro stebe
![]()
@Boculka noo, jde vidět, že jste si mákly. Ten nábytek je moc fajn, já mám plínečky v košíku hned vedle přebalovací podložky, je to praktičtější a hned po ruce. Taky vidím máš oblečení hodně, já také dostala dva kufry.
Krásně připravené, jen ten koberec není moje parketa ![]()
@Boculka píše:
Holky, tak tady najdete pokojík… http://boculka.rajce.idnes.cz/ jméno: emimino, heslo: emiminoČekám jen pozitivní ohlasy, negativní si nechte pro stebe
![]()
![]()
![]()
Ty jo, to vypadá luxusně.
Ten nábytek je krásný, ta rohová skříň mě úplně dostala.
A ta bílá postýlka. kolik stála, sím tě???
Jo a prosím tě, odkud máš ty nálepky na zeď a kolik stály??? To se zase ptá kolegyně z práce.
![]()
@Boculka píše:
Holky, tak tady najdete pokojík… http://boculka.rajce.idnes.cz/ jméno: emimino, heslo: emiminoČekám jen pozitivní ohlasy, negativní si nechte pro stebe
![]()
![]()
![]()
Krááááásné
skvělá práce
![]()
Díky holky ![]()
@snažilka1210 Mi ten koberec nevadí
Ten tam zůstal jak jsem si ten „studentský“ pokojík zařizovala. Ladí to k nábytku i stěně, tak jsem spokojená. A ty plenečky mám hned v prvním šuplíčku v komodě, takže taky hned po ruce
Myslela jsem, že je taky dám na komodu (přebalovák), ale tam mám jiné věci ![]()
@babulka01 Nábytek máme tento: http://www.meblik.cz/…pro-nemluvn/, tzn. postýlka není bílá ale vanilka
A je to ta větší (140×70) a kolik stála 4870 Kč. Nálepky mám odsud: http://www.detske-dekorace-lunami.cz/…sti/d-70648/ Dokoupila jsem si pak ty lesní zvířátka, která jsou nalepena na skříních. Jde to úžasně odlepit - i z té stěny! Až jsme s mamkou žasly.
@Boculka však jooo, máš to hezké, teda postýlku za takové hříšné peníze, to by mi bylo i líto. S těmi plenkami, no uvidíš, ale jak přebaluješ miminko tak třeba začne čůrat, hned šmátráš po plince a ta Ti v šuplíku bude na dvě věci, když jednou rukou držíš nožičky, druhou pindíka
Ale jasné, uděláš si obrázek pak sama a přetřídíš.
Já mám na přebalováku tu podložku, a vedle ní, vlhčené kapesníčky, suché kapesníčky, sudocream, leniensku, plínky, a košík kde mám věci na koupáni, odsávačku soplíku, nůžtičky…
Ty stránky se samolepkami jsem si uložila, díky za tip, až budeme později dělat pokojím malému (teď ho rozhodně nepotřebuje) tak si tam něco objednám, asi v námořním stylu, jsem se dívala, že tam mají…super
![]()
@snažilka1210 No dneska odpočívat začnu
Včera jsem měla nějaké vyřizování s mamkou, odpo jsme jeli s manželem ještě do Hornbachu a koupili jsme plakát 90×65 cm „Medvídek Pú a jeho kamarádi“ a bílý rám (to pověsíme nad gauč), pak jsme byli v porodnici na prohlídce (2 hodinová přednáška) no a po cestě domů nakoupit… Takže celý den na nohách no.. Dneska jen uvařím a slibuji, že se ničeho nedotknu
Včera už jsem nedošla málem domů…
Jinak s tou cenou postýlky, ano, je vysoká, ale taky to dítě v té postýlce bude minimálně do 3 let než budeme mít druhé (tedy jestli bude…). Proto jsme koupili tu větší a fakt bitelnou. No a já si prostě říkala, že když jsem ušetřila tisíce za oblečení, deky atd., tak že ty penízky investujeme do nábytku ![]()
@snažilka1210 píše:
@Boculka však jooo, máš to hezké, teda postýlku za takové hříšné peníze, to by mi bylo i líto. S těmi plenkami, no uvidíš, ale jak přebaluješ miminko tak třeba začne čůrat, hned šmátráš po plince a ta Ti v šuplíku bude na dvě věci, když jednou rukou držíš nožičky, druhou pindíkaAle jasné, uděláš si obrázek pak sama a přetřídíš.
Já mám na přebalováku tu podložku, a vedle ní, vlhčené kapesníčky, suché kapesníčky, sudocream, leniensku, plínky, a košík kde mám věci na koupáni, odsávačku soplíku, nůžtičky…
Ty stránky se samolepkami jsem si uložila, díky za tip, až budeme později dělat pokojím malému (teď ho rozhodně nepotřebuje) tak si tam něco objednám, asi v námořním stylu, jsem se dívala, že tam mají…super![]()
I já mám vše potřebné na přebalováku(plínečky, vlhčené ubrousky a v košíčku mám: sudocrem, uchošťoury, nůžečky, hřebínek a vše co potřebuji když se koupeme) musí to být hned po ruce
já už byla pokakaná a durch pročůraná a musí to být hned po ruce ![]()
Holkýýýý, zrovna jsem si volala na výsledky tripplů a máme to v pořádkuuuuuuuu, juchůůůůůůůůůůůůůů
![]()
@keliška12 přesně tak, já taky, nedokážu si představit, když malej začne čůrat, do toho kadit, že budu otvírat šuplík. Já si na ty plínky pořídila takový pěkný košík a mám to v něm. ![]()
@babulka01 no super, já na tento test ani nešla a vlastně mě na něho ani nikdo neposlal. Tobě na to vzali krev u Tvého gyndaře??
@Boculka ale je pěkná ta postýlka, to se musí uznat. Jinak včerejší den byl teda pro Tebe dost náročný, tomu se opravdu odpočinek neříká, nezahrávej si, pokud se otvíráš tak opravdu odpočívej, nebo zůstaneš v porodnici a to teprve bude žůžo, nuda a až do porodu třeba
Tak fakt neblbni ![]()
@snažilka1210 píše:
@babulka01 no super, já na tento test ani nešla a vlastně mě na něho ani nikdo neposlal. Tobě na to vzali krev u Tvého gyndaře??
@Boculka ale je pěkná ta postýlka, to se musí uznat. Jinak včerejší den byl teda pro Tebe dost náročný, tomu se opravdu odpočinek neříká, nezahrávej si, pokud se otvíráš tak opravdu odpočívej, nebo zůstaneš v porodnici a to teprve bude žůžo, nuda a až do porodu třeba![]()
Tak fakt neblbni
Jj, u mého, já se na to taky ptala sestry, že se divím, že to ještě dělají. Ale ona mi vysvětlovala, že jo, že dělají, ale kdyby náhodou vyšly špatně, tak by mě poslali na nějaký velký UTZ do Ostravy na tu genetiku, že se nejde hned automaticky na amnio.
![]()