Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Boculka píše:
@babulka01 a kdy ty nám ukážeš bříško?
Ten špek?? Ani náhodou
![]()
@Boculka píše:
Ahoj holky, malá ochutnávka…
Tý jo taková něha
úžasné ![]()
@Boculka moc pěkné, jako víla…fakt krása. Moc Ti to sluší. Přesně na to jsem se chtěla zeptat Babulky já
…tak až to nebude špek (ten já měla taky na začátku) tak hodíš fotečku…nemusíš se stydět
Zrovna dneska jsem chtěla vyrívat mrkvičku, nakrájet na kostičky a zamrazit, hlavně kvůli pozdějším příkrmům, prý ta mrkev ze supermarketu se vůbec nedoporučuje pro malé děti, to prej raději mraženou nebo ty flaštičky(Hami, Hipp…) prej nejsou rychlené a plné dusičnanů. Nakonec se ta zahrádka hodí
@keliška a jak vy válčíte? My začínáme pěkně spinkat v noci, už 3× spinkal od 8 do 3, půl 4 paráda…ale za to přes den dáme všehovšudy tak 2 hodinky, hodně už povídáme, meleme ručičkama, boucháme do hraček co visí na lehátku…je to už živější, krásnější ![]()
@snažilka1210 Díky
Je to jen malinká ochutnávka. Na hlavní chod si budu muset ještě počkat
Fotografka je šíleně vytížená… Ale je úžasná. Už nám fotila fotky před svatbou, svatbu, teď bříško a specializuje se na miminka, tak se těším.
@snažilka1210 píše:
@Boculka moc pěkné, jako víla…fakt krása. Moc Ti to sluší. Přesně na to jsem se chtěla zeptat Babulky já…tak až to nebude špek (ten já měla taky na začátku) tak hodíš fotečku…nemusíš se stydětZrovna dneska jsem chtěla vyrívat mrkvičku, nakrájet na kostičky a zamrazit, hlavně kvůli pozdějším příkrmům, prý ta mrkev ze supermarketu se vůbec nedoporučuje pro malé děti, to prej raději mraženou nebo ty flaštičky(Hami, Hipp…) prej nejsou rychlené a plné dusičnanů. Nakonec se ta zahrádka hodí
@keliška a jak vy válčíte? My začínáme pěkně spinkat v noci, už 3× spinkal od 8 do 3, půl 4 paráda…ale za to přes den dáme všehovšudy tak 2 hodinky, hodně už povídáme, meleme ručičkama, boucháme do hraček co visí na lehátku…je to už živější, krásnější
U nás je to stejné
Kluci spinkají cca od 20:30 do 04:00h. pak přes den papají tak co 2,5 až 3 hodinky
Ve dne toho moc nenaspí, po chvilkách si zdřímnou jinak jsou furt v akci
Objevili si ručičky tak je máme furt v pusince, hodně už sledují a zvedají kráásně hlavičku, smějí se nahlas a jak si povídají
. No je to už paráda
No, ale když začnou plakat tak to pak stojí za to
Zítra s nima jedu na nákup a frajersky je obleču
Už se moc těším ![]()
@snažilka1210 Když ses zmínila o té mrkni… Já dneska dělala ostružinovou marmeládu - 14 přesnídávkových sklenic a už mám zavařené i přesnídávky pro malého (ostružiny, meruňky, broskve)
![]()
@Boculka to jste měli tolik ostružin?? ty přesnídávky s těmi si ještě počkáš tedy, to nebude hned ![]()
Tak já botičky ještě neřeším, to má fakt čas ![]()
Tak je to všude stejné, že ty děti tomu spánku přes den moc nedají…já jsem ráda, když si zdřímne na půl hodinky, tak to je zázrak. Jinak v kočárku samozřejmě spí, ale to musím s ním jezdit. Jsme venku každý den, aspoň na hodinku, na dvoře a nebo jezdím po dědině, jdu na procházku
@snažilka1210 Jj ostružin jsme měli strašně moc. Byla to dávka z 2,5 kg. No vím, že na přesnídávky je čas, ale je to domácí ovoce a nevěděli jsme, co s tím ![]()
@Boculka to je jasné, akorát pozor, je to dost agresivní, aby se z toho neosypal, začíná se banánovou, jablečnou atd…ale to fakt budeš řešit tak za rok ![]()
@snažilka1210 No tak mi je jasné, že mu nedám celou přesnídávku, že to s něčím smíchám. A vydrží to i rok, je to zavařené. Teď prostě bylo toho ovoce hodně, příští rok nemusí být… uvidíme, když tak to sním já ![]()
@Boculka my taky letos hodně zavařovali, meruňkovou a jahodovou marmeládu, ještě chceme dělat hruškovou, pak meruňky, švestky, okurky a před týdnem jsme nadělali plno rajčatového protlaku a čalamády pod maso a taky děláme papriky v takovém sladko-kyselém láku…jako chuťovku…Takže já už mám plnej sklep ![]()