IUI květen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5436
10.9.13 22:54

@babulka01 a kdy ty nám ukážeš bříško? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
10.9.13 23:35
@Boculka píše:
@babulka01 a kdy ty nám ukážeš bříško? :)

Ten špek?? Ani náhodou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
11.9.13 08:23
@Boculka píše:
Ahoj holky, malá ochutnávka…

Tý jo taková něha :srdce: úžasné :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
11.9.13 09:34

@Boculka moc pěkné, jako víla…fakt krása. Moc Ti to sluší. Přesně na to jsem se chtěla zeptat Babulky já :mrgreen:…tak až to nebude špek (ten já měla taky na začátku) tak hodíš fotečku…nemusíš se stydět

Zrovna dneska jsem chtěla vyrívat mrkvičku, nakrájet na kostičky a zamrazit, hlavně kvůli pozdějším příkrmům, prý ta mrkev ze supermarketu se vůbec nedoporučuje pro malé děti, to prej raději mraženou nebo ty flaštičky(Hami, Hipp…) prej nejsou rychlené a plné dusičnanů. Nakonec se ta zahrádka hodí :lol: @keliška a jak vy válčíte? My začínáme pěkně spinkat v noci, už 3× spinkal od 8 do 3, půl 4 paráda…ale za to přes den dáme všehovšudy tak 2 hodinky, hodně už povídáme, meleme ručičkama, boucháme do hraček co visí na lehátku…je to už živější, krásnější :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
11.9.13 09:56

@snažilka1210 Díky :) Je to jen malinká ochutnávka. Na hlavní chod si budu muset ještě počkat :) Fotografka je šíleně vytížená… Ale je úžasná. Už nám fotila fotky před svatbou, svatbu, teď bříško a specializuje se na miminka, tak se těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
11.9.13 11:58
@snažilka1210 píše:
@Boculka moc pěkné, jako víla…fakt krása. Moc Ti to sluší. Přesně na to jsem se chtěla zeptat Babulky já :mrgreen:…tak až to nebude špek (ten já měla taky na začátku) tak hodíš fotečku…nemusíš se stydětZrovna dneska jsem chtěla vyrívat mrkvičku, nakrájet na kostičky a zamrazit, hlavně kvůli pozdějším příkrmům, prý ta mrkev ze supermarketu se vůbec nedoporučuje pro malé děti, to prej raději mraženou nebo ty flaštičky(Hami, Hipp…) prej nejsou rychlené a plné dusičnanů. Nakonec se ta zahrádka hodí :lol: @keliška a jak vy válčíte? My začínáme pěkně spinkat v noci, už 3× spinkal od 8 do 3, půl 4 paráda…ale za to přes den dáme všehovšudy tak 2 hodinky, hodně už povídáme, meleme ručičkama, boucháme do hraček co visí na lehátku…je to už živější, krásnější :hug:

U nás je to stejné :-) Kluci spinkají cca od 20:30 do 04:00h. pak přes den papají tak co 2,5 až 3 hodinky :-) Ve dne toho moc nenaspí, po chvilkách si zdřímnou jinak jsou furt v akci :-) Objevili si ručičky tak je máme furt v pusince, hodně už sledují a zvedají kráásně hlavičku, smějí se nahlas a jak si povídají :D. No je to už paráda :-) No, ale když začnou plakat tak to pak stojí za to :palec: Zítra s nima jedu na nákup a frajersky je obleču :srdce: Už se moc těším :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
11.9.13 12:07

Udělala jsem sobě radost a snad i klukům :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
11.9.13 14:12

@snažilka1210 Když ses zmínila o té mrkni… Já dneska dělala ostružinovou marmeládu - 14 přesnídávkových sklenic a už mám zavařené i přesnídávky pro malého (ostružiny, meruňky, broskve) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
11.9.13 14:12

@keliška12 Suprovní botičky :) To budou mít dobré kdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
12.9.13 09:26

@Boculka to jste měli tolik ostružin?? ty přesnídávky s těmi si ještě počkáš tedy, to nebude hned :P
Tak já botičky ještě neřeším, to má fakt čas :lol:
Tak je to všude stejné, že ty děti tomu spánku přes den moc nedají…já jsem ráda, když si zdřímne na půl hodinky, tak to je zázrak. Jinak v kočárku samozřejmě spí, ale to musím s ním jezdit. Jsme venku každý den, aspoň na hodinku, na dvoře a nebo jezdím po dědině, jdu na procházku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
12.9.13 09:43

@snažilka1210 Jj ostružin jsme měli strašně moc. Byla to dávka z 2,5 kg. No vím, že na přesnídávky je čas, ale je to domácí ovoce a nevěděli jsme, co s tím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
12.9.13 09:58

@Boculka to je jasné, akorát pozor, je to dost agresivní, aby se z toho neosypal, začíná se banánovou, jablečnou atd…ale to fakt budeš řešit tak za rok :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
12.9.13 10:03

@snažilka1210 No tak mi je jasné, že mu nedám celou přesnídávku, že to s něčím smíchám. A vydrží to i rok, je to zavařené. Teď prostě bylo toho ovoce hodně, příští rok nemusí být… uvidíme, když tak to sním já :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
12.9.13 10:22

@Boculka my taky letos hodně zavařovali, meruňkovou a jahodovou marmeládu, ještě chceme dělat hruškovou, pak meruňky, švestky, okurky a před týdnem jsme nadělali plno rajčatového protlaku a čalamády pod maso a taky děláme papriky v takovém sladko-kyselém láku…jako chuťovku…Takže já už mám plnej sklep :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
12.9.13 10:28

@snažilka1210 :mrgreen: Tak to máš super! Všechno domácí… mňam!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí