IUI květen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
765
10.10.13 18:11

Ahojky holky, jakpak se máte??? My dneska byli na druhém očkování a zase se u nás hajá :-) Kluci jsou šikovní :-) Tak my už konečně bydlíme, ale pomalu po místnosti to budeme malovat už se těším až uděláme klukům pokojíček. Úplně ho vidím jak bude vypadat :dance: Jakpak se daří těhulkám??? Sem tam sem nakouknu a držím vám moooc palušky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
10.10.13 18:51

@keliška12 Ahojky, pak se tu nezapomeň pochlubit :) No já se mám dobře, ale už bych to chtěla mít za sebou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
10.10.13 19:11
@Boculka píše:
@keliška12 Ahojky, pak se tu nezapomeň pochlubit :) No já se mám dobře, ale už bych to chtěla mít za sebou…

Ještě v kuse??? :mrgreen: :mrgreen: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
10.10.13 19:26

@babulka01 Jo… a už bych vyháněla :-) Musím se přemluvit k sexu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
10.10.13 19:26

@snažilka1210 Prosím tě, jak jsi tady psala, že ses koupala se skořicí… tak to s celou nebo normální mletou??? A kolik? :mrgreen: :mrgreen: Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
10.10.13 20:36

@Boculka AHojky :mavam: já začala s vyháněním až pár dní před porodem, nechtěla jsem přenášet…vlastně 2 dny před porodem a tu druhou noc už to začalo. Zkus svařák z červeného vína, pak koupel, nasypala jsem tam normální skořici, trochu i tu celou, tu jsem vzala právě z toho koření na svařák a večer sex, druhou noc to zabralo :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
10.10.13 20:39

@Boculka co jste nakonec vybrali za kočárek??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
10.10.13 21:00

@snažilka1210 No svařák jsem měla před 2 dny, dneska koupel s levandulovou pěnou a sex? To se nemůžu donutit… :oops: Kočárek máme tento, ale máme jiný podvozek - přední kolečka jsou blíže k sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
10.10.13 21:20
@Boculka píše:
@snažilka1210 No svařák jsem měla před 2 dny, dneska koupel s levandulovou pěnou a sex? To se nemůžu donutit… :oops: Kočárek máme tento, ale máme jiný podvozek - přední kolečka jsou blíže k sobě.

Jééé, hezkýý, jenom já bych chtěla aretační přední kolečka. ;) ;) Nám se líbí Euro-cart Passo, nemáte s tím zkušenosti?? :think: :think: Tenhle http://www.tipstore.cz/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
10.10.13 21:37

@babulka01 jsou to moc hezké kočáry, ale ty levné nestojí za nic… @Boculka Jsem zvědavá jak budeš spokojená s tím Jedem, mě ho paní nedoporučovala, ale mají velkou korbu, což ty potřebuješ na zimu.
Já mám nakonec Inglesinu, ty mají ty kola nastálo a jsem tak spokojená, že ani víc být nemůžu, X-landera prodávám, úplná hrůza. Nejlepší staré kočáry, co houpou, když jedu po městě s tím X-landerem, malej v tom líce jako blázen, v Inglesině se ani nehne. Je pravda, že jsem ten kočár, ale dostali, dovolit bych si ho nemohla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
10.10.13 21:40

@snažilka1210 No tak já vybírala kočár hlavně kvůli velké korby :nevim: A zase prodejkyně nám říkala, že jsou to teď nejvíce prodávané kočárky a jak jsme si pro něho jeli, tak v řadě jich bylo asi 6 :mrgreen: Uvidíme, tam se mi s ním manipulovalo dobře i jezdilo. Je lehký a dobře se skládá a rozkládá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
10.10.13 21:43

@Boculka pak dej vědět, mě se taky líbil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
10.10.13 22:01
@snažilka1210 píše:
@babulka01 jsou to moc hezké kočáry, ale ty levné nestojí za nic… @Boculka Jsem zvědavá jak budeš spokojená s tím Jedem, mě ho paní nedoporučovala, ale mají velkou korbu, což ty potřebuješ na zimu.
Já mám nakonec Inglesinu, ty mají ty kola nastálo a jsem tak spokojená, že ani víc být nemůžu, X-landera prodávám, úplná hrůza. Nejlepší staré kočáry, co houpou, když jedu po městě s tím X-landerem, malej v tom líce jako blázen, v Inglesině se ani nehne. Je pravda, že jsem ten kočár, ale dostali, dovolit bych si ho nemohla

No, my si bohužel drahý nemůžeme dovolit. :? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
11.10.13 09:30

@babulka01 já to chápu, tak běžte do již použitého, těch je hafol na bazárcích a pěkných, třeba Jané, ten se mi líbí moc…
Ale uvidíte, koupíte a kdyžtak vyměníte, tak to dělá spousta maminek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
11.10.13 11:16
@snažilka1210 píše:
@babulka01 já to chápu, tak běžte do již použitého, těch je hafol na bazárcích a pěkných, třeba Jané, ten se mi líbí moc…
Ale uvidíte, koupíte a kdyžtak vyměníte, tak to dělá spousta maminek.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jasně

Holky, dneska jsem se musela smát, poprvé jsem viděla, jak se mi vlní břicho :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí