Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky holky, jakpak se máte??? My dneska byli na druhém očkování a zase se u nás hajá
Kluci jsou šikovní
Tak my už konečně bydlíme, ale pomalu po místnosti to budeme malovat už se těším až uděláme klukům pokojíček. Úplně ho vidím jak bude vypadat
Jakpak se daří těhulkám??? Sem tam sem nakouknu a držím vám moooc palušky ![]()
@keliška12 Ahojky, pak se tu nezapomeň pochlubit
No já se mám dobře, ale už bych to chtěla mít za sebou…
@Boculka píše:
@keliška12 Ahojky, pak se tu nezapomeň pochlubitNo já se mám dobře, ale už bych to chtěla mít za sebou…
Ještě v kuse???
![]()
@babulka01 Jo… a už bych vyháněla
Musím se přemluvit k sexu
![]()
@snažilka1210 Prosím tě, jak jsi tady psala, že ses koupala se skořicí… tak to s celou nebo normální mletou??? A kolik?
Díky
@Boculka AHojky
já začala s vyháněním až pár dní před porodem, nechtěla jsem přenášet…vlastně 2 dny před porodem a tu druhou noc už to začalo. Zkus svařák z červeného vína, pak koupel, nasypala jsem tam normální skořici, trochu i tu celou, tu jsem vzala právě z toho koření na svařák a večer sex, druhou noc to zabralo
![]()
@snažilka1210 No svařák jsem měla před 2 dny, dneska koupel s levandulovou pěnou a sex? To se nemůžu donutit…
Kočárek máme tento, ale máme jiný podvozek - přední kolečka jsou blíže k sobě.
@Boculka píše:
@snažilka1210 No svařák jsem měla před 2 dny, dneska koupel s levandulovou pěnou a sex? To se nemůžu donutit…Kočárek máme tento, ale máme jiný podvozek - přední kolečka jsou blíže k sobě.
Jééé, hezkýý, jenom já bych chtěla aretační přední kolečka.
Nám se líbí Euro-cart Passo, nemáte s tím zkušenosti??
Tenhle http://www.tipstore.cz/?…
@babulka01 jsou to moc hezké kočáry, ale ty levné nestojí za nic… @Boculka Jsem zvědavá jak budeš spokojená s tím Jedem, mě ho paní nedoporučovala, ale mají velkou korbu, což ty potřebuješ na zimu.
Já mám nakonec Inglesinu, ty mají ty kola nastálo a jsem tak spokojená, že ani víc být nemůžu, X-landera prodávám, úplná hrůza. Nejlepší staré kočáry, co houpou, když jedu po městě s tím X-landerem, malej v tom líce jako blázen, v Inglesině se ani nehne. Je pravda, že jsem ten kočár, ale dostali, dovolit bych si ho nemohla
@snažilka1210 No tak já vybírala kočár hlavně kvůli velké korby
A zase prodejkyně nám říkala, že jsou to teď nejvíce prodávané kočárky a jak jsme si pro něho jeli, tak v řadě jich bylo asi 6
Uvidíme, tam se mi s ním manipulovalo dobře i jezdilo. Je lehký a dobře se skládá a rozkládá…
@snažilka1210 píše:
@babulka01 jsou to moc hezké kočáry, ale ty levné nestojí za nic… @Boculka Jsem zvědavá jak budeš spokojená s tím Jedem, mě ho paní nedoporučovala, ale mají velkou korbu, což ty potřebuješ na zimu.
Já mám nakonec Inglesinu, ty mají ty kola nastálo a jsem tak spokojená, že ani víc být nemůžu, X-landera prodávám, úplná hrůza. Nejlepší staré kočáry, co houpou, když jedu po městě s tím X-landerem, malej v tom líce jako blázen, v Inglesině se ani nehne. Je pravda, že jsem ten kočár, ale dostali, dovolit bych si ho nemohla
No, my si bohužel drahý nemůžeme dovolit.
![]()
@babulka01 já to chápu, tak běžte do již použitého, těch je hafol na bazárcích a pěkných, třeba Jané, ten se mi líbí moc…
Ale uvidíte, koupíte a kdyžtak vyměníte, tak to dělá spousta maminek.
@snažilka1210 píše:
@babulka01 já to chápu, tak běžte do již použitého, těch je hafol na bazárcích a pěkných, třeba Jané, ten se mi líbí moc…
Ale uvidíte, koupíte a kdyžtak vyměníte, tak to dělá spousta maminek.
jasně
Holky, dneska jsem se musela smát, poprvé jsem viděla, jak se mi vlní břicho
![]()