Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
I my máme rýmečku
Jinak já měla těhu cukrovku a občas jsem si něco sladkého dala, ale nepřeháněla jsem to s ním!
@keliška12 nám dr. předepsala mořskou vodu tak jsem mu to tam večer stříkla. V noci trochu kašlal, dokonce se i pozvracel z toho, bylo to po kojení a to nám předepsala Stodal. No dala jsem mu to na lžičce tak se poblinkal okamžitě tak jsem mu to dala v mlíčku stříkačkou, taky trochu ublikl později tak nevím, moc mu to nejede. Snad bude klidná noc
Ahojky,
občas sem písnu ale nikdo nic ![]()
Všem moc gratuluji k těhotenství a miminkům.
Nemám moc času na psaní a hrozně to utíká, malá má za dva a půl měsíce už rok. Na ní jde nejvíc poznat jak to letí ![]()
Vždy to tady tak nějak v rychlosti pročtu ale nechci vám už do toho moc zasahovat. Posílám aktuální fotky ďáblice ![]()
Už se snaží i ťapkat a má 8 zoubků, krásně mluví - prý lépe jak roční dítě ![]()
Mějte se krásně, jak to půjde, zase se ukážu
@majdalenka20 píše:
Ahojky,
občas sem písnu ale nikdo nic
Všem moc gratuluji k těhotenství a miminkům.
Nemám moc času na psaní a hrozně to utíká, malá má za dva a půl měsíce už rok. Na ní jde nejvíc poznat jak to letí
Vždy to tady tak nějak v rychlosti pročtu ale nechci vám už do toho moc zasahovat. Posílám aktuální fotky ďáblice
Už se snaží i ťapkat a má 8 zoubků, krásně mluví - prý lépe jak roční dítě
Mějte se krásně, jak to půjde, zase se ukážu
Ty jo, už rok, to fakt letí. A malá je moc krásná.
![]()
Holky, tak tady je malá ochutnávka z dnešního úžasného focení… Zážitek na celý život ![]()
@Boculka píše:
Holky, tak tady je malá ochutnávka z dnešního úžasného focení… Zážitek na celý život
Viděla jsem už na FB, fakt nádhera.
![]()
Díky holky, byl to fakt zážitek… sice jsme fotili 3 hodiny, ale stálo to za to. ![]()
My máme taky s mořskou vodou a Stoptusin sirup, snáší to dobře i když je hnusný
Ale už se naštěstí lepší asi to bylo jen malé nachlazení. Dr. mi říkala, že si mám koupit Spofavit 100ml a půl prášku rozdrtit a dát jim to jednou denně do mlíčka! Tak to dělám… Koupila jsem jim i šípkový čajík granulovaný a moooc jim chutná
Včera jsme měli vítání občánků, to byla slááááva
Pak byla celá rodina moje i manželova u nás
Parááááda ![]()
@keliška12 kráásné, moc Vám to sluší, jsi kočka jako blázen. Kluci jsou fešáci, nás to čeká taky v listopadu, jen ještě nevím kdy to přesně bude, budu se muset jít zeptat na obec. Snad nebudu plakat malej nebo se mu nebude chtít spinkat, to by byl protivnej ![]()
Já mu musím taky koupit ty capáčky, já si je objednala, ale přišly mi omylem růžové, ale krásné.
My už jsme OK, ten stodal jsem mu dala asi 4× a konec, už dnes v noci ani nezakašlal a rýmu taky nemá, měl to jednodenní záležitost a tu mořskou vodu nechtěl stříkat takže zbytečné vyhození 300Kč v lékárně…nevím proč je to tak velké balení té mořské vody, na co?? ![]()
Jejdamanky
ČÍM DÁL TÍM VÍC SE MI STÝSKÁ PO TĚHU PUPÍKU I KOPANCÍCH
vypadá to do pár let na další miminko
Představa, že už bych neměla být těhu je docela děsná
Jen co kluci povyrostou tak se na to asi vyhrneme ![]()
@Boculka píše:
@keliška12 A další dvojčátka?
Jejda tož to už néééééé
To už by mě asi trefilo ![]()
@keliška12 No mi stačí jeden prcek, dvojčata… nedovedu si to představit ![]()