IUI květen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
765
31.10.13 20:38

I my máme rýmečku :-( Jinak já měla těhu cukrovku a občas jsem si něco sladkého dala, ale nepřeháněla jsem to s ním!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
31.10.13 20:52

@keliška12 nám dr. předepsala mořskou vodu tak jsem mu to tam večer stříkla. V noci trochu kašlal, dokonce se i pozvracel z toho, bylo to po kojení a to nám předepsala Stodal. No dala jsem mu to na lžičce tak se poblinkal okamžitě tak jsem mu to dala v mlíčku stříkačkou, taky trochu ublikl později tak nevím, moc mu to nejede. Snad bude klidná noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
31.10.13 21:49

Ahojky,
občas sem písnu ale nikdo nic :-(
Všem moc gratuluji k těhotenství a miminkům.
Nemám moc času na psaní a hrozně to utíká, malá má za dva a půl měsíce už rok. Na ní jde nejvíc poznat jak to letí :-(
Vždy to tady tak nějak v rychlosti pročtu ale nechci vám už do toho moc zasahovat. Posílám aktuální fotky ďáblice :-)
Už se snaží i ťapkat a má 8 zoubků, krásně mluví - prý lépe jak roční dítě :-D
Mějte se krásně, jak to půjde, zase se ukážu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
31.10.13 22:02
@majdalenka20 píše:
Ahojky,
občas sem písnu ale nikdo nic :-(
Všem moc gratuluji k těhotenství a miminkům.
Nemám moc času na psaní a hrozně to utíká, malá má za dva a půl měsíce už rok. Na ní jde nejvíc poznat jak to letí :-(
Vždy to tady tak nějak v rychlosti pročtu ale nechci vám už do toho moc zasahovat. Posílám aktuální fotky ďáblice :-)
Už se snaží i ťapkat a má 8 zoubků, krásně mluví - prý lépe jak roční dítě :-D
Mějte se krásně, jak to půjde, zase se ukážu

Ty jo, už rok, to fakt letí. A malá je moc krásná. :* :* :* :* :* :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
1.11.13 20:05

Holky, tak tady je malá ochutnávka z dnešního úžasného focení… Zážitek na celý život :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
1.11.13 20:14

@Boculka moc pěkné :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
1.11.13 20:24
@Boculka píše:
Holky, tak tady je malá ochutnávka z dnešního úžasného focení… Zážitek na celý život :srdce:

Viděla jsem už na FB, fakt nádhera. :* :* :* :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
1.11.13 21:19

Díky holky, byl to fakt zážitek… sice jsme fotili 3 hodiny, ale stálo to za to. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
2.11.13 14:36

Nádherné fotečky :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
2.11.13 14:42

My máme taky s mořskou vodou a Stoptusin sirup, snáší to dobře i když je hnusný :-( Ale už se naštěstí lepší asi to bylo jen malé nachlazení. Dr. mi říkala, že si mám koupit Spofavit 100ml a půl prášku rozdrtit a dát jim to jednou denně do mlíčka! Tak to dělám… Koupila jsem jim i šípkový čajík granulovaný a moooc jim chutná :-) Včera jsme měli vítání občánků, to byla slááááva :-) Pak byla celá rodina moje i manželova u nás :-) Parááááda :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
2.11.13 14:54

@keliška12 kráásné, moc Vám to sluší, jsi kočka jako blázen. Kluci jsou fešáci, nás to čeká taky v listopadu, jen ještě nevím kdy to přesně bude, budu se muset jít zeptat na obec. Snad nebudu plakat malej nebo se mu nebude chtít spinkat, to by byl protivnej :lol:
Já mu musím taky koupit ty capáčky, já si je objednala, ale přišly mi omylem růžové, ale krásné.
My už jsme OK, ten stodal jsem mu dala asi 4× a konec, už dnes v noci ani nezakašlal a rýmu taky nemá, měl to jednodenní záležitost a tu mořskou vodu nechtěl stříkat takže zbytečné vyhození 300Kč v lékárně…nevím proč je to tak velké balení té mořské vody, na co?? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
14.11.13 16:45

Jejdamanky :D ČÍM DÁL TÍM VÍC SE MI STÝSKÁ PO TĚHU PUPÍKU I KOPANCÍCH :D vypadá to do pár let na další miminko :pankac: Představa, že už bych neměla být těhu je docela děsná :-( Jen co kluci povyrostou tak se na to asi vyhrneme :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
14.11.13 19:48

@keliška12 A další dvojčátka? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
14.11.13 20:06
@Boculka píše:
@keliška12 A další dvojčátka? :mrgreen:

Jejda tož to už néééééé :roll: To už by mě asi trefilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
14.11.13 20:10

@keliška12 No mi stačí jeden prcek, dvojčata… nedovedu si to představit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí