Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@keliška12 no, v těhotenství jsem měla tak super vlasy a vůbec mi nepadaly vlasy a teď po porodu mi zase začaly padat, ale tak nějak normálně, nic závratného, ale třeba to ještě přijde (snad ne).
@snažilka1210 píše:
@keliška12 no, v těhotenství jsem měla tak super vlasy a vůbec mi nepadaly vlasy a teď po porodu mi zase začaly padat, ale tak nějak normálně, nic závratného, ale třeba to ještě přijde (snad ne).
Mě padají brutálním tempem už 3 měsíce
Ještě měsíc a jsem plešatá ![]()
@keliška12 fakt??
Tak to mě nee, mě přijde, že těhotenství i mateřství m nááramně svědčí. Dneska jsem byla konečně na sociálce, zařídit rodičák a nechala jsem si 8000,–Kč měsíčně a vychází to asi na dva a půl roku. Uvidíme jak to všechno bude. U Vás je víceméně jasné, že už další nee, že? A nebo ještě holčička??
Já už do dalšího IVF nepůjdu, budeme asi za rok zkoušet a pokud to nepůjde tak maximálně IUI a jinak nic…zůstaneme u jednoho. Nechci pokoušet rakovinu…fakt ne.
Ahojky třetímu se nebráním, ale ted určitě né až tak za nějaký ten rok! Dávat pozor si taky nebudeme a pokud to přijde tak to přijde! Jinak my máme ještě 5 mrazáčků tak uvidím
![]()
@keliška12 to máte báječný, já právě žádný mrazáčky nemám, ale mi neměli žádnej problém, takže věřím, že nám druhé půjde samo.
Jinak, chci se zeptat jak spí kluci v postýlce?? Spí v zavinovačce nebo jen tak na matraci přikrytí peřinkou?? Já právě dnes poprvé dala malého spát bez zavinovačky, řev jako blázen, hodinu jsme bojovali, rozhazoval ručičkama, nožičkama, hledal záchytnej bod…a nic
Tak jsem mu dala po hodině prso, uklidnil se a usl…tak jsem ho dala do postýlky, uvidím v noci jak se bude tvářit ![]()
Ahoj holky, co @Boculka je ještě celá??? Copak dělá holka naše, má to za pár, že?
@snažilka1210 Ahojky. Jj stále celá… Cítím se snad nejlíp za celé těhotenství
![]()
@Boculka píše:
@snažilka1210 Ahojky. Jj stále celá… Cítím se snad nejlíp za celé těhotenství![]()
Ono to tak prý bývá před porodem.
![]()
@babulka01 No dneska jsem v noci spala - ani jednou jsem nešla na wc! Nic mě nebolelo… ani jsem neslyšela, jak manželovi zvoní budík!!! Jen jak odcházel a dával mi pusu, tak jsem se probrala a už neusla, protože mi to pořád vrtalo hlavou… Dokonce jsem malého i vzbudila
No kdybych začala rodit, tak by to bylo fajn…
@Boculka tak to je paráda, ještě se pěkně vyspinkej
a máš uklízecí mánii?? Já měla, pořád jsem vytírala a tak. Pošli foto bříška před porodem ![]()
@snažilka1210 No nevytírám, máme koberce
A ta chodbička s kuchyní, kde máme lino, tak to je tak za 3 min vytřené
Minulou neděli jsme byli v zoo, 4 hodiny jsme chodili, každý večer horká vana a prd. ![]()
@Boculka píše:
@snažilka1210 No nevytírám, máme koberceA ta chodbička s kuchyní, kde máme lino, tak to je tak za 3 min vytřené
Minulou neděli jsme byli v zoo, 4 hodiny jsme chodili, každý večer horká vana a prd.
To je krááásááá, ty vůbec nemáš obr bříško, ty jo.
![]()
@babulka01
No mám ho pořád tvrdé, jako beton. Malý má odhadem 3200g…
@Boculka píše:¨
@babulka01No mám ho pořád tvrdé, jako beton. Malý má odhadem 3200g…
@Boculka no kráása, máš pěkné bříško, neřekla bych malé, ale pěkné a na nohách ani zadku jsi vůbec nepřibrala, paráda
Kolik jsi nakonec přibrala?? 10 kg? Malý bude určitě brzy venku, zkus ten svařák a večer sex…ve spermatu jsou prostaglandiny a ty způsobují to co ty tablety na vyvolání kontrakcí. Takto to řekni manželovi a neboj on do toho půjde ![]()