IUI květen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8283
17.10.13 21:23

@keliška12 no, v těhotenství jsem měla tak super vlasy a vůbec mi nepadaly vlasy a teď po porodu mi zase začaly padat, ale tak nějak normálně, nic závratného, ale třeba to ještě přijde (snad ne).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
18.10.13 11:00
@snažilka1210 píše:
@keliška12 no, v těhotenství jsem měla tak super vlasy a vůbec mi nepadaly vlasy a teď po porodu mi zase začaly padat, ale tak nějak normálně, nic závratného, ale třeba to ještě přijde (snad ne).

Mě padají brutálním tempem už 3 měsíce :-( Ještě měsíc a jsem plešatá :-((((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
18.10.13 16:07

@keliška12 fakt?? 8o Tak to mě nee, mě přijde, že těhotenství i mateřství m nááramně svědčí. Dneska jsem byla konečně na sociálce, zařídit rodičák a nechala jsem si 8000,–Kč měsíčně a vychází to asi na dva a půl roku. Uvidíme jak to všechno bude. U Vás je víceméně jasné, že už další nee, že? A nebo ještě holčička?? ;) Já už do dalšího IVF nepůjdu, budeme asi za rok zkoušet a pokud to nepůjde tak maximálně IUI a jinak nic…zůstaneme u jednoho. Nechci pokoušet rakovinu…fakt ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
20.10.13 10:07

Ahojky třetímu se nebráním, ale ted určitě né až tak za nějaký ten rok! Dávat pozor si taky nebudeme a pokud to přijde tak to přijde! Jinak my máme ještě 5 mrazáčků tak uvidím :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
20.10.13 21:23

@keliška12 to máte báječný, já právě žádný mrazáčky nemám, ale mi neměli žádnej problém, takže věřím, že nám druhé půjde samo.
Jinak, chci se zeptat jak spí kluci v postýlce?? Spí v zavinovačce nebo jen tak na matraci přikrytí peřinkou?? Já právě dnes poprvé dala malého spát bez zavinovačky, řev jako blázen, hodinu jsme bojovali, rozhazoval ručičkama, nožičkama, hledal záchytnej bod…a nic :? Tak jsem mu dala po hodině prso, uklidnil se a usl…tak jsem ho dala do postýlky, uvidím v noci jak se bude tvářit 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
22.10.13 10:50

Ahoj holky, co @Boculka je ještě celá??? Copak dělá holka naše, má to za pár, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
22.10.13 10:58

@snažilka1210 Ahojky. Jj stále celá… Cítím se snad nejlíp za celé těhotenství :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
22.10.13 11:26
@Boculka píše:
@snažilka1210 Ahojky. Jj stále celá… Cítím se snad nejlíp za celé těhotenství :zed: :mrgreen:

Ono to tak prý bývá před porodem. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
22.10.13 11:55

@babulka01 No dneska jsem v noci spala - ani jednou jsem nešla na wc! Nic mě nebolelo… ani jsem neslyšela, jak manželovi zvoní budík!!! Jen jak odcházel a dával mi pusu, tak jsem se probrala a už neusla, protože mi to pořád vrtalo hlavou… Dokonce jsem malého i vzbudila :-D No kdybych začala rodit, tak by to bylo fajn…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
22.10.13 11:59

@Boculka tak to je paráda, ještě se pěkně vyspinkej :lol: a máš uklízecí mánii?? Já měla, pořád jsem vytírala a tak. Pošli foto bříška před porodem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
22.10.13 12:12

@snažilka1210 No nevytírám, máme koberce :-D A ta chodbička s kuchyní, kde máme lino, tak to je tak za 3 min vytřené :-) Minulou neděli jsme byli v zoo, 4 hodiny jsme chodili, každý večer horká vana a prd. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
22.10.13 12:15
@Boculka píše:
@snažilka1210 No nevytírám, máme koberce :-D A ta chodbička s kuchyní, kde máme lino, tak to je tak za 3 min vytřené :-) Minulou neděli jsme byli v zoo, 4 hodiny jsme chodili, každý večer horká vana a prd. :pocitac:

To je krááásááá, ty vůbec nemáš obr bříško, ty jo. 8o 8o 8o :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :palec: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
22.10.13 12:41

@babulka01 :) No mám ho pořád tvrdé, jako beton. Malý má odhadem 3200g…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
22.10.13 12:57
@Boculka píše:
@babulka01 :) No mám ho pořád tvrdé, jako beton. Malý má odhadem 3200g…
¨
To je krásná váha. Už aby to bylo. :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
22.10.13 13:05

@Boculka no kráása, máš pěkné bříško, neřekla bych malé, ale pěkné a na nohách ani zadku jsi vůbec nepřibrala, paráda :potlesk: Kolik jsi nakonec přibrala?? 10 kg? Malý bude určitě brzy venku, zkus ten svařák a večer sex…ve spermatu jsou prostaglandiny a ty způsobují to co ty tablety na vyvolání kontrakcí. Takto to řekni manželovi a neboj on do toho půjde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí