Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Já používám Sudocrem a je super. Ani jednou jsme nebyli zapruzení!
@Boculka píše:
@babulka01Užívej si těhotenství… Párkrát jsem se přistihla, že mi to bříško a ty kopance v něm chybí…
Si piš, že si to užívám.
A Matýsek roste jako z vody, jak tak koukám, už budete mít měsíc.
![]()
@Boculka já používala jen Sudocream, ale párkrát se mi oprudil a vždy pomohl Bepanthen, nejlepší, absolutní špička. Ted jsem koupila levnější variantu Babypanthen a taky dobrý. Někde jsem četla, že ten Sudocream by se neměl používat delší dobu tak to střídám.
Musíš často vyměňovat plínečky, i v noci. Mě se právě stalo, že malej měl plínku delší dobu, sice nebyla nasáklá tak moc, ale i tak se oprudil takže si to už hlídám
Tááák další očkování za námi a poslední před námi
Opět bez jakékoliv reakce
Prohráli jsme se celým dnem
Takové bejkárny co jsme dělali, to se snad může vymyslet jen u nás
Jdu navařit pro děti nějaké papkání ![]()
Tak já se dětem dělám se zeleninou a králíkem, a oni mi to vyblinkají
Asi jsem jako kuchařka selhala
kupovanou zeleninu s králíkem mi jí ![]()
@keliška12 pozor u toho králíka, měl by se nechat zmrazit a pak až ho péct či vařit. Kvůli nějakým těm nemocem a bakteriím. Já začnu krůtím.
Jinak my jedeme už 3 den na oběd mrkvičku a na večeři kašičku, protože jsme za posledních 14 dní přibrali jen 70g. Nevím co se děje, jestli je mlíkčo méně výživné či co, ale je také pravda, že se mi v noci pořád budil, co 2 hodiny, bylo to dost náročné, jsem si říkala, že má asi spurt, ale pak mi to došlo.
Strašně mu to chutná, takže paráda. Zítr už přidám i brambůrek.
Dáváš při těch příkrmech i čaj, třeba jak dojí nebo jen dokojíš??
Ahoj holky, tak můj malý má ve 4 týdnech něco málo přes 4 kg
Příkrm mu chutná a prospívá… Kolikrát si ho zvážím před kojením a pak po a vypije mlíčka třeba jen 50 ml… Prostě více asi nemám no, ale naštěstí mám aspoň něco ![]()
@snažilka1210 píše:
@keliška12 pozor u toho králíka, měl by se nechat zmrazit a pak až ho péct či vařit. Kvůli nějakým těm nemocem a bakteriím. Já začnu krůtím.Jinak my jedeme už 3 den na oběd mrkvičku a na večeři kašičku, protože jsme za posledních 14 dní přibrali jen 70g. Nevím co se děje, jestli je mlíkčo méně výživné či co, ale je také pravda, že se mi v noci pořád budil, co 2 hodiny, bylo to dost náročné, jsem si říkala, že má asi spurt, ale pak mi to došlo.
Dáváš při těch příkrmech i čaj, třeba jak dojí nebo jen dokojíš??
Strašně mu to chutná, takže paráda. Zítr už přidám i brambůrek.
Ahojky jj dávám jim čajíček jak dopapají, ale někdy si necucnou:-)Nechávám to na nich jestli si dají:-) Toho králíka jsem vytáhla z mrazáku
Asi se jim vyprdnu ted vařit a budu dávat jen kupované, ale přesnídávky si budu dělat doma sama! Každý říká at tak brzo nevařím, že málo kdy to pojí
Uvidím..
@snažilka1210 píše:
@keliška12 jak dlouho už jste na příkrmech??
Začala jsem jim dávat příkrm od konce 4m
Začala jsem mrkvičkou, pak mrkev s brambůrkem a pak masozeleninové
Přesnídávku máme jablíčko, banán. A na večeři kašičky. Ode dneška jsem zařadila do jídelníčku lepek tak snad to budeme dobře snášet ![]()
@snažilka1210 píše:
@keliška12 ale vy jste na UM, že??
JJ máme UM
@keliška12 ten brambor jsi uvařila a rozmixovala i s tou mrkví??
@snažilka1210 píše:
@keliška12 ten brambor jsi uvařila a rozmixovala i s tou mrkví??
Jj První jsem začala vařit mrkev, pak jsem k ní přidala brambor. Potom pomixovala+1 lžíce oliv. oleje!(pro dobré vstřebání vitamínů)