Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Boculka píše:
Jj Už má vlastně dneska 7 týdnůUtíká to… a strašně se mění…
@snažilka1210 píše:
@Boculka letí to, že?? Je krásnej, taky máme dudlík NUK a to bodyčko jsem taky dostala to zelené@babulka01 noo pěkné bříško, máš celkem velké, já taky měla oooobrovské, ještě Ti teda povyroste, ale to už vydržíš
Nezávidím ten konec, ale nosit bříško bylo fajn.
To jsi mě teda fakt potěšila, už by moc růst nemuselo.
![]()
@babulka01 to jsem nechtěla, no jako ty poslední týdny roste nejvíc, co si budeme povídat, že? Ale to dáš, neboj. Mažeš proti striím? Maž ![]()
@snažilka1210 píše:
@babulka01 to jsem nechtěla, no jako ty poslední týdny roste nejvíc, co si budeme povídat, že? Ale to dáš, neboj. Mažeš proti striím? Maž
Jak si vzpomenu, já už strie měla před těhu, protože jsem obéza. Ale krém mám, tak asi co druhý den máznu, no. Jsem na to flákač.
![]()
Ahojky mamči a skoro mamči
Už máte vše nachystané na vánoce?? Já letos jó a s předstihem ![]()
@keliška12 píše:
Ahojky mamči a skoro mamčiUž máte vše nachystané na vánoce?? Já letos jó a s předstihem
Já letos vánoce prostě neřeším, jsme bez peněz, protože jsme všechno vrazili do mimča, takže letos symbolické dárky, nějaké Ňamky pod stromek a basta.
Příští rok to už bude o něčem jiném.
![]()
@keliška12 píše:
Ahojky mamči a skoro mamčiUž máte vše nachystané na vánoce?? Já letos jó a s předstihem
Taky už mám všechno - jen ještě zabalit
My si koupili nové lino (gumolit), tak už máme naježeno
Ale nějaká drobnost se pod stromečkem najde
A malému mám jen 2 věci, nemá z toho rozum. Jak píše BABULKA, příští rok to bude o něčem jiném
![]()
Ahoj kočky ![]()
tak my dneska konečně po 14 dnech probrečených nocí, buzení po hodině, včera a dnes průjem našli první zoubek, spaní už je taky lepší, sice se často budí třeba jen na dudlík nebo jen pochovat, ale lepší jak po hodině.
Já dneska pekla-rohlíčky, marokánky a třísky, perníčky už mám, dárky celkem mám, ještě něco dokoupím a malému jsme koupili sáňky Picolino i s tou stříškou http://vispa.cz/…ane-picolino jídelní židličku, nějaké body, pyžamka od půl roku a pěnové puzzle. Ale to jsem kupovala posupně.
O víkendu udělám klasický úklid a hotovo
@keliška12 kolik už vážíte?? My dneska zase po kontrole, zase jsme přibrali jen 80g za 14 dní a to už máme příkrmy…takže budeme muset začít dávat kaši v 6hodin a pak ještě po koupání, cca v těch 7, půl 8 flašku Sunaru. Pořád kojím tak 7× denně, ale vypadá to, že brzy asi přestanu, pač mu to už asi ani nestačí ![]()
@snažilka1210 Tak Matěj po týdnu přibral 300g
Je to pěkný jedliček… Na kontrole jsme byli v úterý - máme totiž hydrokélu
a váží 5,5 kg! ![]()
@snažilka1210 Ta sáňky jsou super! V SAM BABY u nás v Ostravě se porodávají taky. Kdyby byl Matěj starší a kdyby byl sníh, tak kupujeme
Tak uvidíme co příští rok.
@Boculka a co je to ta hydrolék??? Váží myslím tak jak by měl…
@Boculka jj, když byl Pepíček tak malej jak Váš tak taky takto přibíral, to všechny děti na začátku…on už je takovej více pohyblivej, pořád se převaluje v postýlce, točí a má asi hodně spálené energie ![]()
@snažilka1210 http://www. urologieprostudenty. cz/hydrokela