Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Boculka nejde to otevřít, napiš jednou větou, zhruba co to je
Zvětšené varlata od narození. dostává se do nich voda a pokud to nesplaskne, tak operace…
Do 2 let, ale kdyby to menilo barvu, nebo rva neutisitelnym placem, tak pohotovost…
@snažilka1210 píše:
@keliška12 kolik už vážíte?? My dneska zase po kontrole, zase jsme přibrali jen 80g za 14 dní a to už máme příkrmy…takže budeme muset začít dávat kaši v 6hodin a pak ještě po koupání, cca v těch 7, půl 8 flašku Sunaru. Pořád kojím tak 7× denně, ale vypadá to, že brzy asi přestanu, pač mu to už asi ani nestačí
No ani nevíme kolik vážíme, ale bude to něco kolem +-7kg
No Daník jak má ty dva zoubky tak mi moc nepapá. Ale naštěstí to snáší v pohodě, neplače. Patulka zatím nemá zoubek. do poradny jdeme po novém roce tak budeme vědět váhu ![]()
@Boculka píše:
@babulka01 Jéééé a budete mít opravdu holčičku?
No, to doufám teda.
![]()
@snažilka1210 No byla jsem teď v úterý na poradně a zrovna vedle leželi další 2 chlapečci. Jak byli obnažení, tak jsem se podívala… Má je opravu velké. Jedno varle tak 5-6 cm (odhadem). No uvidíme… ale představa, že by musel na operaci.. už teď mi je zle ![]()
@babulka01 No já i tak radši kupovala neutrální
Ale ty ovečky jsou super. Uvažovala jsem, že si je koupím taky, ale mám jiné nakonec ![]()
@Boculka píše:
@babulka01 No já i tak radši kupovala neutrálníAle ty ovečky jsou super. Uvažovala jsem, že si je koupím taky, ale mám jiné nakonec
Ještě mám jedno, to je docela neutrální, tak uvidíme. Ale pořád doufám, že to ta holka nakonec je.
![]()
@Boculka chudinka, hlavně aby ho to nebolelo, jak to má v té plínečce…to je dost 6cm jedno. A nějaká homeo na to nejsou?? Nepátrala jsi? ![]()
@babulka01 pěkné, máš i nebesa nebo bez? Hlavně ty plyšáky pak vytáhni ![]()
@snažilka1210 píše:
@babulka01 pěkné, máš i nebesa nebo bez? Hlavně ty plyšáky pak vytáhni
To nejsou plyšáci, to jsou chrastítka a lamaze hračky
Ale půjdou pryč nebo přichytnout na postýlku.
A bez nebes, nakonec jsem se rozhodla bez. ![]()