Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@keliška12 tak mi dneska 6790kg…to mě nenapadlo, že když rostou zuby, že méně jí…to by vysvětlovalo to, proč tak málo přibral ten náš Pepíček
@snažilka1210 Nebolí a homeopatika na to nejsou. Dětská doktorka je i homeopatička. Jen je to prostě velké a musíme to pořád hlídat. ![]()
@snažilka1210 píše:
@keliška12 tak mi dneska 6790kg…to mě nenapadlo, že když rostou zuby, že méně jí…to by vysvětlovalo to, proč tak málo přibral ten náš Pepíček
Jj tak mi to říkala naše dr. Taky přestal trošku papat už tak je jak chrousteček ![]()
@keliška12 co dáváš na ty svačinky, já pořád jen jablko s banánem nebo banán, jednou jsem koupila hrušku ve skleničce a dneska mrkev s jablíčkem, ale to nechtěl moc-kyselé ![]()
@snažilka1210 píše:
@keliška12 co dáváš na ty svačinky, já pořád jen jablko s banánem nebo banán, jednou jsem koupila hrušku ve skleničce a dneska mrkev s jablíčkem, ale to nechtěl moc-kyselé
dÁVÁM JABKO, BANÁN
zatím nic jiného. prý není kam spěchat s novýma chutěma.
@keliška12 jj, já také zatím nebudu nikam spěchat- je to univerzální a chutná mu to. Dneska jsem mu dala poprvé kaši s příchutí banán a výýýborná, od Hami…fakt chutnala i mě.
@snažilka1210 píše:
@keliška12 jj, já také zatím nebudu nikam spěchat- je to univerzální a chutná mu to. Dneska jsem mu dala poprvé kaši s příchutí banán a výýýborná, od Hami…fakt chutnala i mě.
My papáme kašičku od Sunárku ( jsou tam i prebiotika) taky banánek a šmakuje
Ono není kam spěchat, jednou to všechno ochutnají
Jelikož, kluci nejsou moc kojení tak jim kupuji od Swiss Lactobacilky Baby (probiotika+prebiotika) ![]()
Na Vánoce spoustu sněhu, na Nový rok lásku, něhu.
Hodně zdraví, smůly málo, štěstí co by za to stálo.
Hodně sladkostí a ovoce, prostě nejkrásnější VÁNOCE.
Ahojky holky. v pondělí 16.12 jsem byla na naší první IUI a teď čekám a čekám. Zatím testuju jak rychle mi mizí ovitrelle z TT a už se těším až začnu hledat duchy
určitě se povedlo cítím to tak ![]()
@Réza 26 tak moc držím pěstí, s takovým spg by to byl spíše zázrak, co si budeme povídat. My byli na IUI 4× a to jsme měli 55% pohyblivost…ale přála bych Ti to.
@Réza 26 píše:
Ahojky holky. v pondělí 16.12 jsem byla na naší první IUI a teď čekám a čekám. Zatím testuju jak rychle mi mizí ovitrelle z TT a už se těším až začnu hledat duchy![]()
určitě se povedlo cítím to tak
Držíme palečky ![]()
@snažilka1210 @keliška12 holky díky. ale i zázraky se dějí a třeba Ježíšek se smiluje a pomůže ![]()
@Réza 26 píše:
@snažilka1210 @keliška12 holky díky. ale i zázraky se dějí a třeba Ježíšek se smiluje a pomůže
jak píšeš
Zázraky se dějí
Hlavně věřit ![]()
Holky, všem krásné a pohodové Vánoční svátky, užijte si to s prckama, i bez prcků a v Novém roce jen to nejlepší. Užívejte klidu, volna, setkání s nejbližšími a mějte se rádi
![]()