Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@babulka01 no jasné, to nám kladla na srdce porodní asistentka
@snažilka1210 díky za odpověď. Já právě nevěděla jak to je. Jestli si na to můžu vzít propustku nebo ne. Tak to je fajn že si ji můžu vzít
a jelikož mám car asi 40km daleko tak budu mít nárok na celý den viď? Jo a ještě jsem se chtěla zeptat jak je to s mým přítelem. Pracujeme v jedný fabrice a bude mít i on nárok na ppropustku nebo ne? ![]()
@Réza 26 to samé co ty, vezme si lístek-propustku z práce, tu v CAR potvrdí a má taktéž nárok jako ty
@snažilka1210 ahojky. Díky za info
tak jsem dnes volala do caru a objednala jsem se na ultrazvuk na pátek. A pak hned další IUI
Takže si musím vzít propustku
a ještě se musím zeptat když to mám tak daleko jestli mám nárok na celý den když máme ranní
@Réza 26 jj, na celý den, pokud je to mimo město tak celý den, držím pěsti ![]()
@snažilka1210 tak to je fajn
aspoň se nebudu muset honit
a díky za info ![]()
Tak a od zítřka začínám chodit pravidelně na Alpinning
V unoru se jde na ples tak at trošku vypadám
Jinak Páta má zoubek a měli jsme to i s teplotama
Masakr
@Boculka tak jak jste to zvládli? Byla teplotka?
@keliška12 @keliška12 paráda, já to mám v kuchyni taky na dece, bez té ohrádky, přišla mi ujetá ta cena, bych fakt nedala
Já ji mám od známé je to 150*150 za 900kč
My je měli taky na dece v obýváku, ale už hodně cestují a nemohla jsem se od nich hnout
Tak mám klid a vím, že se nikde nebouchnou ![]()
@snažilka1210 Teplotka naštěstí nebyla… Byl jen více unavený, jinak nic… Snad i další pichance budou takto probíhat.
@Boculka tak to je fajn, my měli teplotu jen jednou a ne z Hexy, ale z Prevenaru. Jinak jednou byl spavější jinak žádná jiná reakce. My už máme vše za sebou, teď jen v roce poslední