Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@babulka01 já vidím všechny, super, kdo Vám udělal výzdobu doma?? Moc krásná je a kolik vlásků…kočička ![]()
@snažilka1210 píše:
@babulka01 já vidím všechny, super, kdo Vám udělal výzdobu doma?? Moc krásná je a kolik vlásků…kočička
To vymyslela kámoška z práce od manžela. dělali to o půl desáté večer. Manžel to tak chce nechat celý týden, haha.
![]()
Holky… byli jsme se dneska zase fotit
Tentokrát bez tatínka
To je jen ochutnávka. Už se těším na celý dort! ![]()
@Boculka pěkné, škoda, že jsi si nevzala jiné tílko, myslím barvu, na té bílé kožešině to zaniká…Jinak moc hezké
@babulka01 to je dobrý nápad
Šikovnej tatínek, jen ho nech, ať se chlubí, má čím, taková krásná princezna ![]()
@babulka01 píše:![]()
![]()
Kráááásná princezna
Moooc se vám povedla
Gratulace
![]()
@snažilka1210 To je schválně to tílko bílé - krémové
Musí vyniknout Maty. Já tam jsem jako „doplněk“ ![]()
@babulka01 krásná, to už ani není pravda…vidím, že otužuješ-krátké bodyčko nenosíme ani teď
Máte šikové balení??
@snažilka1210 píše:
@keliška12 noo joo, velcí kluci, co už papáte všechno?
Baštíme úplně všechno
dnes jsem jim dala chlebík s kvalitním máslíčkem a jak si pošmakovali
vyloupala jsem jim vždycky ten vnitřek a jak kousali
Papají mi nádherně a spí mi od 20:00hod. celou noc. Úplně se změnili
Koupila jsem kočár na balkón tak je tam dám v 10 hod. dopoledne a spí mi tam přes 2 hodky tak mám čas na vaření.
@snažilka1210 píše:
@babulka01 krásná, to už ani není pravda…vidím, že otužuješ-krátké bodyčko nenosíme ani teďMáte šikové balení??
Néééé, tak ať si zvyká, ne??
Máme doma kolem 21 stupňů, takže celkem fajn. A široké nemáme, to je Tesco plínka 2, možná trošilinku větší ![]()
@keliška12 já taky dneska dala ten bílý toust s Lučinou a jak papkal, my teda papáme taky s radostí, ale moc toho nesníme. Na oběd pořád jen tu malou skleničku, někdy víc, ale to jen někdy. Jinak dezerty a přesnídávky to jooo, to si páneček dá celou, to mu šmakuje…no jo, je hold po mamince na sladký ![]()
Tak my vstáváme v 7 ráno a po 10 hodině, v půl 11 jdeme spinkat a spíme hodinu a půl až dvě a půl. Jak kdy, v průměru tu hodinu a půl. Pak odpoledne jdeme na vycházku s kočárkem a tam spí tu hodinu a čtvrt. Takže taky si nestěžuji.
Já dávám sem tam ten žloutek, sem tam těstovinu, rýži, jinak jedu pořád to samý. Už můžeme dát bílý jogurt? A jakým jsi začala?
@babulka01 joo 21°C? Tý jo, my máme celé dopoledne doma kolem 23 a nedám mu ho…no, myslím začnu
Přesně tak, musíme je otužovat bobánky, ať pak nejsou náchylní