Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky tak už nám sedí Daník
Páťa stojí už s přehledem, jen musí přijít na to jak si bezpečně zase hačnout
Za 14 dní jdeme na 10ti m poradnu, tak jsem zvědavá kolik vážíme ![]()
@keliška12 to je super, taky to čekám každým dnem. To sednutí potom je složitější jak vstát, že? My taky stojíme, ale jen, když ho postavíme. My jsme vážili v 8m 8150g takže bych řekla, že za ty 2 měsíce to kilo přibereme a v roce, že bude mít těch 10kg-tak nějak by to mělo být ![]()
@keliška12 a jak Ti kluci spinkají přes den? My dopoledne 1,5-2 hodiny a odpoledne tu 3/4 hodinku ve sporťáku. Dříve spával víc, ale co je ve sporťáku tak chce pořád vidět a nechce se mu tam moc spát, ale to se prej upraví až si zvykne
@snažilka1210 píše:
@keliška12 a jak Ti kluci spinkají přes den? My dopoledne 1,5-2 hodiny a odpoledne tu 3/4 hodinku ve sporťáku. Dříve spával víc, ale co je ve sporťáku tak chce pořád vidět a nechce se mu tam moc spát, ale to se prej upraví až si zvykne
Mě kluci spí od 10 hodin dopoledne tat ty 2 hodinky, pak jdeme ven, ale jak píšech ve sportáku nespí chtějí vidět
pak mi usínají kolem té 17 hod. tak 1,5 hodky a pak spí od té 20:00 hod. Páťa spí celou noc o něm ani nevíme, ale Daník nám pofňukuje a spí BOHUŽEL s náma v posteli
Holt jsme si ho naučili ![]()
@keliška12 no Ti jsou úžasní, ten blonďáček je na Tebe a ten druhý na manžela, že? A kterej už tak řádí, řekla bych ten blonďáček
![]()
My máme ted noci
do půlnoci pořád fňuká, nevím, o víkendu ho stěhujeme do jeho pokojíčku
Ahojky tak dnes jsme byli na 10m poradnu
Daník váží 7.200 a Páťa 8.400
Stojí oba, sedí oba a po kolínkách jdou když nikam nespěchají
Máme doma chroustečky
Na to, že papají a někdy dóst papají
Jinak včera jsme poprvé vyjeli i s klukama na kole, a ve vozíku se jim móc líbí
poprvé jsme s nima dali 30 km ![]()
@keliška12 Bobánci
A prosím tě, kolik toho spapají a vypijí? Můj žabák dneska ráno ![]()
@keliška12 tééda, vy jste opravdu drobečci a to my jsme byli vždy nejmenší ze všech, 7200g jsme vážili v půl roce. Co Ti na tu váhu říkala dr? Jinak Boculka asi nebude psát kolik váží, že?
Jinak jste teda dobří, takto na kolo s takovými bobánky, já bych se bála, jsem na toto srab, přijdou mi hrozně malí ještě na tyto věci. Jedna kočena z druhé diskuze má 10 a půl měs. chlapečka a jezdí s ním na kole, což teda nechápu
Já četla, že dítě má na kole jezdit-v sedačce od 18 měsíců, kvůli nárazům, krční páteři a zádům
My teda teď poslední týden bojkotujeme masozeleninu, takže jsme na mlíku a přesnídávkách, ovoci a těch mléčných dezertech, večer si dal trochu rohlíku s pomazánkovým máslem. Začal zase dost slintat, nevím čím to je, u těch 6 zoubků co má tak neslintal, skoro vůbec, snad jen při tom prvním ![]()
Jinak lezemeee a už se u gauče postavíme ![]()
@keliška12 kde jsi koupila ty botičky a vestu? V Tesku? Děkuji, já nemůžu sehnat žádné botky pro malého, má vysoký nárt a všechny mu padají, nemůžu je obout ![]()
@snažilka1210 No Maty vás váhově všechny strčí do kapsy
Předpokládám, že teď (5.měsíc) bude mít kolem 9 kg… Ale když mrkneš na fotky, tak mi nepřipadá, že je tlustý
Je prostě silný, pevný
@Boculka
![]()
Pohoda, jen Tě lituji s tím zvedáním, ono je to trochu jiné, pokud je kojené dítě a pokud je na Sunaru. My pořád kojíme, sice jen 2× denně, jen snad 2 minutky a dopoledne a na noc dávám SUnar…takže taky se mu už dělají faldíky na rukách.
Co ta vaše varikokéla? Lepší? Tlustej není, je takovej „plnej“, ale je celý ty, pokud se teda pamatuji z fotek ![]()
Holky, nemáte některá tip na dobré webovky s hadříkama pro ty naše prcky? Takovými jako lepšími kousky???
@snažilka1210 No však jsem se zády už byla na rehabkách a teď mám záda zatejpované
S tím UM bych ani tak moc nesouhlasila - že musí prostě více přibírat, když je na umělém mléce. Znám osobně případ, kdy je dítě plně kojené a je stejně těžké jako ten náš „drobek“ nebo pro změnu je na úplně stejném umělém mléce jako Maty a má o 2,5 kg méně
Maty je stavěný po tatínkovi. Manžel byl taky takový oplácaný, silný. A ano… asi je podobný na mě
Aspoň hodně lidí mi to tvrdí
A hydrokéla? Zrovna příští týden jdeme po 3 měsících na kontrolu, tak uvidíme… Ale zmenšuje se mu to. Díky za optání. A čím myslíš „lepší kousky“? Jako z druhé ruky nebo nové?