Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Už 3 dny mi Maty dělá intenzivě toto http://www.youtube.com/watch?… i v kočárku
@Boculka nooo, tak to jsme teda fakt nedělali
Bude to atlet brčko ![]()
@snažilka1210 No asi ho sestra zaskočila, když mu sdělila jeho váhu
Tak chce mít aspoň na břiše vánočku ![]()
Holky, poslyšte, jak jste to přežily první dny-týdny s příkrmem? Maty mi řve
![]()
@Boculka jéé, tak to my vůbec, papkal krásně. Ono je to něco jiného, je možné, že ho to tlačí…kup mu probiotika od Swiss, stojí 170Kč, tím neuškodíš, je to na dobrou flóru v bříšku a uvidíš, že bude lépe. Musí si zvyknout
@snažilka1210 Nee, kaká a prdí krásně. On vidí, jak mu chci dát bryndák a jak mu dávám lžičku před pusu a spustí… ![]()
@Boculka píše:
@snažilka1210 Nee, kaká a prdí krásně. On vidí, jak mu chci dát bryndák a jak mu dávám lžičku před pusu a spustí…
My taky papkali krááásně a vydrželo jim to do teď ![]()
@snažilka1210 píše:
@Boculka jéé, tak to my vůbec, papkal krásně. Ono je to něco jiného, je možné, že ho to tlačí…kup mu probiotika od Swiss, stojí 170Kč, tím neuškodíš, je to na dobrou flóru v bříšku a uvidíš, že bude lépe. Musí si zvyknout
I já jim kupuji probiotika od Swissu
Dávám jim to každý večer do mlíčka ![]()
@Boculka píše:
Už 3 dny mi Maty dělá intenzivě toto http://www.youtube.com/watch?… i v kočárku
Jéé toto dělal Daník
Pak z této polohy se vymrskl do boku a pak si sedl ![]()
@Boculka píše:
@keliška12 Ahojky. Tak Maty se přetáčí na bříško, pěkně si už hraje, týden jsme na příkrmu, ale zatím se mu to moc nelíbí. A v lehu zvedá hlavičku, jako by chtěl dělat skalpovačkyVydrží tak třeba 10 vteřin. Kolik váží ani psát radši nebudu
My na velikonoce pojedeme na chalupu s našima a pak hned asi do Rozvadova za rodinou od manžela. Jeho babička bude slavit 93 let
V létě (na konci léta) se taky chystáme na dovolenou - k moři. Tedy zatím nemáme nic vybrané, ale přemýšlíme.
K moři, tý jo já bych jela hned
Ale tam pojedeme až příští rok, zatím se bojím tam vzít kluky.Ale vím, že hodně maminky jezdí i s menšíma dětma. No já jsem asi posera tak to odkládáme na další rok (to nám budou 2 roky) tak to už se dá ![]()
@keliška12 píše:
I já jim kupuji probiotika od SwissuDávám jim to každý večer do mlíčka
Laktobacilky objednané tak uvidíme. Díky holky za tip ![]()
@Boculka píše:
Laktobacilky objednané tak uvidíme. Díky holky za tip[/citace
jinak my jsme u pojišťovny 205 a ta proplácí každý rok 500 kč na vitamíny, léky. Takže my to máme proplacenéjukni na svoji pojištovnu
@keliška12 píše:@Boculka píše:
Laktobacilky objednané tak uvidíme. Díky holky za tip[/citace
jinak my jsme u pojišťovny 205 a ta proplácí každý rok 500 kč na vitamíny, léky. Takže my to máme proplacenéjukni na svoji pojištovnu
jinak my jsme u pojišťovny 205 a ta proplácí každý rok 500 kč na vitamíny, léky. Takže my to máme proplacené
jukni na svoji pojištovnu
My stojíííííííííííméééééééééééé
Paťulka si zrovna stoupl v ohrádce
![]()
@keliška12 Supéééér
Hlavně jsi o tom teď psala někdy, že tu to vidíš na stání ![]()