IUI květen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5436
11.3.14 13:59

Už 3 dny mi Maty dělá intenzivě toto http://www.youtube.com/watch?… i v kočárku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
11.3.14 20:52

@Boculka nooo, tak to jsme teda fakt nedělali ;) :D Bude to atlet brčko :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
11.3.14 21:00

@snažilka1210 No asi ho sestra zaskočila, když mu sdělila jeho váhu :mrgreen: Tak chce mít aspoň na břiše vánočku :lol:
Holky, poslyšte, jak jste to přežily první dny-týdny s příkrmem? Maty mi řve :( :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
11.3.14 22:36

@Boculka jéé, tak to my vůbec, papkal krásně. Ono je to něco jiného, je možné, že ho to tlačí…kup mu probiotika od Swiss, stojí 170Kč, tím neuškodíš, je to na dobrou flóru v bříšku a uvidíš, že bude lépe. Musí si zvyknout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
11.3.14 22:40

@snažilka1210 Nee, kaká a prdí krásně. On vidí, jak mu chci dát bryndák a jak mu dávám lžičku před pusu a spustí… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
12.3.14 07:38
@Boculka píše:
@snažilka1210 Nee, kaká a prdí krásně. On vidí, jak mu chci dát bryndák a jak mu dávám lžičku před pusu a spustí… :-(

My taky papkali krááásně a vydrželo jim to do teď :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
12.3.14 07:40
@snažilka1210 píše:
@Boculka jéé, tak to my vůbec, papkal krásně. Ono je to něco jiného, je možné, že ho to tlačí…kup mu probiotika od Swiss, stojí 170Kč, tím neuškodíš, je to na dobrou flóru v bříšku a uvidíš, že bude lépe. Musí si zvyknout

I já jim kupuji probiotika od Swissu :-) Dávám jim to každý večer do mlíčka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
12.3.14 07:42
@Boculka píše:
Už 3 dny mi Maty dělá intenzivě toto http://www.youtube.com/watch?… i v kočárku

Jéé toto dělal Daník :D Pak z této polohy se vymrskl do boku a pak si sedl :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
12.3.14 07:45
@Boculka píše:
@keliška12 Ahojky. Tak Maty se přetáčí na bříško, pěkně si už hraje, týden jsme na příkrmu, ale zatím se mu to moc nelíbí. A v lehu zvedá hlavičku, jako by chtěl dělat skalpovačky :mrgreen: Vydrží tak třeba 10 vteřin. Kolik váží ani psát radši nebudu :andel:My na velikonoce pojedeme na chalupu s našima a pak hned asi do Rozvadova za rodinou od manžela. Jeho babička bude slavit 93 let :kytka: V létě (na konci léta) se taky chystáme na dovolenou - k moři. Tedy zatím nemáme nic vybrané, ale přemýšlíme.

K moři, tý jo já bych jela hned :-) Ale tam pojedeme až příští rok, zatím se bojím tam vzít kluky.Ale vím, že hodně maminky jezdí i s menšíma dětma. No já jsem asi posera tak to odkládáme na další rok (to nám budou 2 roky) tak to už se dá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
12.3.14 22:27
@keliška12 píše:
I já jim kupuji probiotika od Swissu :-) Dávám jim to každý večer do mlíčka :-)

Laktobacilky objednané tak uvidíme. Díky holky za tip :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
13.3.14 07:50
@Boculka píše:
Laktobacilky objednané tak uvidíme. Díky holky za tip :hug: [/citace
jinak my jsme u pojišťovny 205 a ta proplácí každý rok 500 kč na vitamíny, léky. Takže my to máme proplacené :* jukni na svoji pojištovnu :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
13.3.14 07:50
@keliška12 píše:
@Boculka píše:
Laktobacilky objednané tak uvidíme. Díky holky za tip :hug: [/citace
jinak my jsme u pojišťovny 205 a ta proplácí každý rok 500 kč na vitamíny, léky. Takže my to máme proplacené :* jukni na svoji pojištovnu :mavam:

jinak my jsme u pojišťovny 205 a ta proplácí každý rok 500 kč na vitamíny, léky. Takže my to máme proplacené :* jukni na svoji pojištovnu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
13.3.14 08:12

My stojíííííííííííméééééééééééé :dance: Paťulka si zrovna stoupl v ohrádce :srdce: :srdce: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
13.3.14 09:23

@keliška12 Supéééér :dance: :dance: :dance: Hlavně jsi o tom teď psala někdy, že tu to vidíš na stání :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
13.3.14 18:55

@keliška12 supeeer, závidím, já chci takyyyy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie