Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@keliška12 ty jo, to jsou utahaní teda velmi brzy, po hodině a půl u nás není žádná známka unavy, ta začne až kolem 3tí hodiny od vzbuzení.
To teda neznám…
Např. dneska, vstávali jsme v 7, šel spinkat v půl 11. Vzbudil se ve 12, dnes spinkal krátce. Šli jsme v půl 3 na procházku, to vůbec neusl, tak jsme šli domů, že mu dám flašku SUnaru a po té je vždy mrtvej. No a teď řádí v postýlce a nespí. Takže 4,5 hodiny je vzhůru a spát nechce. Tzn, že dneska asi pojede jen jednou spánek…doufám, že to takto nebude už napořád ![]()
No nic, zkusím ho dát zase do kočáru a jít ještě na zahradu, ale nějak tomu nevěřím.
@snažilka1210 píše:
@keliška12 ty jo, to jsou utahaní teda velmi brzy, po hodině a půl u nás není žádná známka unavy, ta začne až kolem 3tí hodiny od vzbuzení.
To teda neznám…
Např. dneska, vstávali jsme v 7, šel spinkat v půl 11. Vzbudil se ve 12, dnes spinkal krátce. Šli jsme v půl 3 na procházku, to vůbec neusl, tak jsme šli domů, že mu dám flašku SUnaru a po té je vždy mrtvej. No a teď řádí v postýlce a nespí. Takže 4,5 hodiny je vzhůru a spát nechce. Tzn, že dneska asi pojede jen jednou spánek…doufám, že to takto nebude už napořád
No nic, zkusím ho dát zase do kočáru a jít ještě na zahradu, ale nějak tomu nevěřím.
To víš, kluci řádí tak se to někde musí projevit
a já byla taky hodně spací dítě, no vlastně kdybych mohla tak i ted chrním furt
Jen at hajají, spánek je zdraví ![]()
@keliška12 to jo, je to hodně dědičné…buď ráda za to. Jako malej raky řádí, utahá ho to, to je jasné, ale já se snažím ho ty 3 hodinky vždy nechat, pač potom vím, že spí déle, několikrát teď i 2,5 hodiny
@snažilka1210 U nás utahání nepomáhá. V sobotu jsme byli poprvé na bazéně. Jeli jsme hned po obědě, byli jsme tam docela dlouho, asi 45 min jen v bazéně (nepočítám svlékání a oblékání). Pak jsme si dali kafčo (tchýně tam totiž pracuje) a jeli domů. Takže od oběda zhruba 2,5 hodiny. Maty v bazéně řádil, myslela jsem, že ho to zmůže a bude spát jako dudek. Spal jen 30 min a to v autě!!!
Doma jsem si s ním šla lehnout, jsem z toho byla snad více unavená než on a ono prd!
Dneska to samé… spal dopo 45 min, pak jsme jeli na cvičení (na 11:30 do 12), VŽDY mi usnul v autě po cestě zpět. Teď ne, tak se doma naobědval a myslela jsem, že bude spát. Usnul až kolem 14:20 a spal hodinu a kousek
A to už do večera nebude spát. Teď je po svačině a řádí na svém „hřišti“ ![]()
@Boculka tak pozor, malej byl do cca 7 měsíce to samé co vy, lepší a delší spaní má až ty poslední 3 měsíce. Takže věř, že se to zlepší.
Jinak co vím na beton, usnutí v autě mi vždy nabouralo spaní malého. Stačilo, aby na 10 minut zavřel oči, přijeli jsme domů a to mu stačilo, byl vyspanej a už doma spát nešel. Teď to dělám tak, aby v autě nespal, když chci, aby spinkal dlouho doma.
No my za chvilku budeme řešit dárek k prvním narozeninám, co budete řešit holky? Ja přemýšlím nad odrazedlem, stanem s kulička mi, piskovistem. Teď musím koupit boticky, ty první, ještě nemáme nebo mame, ale po někom a to přejeme nesmím ![]()
@snažilka1210 píše:
No my za chvilku budeme řešit dárek k prvním narozeninám, co budete řešit holky? Ja přemýšlím nad odrazedlem, stanem s kulička mi, piskovistem. Teď musím koupit boticky, ty první, ještě nemáme nebo mame, ale po někom a to přejeme nesmím
já už mám nakoupenou výzdobu
a dárečky už obhlížíme taky
letí to strašně moc ![]()
@keliška12 výzdoba budou balonky a lampionky ne? Nebo co budete mít? Hlavně dort a fotit, až Vánoce budou pro ně takové lepší, že z toho budou mít trochu rozum. První Vánoce, kdy budu dělat Ježíška svému synovi
![]()
@Boculka nestraším s Vánocemi, jen říkám, že ty už budou pro děti záživnější, ty první narozeniny budou jen na fotky, ale budou samozřejmě taky krásné…už se těším.
@keliška12 jsou nádherní, bobánci, moc se Vám povedly. My máme u nás taky takové hřiště, ale ještě jsem si říkala, že je na něj brzy, ale možná se tam zítra půjdeme podívat. Náš malej teda zatím stojí, už dlouho, sedí, ale neudržel by se asi na tom koníkovi, možná chvilku, že by si tam takto hověl a to nevím ![]()
My jsme zatím doma v altánu namontovali houpačku, ta se mu líbí hodně, i když je z toho zprvu vyhukaný ![]()
Dneska jsme vyšly ve 2 hodiny ven na zahradu a přišli jsme v půl 8…paráda, tak to miluju ![]()
My chodíme na hřiště už delší dobu a paráda
Jak jsem je poprvé posadila na houpačku hned věděli, že se mají kymácet aby se pohoupali
My se u toho nasmáli ![]()