Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky holky, dnes jsem si procházela fotky a našla jsem tuhle
35tt
já se zhrozila, jaký jsem měla banďor ![]()
@keliška12 píše:
Ahojky holky, dnes jsem si procházela fotky a našla jsem tuhle35tt
já se zhrozila, jaký jsem měla banďor
No co co co co, však jsi tam měla dva prďoly.
![]()
@keliška12 ufff, teda, člověk si to už ani nevybavuje, ale byl to mazec, já jsem měla taky mega břuch ![]()
Ahoj holky, co nového, už jste byli na dovolených nebo letos zůstáváte doma? My jedeme v sobotu do Beskyd na chatu na týden, se dvouma rodinami, máme stejně staré prcky tak se už moc těším. Pak ještě v září pojedeme na 4 dny do Maďarska, do termálů.
Malej ještě nechodí, sám někdy stojí, ale málokdy, pořád obchází, už snad 3 měsíce i více…každým dnem by to mělo být, ale nespěchám na to, to zase bude karambolů ![]()
Krásné léto všem
![]()
Ahojky. No my jsme taky pořád někde pryč. Jezdíme teď každý víkend (když není nic jiného) k našim na chalupu do Jeseníku, tak si to užíváme
Teď jsem tam taky měla kámošku, co má stejně starého prcka, tak bylo fajn. V polovině srpna jedeme do Rozvadova za rodinou od manžela a v září bychom chtěli letět k moři - asi do Bulharska.
Maty jinak lozí, staví se kde může, obchází nábytek, už krásně sám sedí (to si nechal až na konec
) a když ho držím za ruce nebo pod paží, tak cupitá
Ale to jen tak jednou za pár dní
Jinak si doleze všude kde chce.
@Boculka šikulka je to, my se taky od toho 8 a půl měsíce všude stavíme, pak za týden začal obcházet a to má doteď, po čtyřech mete neuvěřitelnou rychlostí a teď už po trávě a betonu na dvoře nechodí po 4, ale na medvěda, to je, že má kolena nahoře, chodí se zadkem dovrchu…aby se neodřel…tak chodí poměrně dlouho a často
Prostě tohle je pro něj pořád rychlejší, s chodítkem líce jak ďas, ale to neděláme denně, tak 3× do týdna, tak na 10 minut a dost, moc se mu nechce…spíše má ještě čas, snad do těch 14 měsíců chodit budeme, je to blbé, když všechno vymete kolenama ![]()
Holky co druhé mimčo, uvažujete? My zatím nee, ale zase na druhou stranu si pozor nedáváme, protože to předtím nešlo tak uvidíme kdy se zadaří, necháváme to čistě volně ![]()
@snažilka1210 No manžel vysadil jedny léky, které by byly problémem pro možný plod. 3-6 měsíců se musíme ještě chránit a pak to zkusíme, jelikož nikdy nebudeme vědět, kdy ty léky zase bude muset brát
Chtěla jsem druhé mimi tak jak by byly Matýskovi cca 2,5 let, ale toto nám to trošku „zhatilo“
Ahojky holky tak u nás akorát probíhá 6tá nemoc
V neděli jedeme na týden do Prahy za rodinou
Jinak kluci si už umí vylézt i slézt z postele i gauče
Vylezou za náma nahoru a koukáme se všichni na pohádky
Ale taky ještě nechodíme, pustí se a stojí bez držení, ale krok ještě neudělají
Kolena to jistí
Jinak máme už venku stoličky ( bez teplot a řevu) ![]()
@keliška12 paráda, jsou na tom stejně jak náš Pepíček, my také vylezeme a sejdeme schody, slezeme z postele pozadu, včera poprvé začal stát sám, ani si to neuvědomil…byli jsme vzadu u slepiček, on čapěl a najednou se zvedl do stoje a ukazoval na slepice, já na něho hledím, hned volám na mojeho tak jsme hleděli, on čučel pořád na ty slepice, no začala jsem holky aji brečet, tak mě to dojalo. Nevím co budu dělat až půjde do školky či do školy ![]()
Chodíme jen s tím aktivním chodítkem, to líce už měsíc i déle a za ruku chvilku, to ho moc nebaví…pořád je rychlejší na kolenou, jak píšeš, ty to jistí.
S hodou okolností ho dneska ráno přebaluji a vidím, že mu vylezly obě horní 4ky, už celkem větší špičky, žádné čárky jak u těch malých zoubků…jen dvě noci se trochu budil, jinak celkem v pohodě…to teda ty první zoubky byly horší. Pak jsou prý peklo ty 3 tak uvidíme. My jedeme také v sobotu na týden do Beskyd na chalupu tak se moc těším, snad nebude jen pršet ![]()
Taky jsme koupili novej kočárek, je moc hezkej, konečně novej. První jsme měli od švagrové, druhej jsem koupila od kámošky za tisíc korun a tento jsem chtěla novej.
Na nočník jsem dala dneska po dlouhé době, úspěch, že neutekl, ale seděl pár minutek, ale nic… ![]()
@keliška12 ahojky, léto skoro končí, doufám, že bude pěknej podzim, doma je to opruz, teď ty dva dny jsme byli doma a je to na
Malej je rád venku, je pořád v pohybu, pořád něco zkoumá, strká do pusy, chodíme už měsíc, je to hned veselejší, vyleze a sleze schody, i do prvního patra, až se někdy zlobím, kdyby spadl
Jinak říká mami, děda, tim (náš pejsek)někdy se povede táta, dělá pápá, pořád ukazuje, je to šikulka. Spinká přes oběd od té půl 1 do 3 a večer chodíme spinkat v 8, navečer krupicová kaše nebo ta mléčná a spinká do rána do 6-to si dá mlíčko a pak spinkáme do 8, půl 9. Ted dva dny se ani nezvbudil na mlíčko a až v půl 9…takže paráda, konečně se trochu vyspím.
Máme 10 zoubků, klubou se další, teď nás trápí trojka dole a pořád popovýrůstají stoličky, ty jsou na dlouho.
Co u Vás?
Jinak bych se už i cítila na další mimčo, ale uvidíme co na to příroda. Kdyby do roka nic tak zkusíme IUI a jinak nic, další IVF už nechci ![]()
S dědou na traktoře, to miluje a s maminkou na chatě v Beskydech