Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@snažilka1210 píše:
@babulka01 joo 21°C? Tý jo, my máme celé dopoledne doma kolem 23 a nedám mu ho…no, myslím začnuPřesně tak, musíme je otužovat bobánky, ať pak nejsou náchylní
NO právě, já to beru tak, ať si prostě zvyká, ne??
![]()
@babulka01 a jak kojení, rozkojili jste se? Jak spinkáte, je hodná?
@snažilka1210 píše:
@keliška12 já taky dneska dala ten bílý toust s Lučinou a jak papkal, my teda papáme taky s radostí, ale moc toho nesníme. Na oběd pořád jen tu malou skleničku, někdy víc, ale to jen někdy. Jinak dezerty a přesnídávky to jooo, to si páneček dá celou, to mu šmakuje…no jo, je hold po mamince na sladký
Tak my vstáváme v 7 ráno a po 10 hodině, v půl 11 jdeme spinkat a spíme hodinu a půl až dvě a půl. Jak kdy, v průměru tu hodinu a půl. Pak odpoledne jdeme na vycházku s kočárkem a tam spí tu hodinu a čtvrt. Takže taky si nestěžuji.
Já dávám sem tam ten žloutek, sem tam těstovinu, rýži, jinak jedu pořád to samý. Už můžeme dát bílý jogurt? A jakým jsi začala?
Jogurt dávám od 7m Activii bílou sladkou:-) Žloutek dávám tak 2 týdně. a Vařím jim ob den a střídám to rýži, těstoviny a brambory. jinak taky furt to samé, už nevím co bych vařila jiného
Lepkové kaše papáme každý den večer, občas jim dám cucat jabko a sem tam pocucat rohlík ![]()
@snažilka1210 píše:
@babulka01 a jak kojení, rozkojili jste se? Jak spinkáte, je hodná?
Kojím už od porodnice
Jenom teda po návratu jsme zhubli, ale myslím, že už je to dobré, mlíko teče jako divé. A spinká taky hezky, budí se tak po 3 - 4 hodinách. ![]()
@snažilka1210 @keliška12 Holky, můžu se zeptat, jak to je s příkrmy? Máte nějaké super stránky, kde jste se „učily“? Nebo nějaké recepty? Super postupy, kterými jste se řídily? Já mám nakoupené příkrmy 125g (zeleninové a i ovocné). Já jen, že v úterý jdeme na poslední očkování a už nám sestra před 4 týdny říkala, že už pomalu začneme, jelikož Maty je už 100% na umělém a taky je už velký… Díky za pomoc ![]()
@snažilka1210 píše:
@keliška12 na 9 si ještě počkáte
8+
už je beru jako 9m
![]()
@Boculka píše:
@snažilka1210 @keliška12 Holky, můžu se zeptat, jak to je s příkrmy? Máte nějaké super stránky, kde jste se „učily“? Nebo nějaké recepty? Super postupy, kterými jste se řídily? Já mám nakoupené příkrmy 125g (zeleninové a i ovocné). Já jen, že v úterý jdeme na poslední očkování a už nám sestra před 4 týdny říkala, že už pomalu začneme, jelikož Maty je už 100% na umělém a taky je už velký… Díky za pomoc
Můžu se pak podívat ne email mám tam pár receptů
pak Ti to pošlu. jdeme akorát na mikrovlnku, včera se pokazila.
@Boculka já žádné recepty neměla. Poprvé jsem nabídla určitě udělanou mrkvičku doma, ne ze skleničky, trošku másla a jak mu to šmakovalo. Skleničky taky dávám, někdy vařím jak to vyjde. Je to pořád dokola…mrkev, petržel, celer, hodně cuketa, brambor, dýně máslová, špenát nám vůůůůbec nejede, ještě brokolice a pórek a teď dávám už těstoviny, rýži a žloutek, jo a taky maso. Králíka nebo kuřecí zatím. Ve skleničkách je občas něco co nevařím jako je telecí, jehněčí apod…tak to vezmu.