IUI květen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
765
28.12.13 12:31
@Réza 26 píše:
@keliška12 tak ti nevím dneska jsem koupila test co se na něj čůrá a hned sem ho zkusila ale přijde mi že tam nic není :zed: :zed: sice to opět nebyla první ranní moč. tak teď vydržím až do pondělka a pokuď nepřijde menzes tak zkusím digi stím jak mi to spočítá i týdny :nevim: :nevim: chjo já už chci mimi

Asi je ještě moc brzo. Dej si pár dní pauzu a testuj pak hned ráno :-) Pokud na těch prvních byl dušík tak to musí vyjíííííííííííít :-) Držíme pěsti aby to nebyl dušík, ale pořádné dálnice :-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
28.12.13 12:31
@keliška12 píše:
Asi je ještě moc brzo. Dej si pár dní pauzu a testuj pak hned ráno :-) Pokud na těch prvních byl dušík tak to musí vyjíííííííííííít :-) Držíme pěsti aby to nebyl dušík, ale pořádné dálnice :-) :srdce:

Mimí bude :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
30.12.13 18:29
@Réza 26 píše:
@keliška12 tak ti nevím dneska jsem koupila test co se na něj čůrá a hned sem ho zkusila ale přijde mi že tam nic není :zed: :zed: sice to opět nebyla první ranní moč. tak teď vydržím až do pondělka a pokuď nepřijde menzes tak zkusím digi stím jak mi to spočítá i týdny :nevim: :nevim: chjo já už chci mimi

Ahojky tak jak??? :andel: :andel: :andel: :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
30.12.13 19:01

@keliška12 ahojky zatím jsem to nedostala ale ani jsem netestovala. Rozhodla jsem se počkat tak do pátka a pokuď to nedostanu tak pak zkusím test dnes sen asi 28 DC a max jsem měla 32 takže mám ještě čas :nevim: :nevim: ale ta naděje že se povedlo je lepší než ten smutek potom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
31.12.13 09:40
@Réza 26 píše:
@keliška12 ahojky zatím jsem to nedostala ale ani jsem netestovala. Rozhodla jsem se počkat tak do pátka a pokuď to nedostanu tak pak zkusím test dnes sen asi 28 DC a max jsem měla 32 takže mám ještě čas :nevim: :nevim: ale ta naděje že se povedlo je lepší než ten smutek potom

Smutek určitě nebude :andel: Jj asi je lepší počkat něž spěchat :-) Tak přeji šťastný Nový rok a vstup do roku 2014 s prcínkem v bříšku :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
31.12.13 11:13

@keliška12 děkuji :mrgreen: :mrgreen: i tobě přeji krásný a hlavně šťastný nový rok :mrgreen: a u nás to snad dopadne já tomu věřím. Ikdyž furt lítám na záchod a koukám jestli jsem to nedostala :mrgreen: :mrgreen: holt se ze mě stává blázen :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
31.12.13 11:17

Holky jinak přeju krásný a pohodový nový rok a ať je pro nás plodnější a ať se nám splní vše po čem jen toužíme :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
31.12.13 15:20

@keliška12 kolik Ti toho kluci snědí třeba na oběd?? Nám jako Pepíček jí s chutí, ale více jak třeba půlku přesnídávky nesní, na oběd tak max. 100g, ale to fakt maximálně.
Už dáváš žloutek nebo kdy začneš dávat??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
31.12.13 15:33

Holky tak zázrak se nekoná :( takže zítra budu volat a objednám nás na další IUI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
31.12.13 15:46

@Réza 26 to je mi líto…asi to byl ještě ten Ovitrelle nebo šmejd test, nesmutni, příští rok bude ten šťastnej. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
31.12.13 15:51

@snažilka1210 jj mě taky ale docela se držím se až sama divím :mrgreen: asi to byly falešní duši. Ovitrelle to být nemohlo to sem testila jak mizí a pak už jsem měla čistý test a pak za dva dny první dušík ale už to neřeším. Život jde dál a nový rok nám přinese všem ta naše miminka :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
31.12.13 18:58
@snažilka1210 píše:
@keliška12 kolik Ti toho kluci snědí třeba na oběd?? Nám jako Pepíček jí s chutí, ale více jak třeba půlku přesnídávky nesní, na oběd tak max. 100g, ale to fakt maximálně.
Už dáváš žloutek nebo kdy začneš dávat??

dávám piškoty a tam je vajíčko. Ale příští středu jdeme na 6ti měsíční kontrolu tak se o vajíčku pobavím s dr. :-) No mě jí jak kdy.Do ted nevím kolik jim mám dávat. Někdy mi sní všechno a musím jim jít ještě přidat a někdy mi toho moc nesní a zůstane. Ale tak přes den pozobkávají ty sušenky tak jsou zasycení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
31.12.13 19:00
@Réza 26 píše:
Holky tak zázrak se nekoná :( takže zítra budu volat a objednám nás na další IUI

Tak to mě mrzí :,( Tak Ti přeji aby rok 2014 byl ten nejplodnější a brzo si našla ty vytoužené // :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
31.12.13 21:43

@keliška12 a na oběd sní kolik? Myslím jako malou či velkou skleničku od přesnídávky?? Ta malá je 125g a ta velká 190g

Já zatím dala jen ty sušenky od Sunaru, ale jak to bylo husté tak to moc nechtěl, asi na to má ještě čas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
1.1.14 01:34
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat