Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Réza 26 píše:
@keliška12 tak ti nevím dneska jsem koupila test co se na něj čůrá a hned sem ho zkusila ale přijde mi že tam nic není![]()
sice to opět nebyla první ranní moč. tak teď vydržím až do pondělka a pokuď nepřijde menzes tak zkusím digi stím jak mi to spočítá i týdny
![]()
chjo já už chci mimi
Asi je ještě moc brzo. Dej si pár dní pauzu a testuj pak hned ráno
Pokud na těch prvních byl dušík tak to musí vyjíííííííííííít
Držíme pěsti aby to nebyl dušík, ale pořádné dálnice
![]()
@keliška12 píše:
Asi je ještě moc brzo. Dej si pár dní pauzu a testuj pak hned ránoPokud na těch prvních byl dušík tak to musí vyjíííííííííííít
Držíme pěsti aby to nebyl dušík, ale pořádné dálnice
![]()
Mimí bude ![]()
@Réza 26 píše:
@keliška12 tak ti nevím dneska jsem koupila test co se na něj čůrá a hned sem ho zkusila ale přijde mi že tam nic není![]()
sice to opět nebyla první ranní moč. tak teď vydržím až do pondělka a pokuď nepřijde menzes tak zkusím digi stím jak mi to spočítá i týdny
![]()
chjo já už chci mimi
Ahojky tak jak???
![]()
@keliška12 ahojky zatím jsem to nedostala ale ani jsem netestovala. Rozhodla jsem se počkat tak do pátka a pokuď to nedostanu tak pak zkusím test dnes sen asi 28 DC a max jsem měla 32 takže mám ještě čas
ale ta naděje že se povedlo je lepší než ten smutek potom
@Réza 26 píše:
@keliška12 ahojky zatím jsem to nedostala ale ani jsem netestovala. Rozhodla jsem se počkat tak do pátka a pokuď to nedostanu tak pak zkusím test dnes sen asi 28 DC a max jsem měla 32 takže mám ještě čas![]()
ale ta naděje že se povedlo je lepší než ten smutek potom
Smutek určitě nebude
Jj asi je lepší počkat něž spěchat
Tak přeji šťastný Nový rok a vstup do roku 2014 s prcínkem v bříšku
![]()
@keliška12 děkuji
i tobě přeji krásný a hlavně šťastný nový rok
a u nás to snad dopadne já tomu věřím. Ikdyž furt lítám na záchod a koukám jestli jsem to nedostala
holt se ze mě stává blázen ![]()
Holky jinak přeju krásný a pohodový nový rok a ať je pro nás plodnější a ať se nám splní vše po čem jen toužíme
![]()
@keliška12 kolik Ti toho kluci snědí třeba na oběd?? Nám jako Pepíček jí s chutí, ale více jak třeba půlku přesnídávky nesní, na oběd tak max. 100g, ale to fakt maximálně.
Už dáváš žloutek nebo kdy začneš dávat??
Holky tak zázrak se nekoná
takže zítra budu volat a objednám nás na další IUI
@Réza 26 to je mi líto…asi to byl ještě ten Ovitrelle nebo šmejd test, nesmutni, příští rok bude ten šťastnej. ![]()
@snažilka1210 jj mě taky ale docela se držím se až sama divím
asi to byly falešní duši. Ovitrelle to být nemohlo to sem testila jak mizí a pak už jsem měla čistý test a pak za dva dny první dušík ale už to neřeším. Život jde dál a nový rok nám přinese všem ta naše miminka
![]()
@snažilka1210 píše:
@keliška12 kolik Ti toho kluci snědí třeba na oběd?? Nám jako Pepíček jí s chutí, ale více jak třeba půlku přesnídávky nesní, na oběd tak max. 100g, ale to fakt maximálně.
Už dáváš žloutek nebo kdy začneš dávat??
dávám piškoty a tam je vajíčko. Ale příští středu jdeme na 6ti měsíční kontrolu tak se o vajíčku pobavím s dr.
No mě jí jak kdy.Do ted nevím kolik jim mám dávat. Někdy mi sní všechno a musím jim jít ještě přidat a někdy mi toho moc nesní a zůstane. Ale tak přes den pozobkávají ty sušenky tak jsou zasycení.
@Réza 26 píše:
Holky tak zázrak se nekonátakže zítra budu volat a objednám nás na další IUI
Tak to mě mrzí
Tak Ti přeji aby rok 2014 byl ten nejplodnější a brzo si našla ty vytoužené // ![]()
@keliška12 a na oběd sní kolik? Myslím jako malou či velkou skleničku od přesnídávky?? Ta malá je 125g a ta velká 190g
Já zatím dala jen ty sušenky od Sunaru, ale jak to bylo husté tak to moc nechtěl, asi na to má ještě čas