IUI květen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
765
2.12.13 09:39

Nějak jsem nemohla spát :-( Všichni tři chlapi chrněli a já se furt nějak převalovala :-( Nemá to chybu když děti spí v pokojíčku :-) My je máme hned vedle v malém pokoji a vyspí se oni i my! Chuvičku teda máme, ale slyšíme je i když si jen prdnou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
2.12.13 11:21

@snažilka1210 No kojení je pořád stejné… Nestačím mu. Kamaráda má váhu, tak mi jí půjčila a občas (když nezapomenu) ho zvážím před kojením a pak po. V průměru prostě ze mě vypije takových 50-100 ml a pokaždé se dožaduje příkrmu. Jednou dokonce vypil 160 ml příkrmu a mléko z prsu!!!
Snažila jsem kojit jak psala poradkyně nebo z obou prsou dokonce, ale on už u jednoho prsu nevydrží 20 min. V průměru 10-15 min. On se asi po 10 min začne vztekat, natahovat bradavku, pouštět a zase přisávat… Asi už mu to tak neteče, tak se rozčiluje :nevim:
Už jsem se smířila, že kojit 100% nebudu. Má to i své výhody… Jela jsem s manželem nakupovat vánoční dárky, tak jsme malého šoupli k babičce i s příkrmem a byli jsme pryč 4 hodiny :-) Příkrm mu chutná, na prdíky trpí jen trošku. Kaká pěkně (skoro každá plena je plná), tak to prostě řešit už nebudu no…
Jinak včera jsem ho vážila a váží 4565g, což je super (5.týden). Porodní váha 3420g (po propuštění 3220g)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
2.12.13 11:25

@snažilka1210 Tak já s Matějem spím v pokojíčku na rozkládacím gauči a on v postýlce. Takže pak prostě odejdu a bude klid :-) Dokonce uvažuji, že bych to tak začala pomalu dělat… Od začátku spí v noci krásně. Budí se (spíš jen mrouská než brečí) kolem 2-3 a pak kolem 6-7 a chodí spát tak v 9 (lépe řečeno krmíme třeba v 7, ale večer před spaním bantuje). Uvidíme… Jako na tom gauči se spí dobře, ale postel je prostě postel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
2.12.13 11:27

@Boculka tak to přibíráte krásně, teda čučím co Ti ten prcek v jednom měsíci vypije. Náš malej třeba teď vypije večer flašku kašičky, to vidím kolik tam má, jinak to nemám jak zjistit a to vypije těch 150ml 160ml kaše a pak ještě dokojím…tak mi přijde teda 160ml na měsíc malého prcka strašně moooc 8o, ale asi to potřebuje.
My už máme tuhé hovínka po těch příkrmech takže to většinou zachytím jak ho přebaluju a držím nožičky nahoře tak to chytnu a je.
No mi jdeme na převážení ve čtvrtek, to bude mít malej 5 měsíců tak jsem zvědavá kolik za těch 14 dní příkrmů přibral.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
2.12.13 11:29

No já jsem od začátku hned řekla, že budeme spát s přítelem pospolu, že se nebudu kvůli dítěti nikam stěhovat a tak to taky je. Takže počítám tak za 2-3 měsíce ho frknu do pokojíčku a hotovo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
2.12.13 11:48

@snažilka1210 No on to tak vypil jen 1× tak moc :) Jinak vypije těch 120-150 za kojení… Ale podle tabulek to tak má vypít, tak snad je to ok :-) Neblinká, pěkně si krkne a je spokojený…

No manžel o víkendech a o dovolených taky u nás v pokojíčku spí, ale přes týden ho chci nechat vyspat, když náš živí :-D No a pro mě je to pohodlnější v tom pokojíčku, protože tam mám všechno.. tak bych musela stejně z ložnice chodit s malým, kdyby byl s námi v ložnici a tam je taky problém, že se nám tam nevejde postýlka. Mě to tak vyhovuje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
2.12.13 13:27

@Boculka tak to jo, já v noci nikam s malým nechodím a můj spí jak baryn takže ten ani neví jestli jsme za noc kojili jednou či dvakrát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
2.12.13 13:44
@snažilka1210 píše:
@Boculka tak to jo, já v noci nikam s malým nechodím a můj spí jak baryn takže ten ani neví jestli jsme za noc kojili jednou či dvakrát :lol:

Tak to je asi všude stejné :D ten můj o těch našich dětech v noci ani neví :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
2.12.13 13:52

@keliška12 jj, tvrdé spaní, malej má zase po mě asi lehké, protože jen vezmu za kliku dvěří, i třeba o půlnoci, kdy už spí třeba 4 hodiny tak sebou trhne a začne se převalovat. Taky to tak máte nebo jen ten náš má jedno velké ucho?? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
2.12.13 14:08
@snažilka1210 píše:
@keliška12 jj, tvrdé spaní, malej má zase po mě asi lehké, protože jen vezmu za kliku dvěří, i třeba o půlnoci, kdy už spí třeba 4 hodiny tak sebou trhne a začne se převalovat. Taky to tak máte nebo jen ten náš má jedno velké ucho?? :lol:

Ne ne bohužel i Ti naši :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
2.12.13 14:17

@keliška12 co jsi pořídila klukům na tvář do mrazu?? Já koupila od Hipp ale to tak strašně smrdí, že to asi vyhodím. Doma ho mažu tou Vitalou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
2.12.13 14:28

No mě dr. poradila obyčejnou modrou indulonu! ale koukala jsem, že má dost vody tak nevím :-( zatím sem je tím mazala! ale taky říkala, že jak je víc jak -2°C tak máme být doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
2.12.13 14:29

@snažilka1210 Já mám z Nivey. Všechno mám z Nivey a neosypal se. Nivea mi voní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
2.12.13 14:33

@keliška12 A proč být doma? Když jsou zababulinkaní a nemůže na ně foukat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
2.12.13 19:45
@Boculka píše:
@keliška12 A proč být doma? Když jsou zababulinkaní a nemůže na ně foukat?

To nevím :-( Tak to říkala, že by se nemělo chodit ven! Ale tak víš jak, co doktor tak to pokaždé něco jiného!! Pokud bude moooc velká kosa tak nepůjdeme jinak jo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí