Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@babulka01 Jj to je super
Ale počkej, až ti bude břicho skákat zleva doprava a bude to dooost bolet ![]()
@Boculka píše:
@babulka01 Jj to je superAle počkej, až ti bude břicho skákat zleva doprava a bude to dooost bolet
Je to sranda.
![]()
@babulka01 Jo!!! Furt! A malý si ze mě dělá prdel!!! Zase jsem si dneska zajela do špitálu na ozvy!!! Naplácat mu na zadek! Ve čt další kontrola (to už budu ve špitále) jo a asi mi dneska odešel kousek zátky, tak uvidíme.
@Boculka píše:
@babulka01 Jo!!! Furt! A malý si ze mě dělá prdel!!! Zase jsem si dneska zajela do špitálu na ozvy!!! Naplácat mu na zadek! Ve čt další kontrola (to už budu ve špitále) jo a asi mi dneska odešel kousek zátky, tak uvidíme.
Ááááá, tak to se už určitě něco chystá.
![]()
@babulka01 No tak uvidíme… čípek není, všechno měkké, otevřená na prst… ![]()
@Boculka píše:
@babulka01 No tak uvidíme… čípek není, všechno měkké, otevřená na prst…
Jj, to je jasné, to za chvíli budete mít prcka u sebe. Juchůůů
![]()
@Boculka píše:
@babulka01 No tak uvidíme… čípek není, všechno měkké, otevřená na prst…
Tak držíme palečky a budeme se na mrňouska těšit
![]()
@Boculka paráda, hlenová zátka je dobré znamení, já ji měla takovej sopel jakoby, v tom takové hnědé nitky…a odešla mi na 2×, týden před a pak asi 2 dny před porodem.
Přeji Ti rychlý a pohodový porod a těším se na fotečku. Budeš on-line v porodnici??
Pak budeš chodit na rady za nama ![]()
@babulka01 Tebe čeká teď cukrovak, co?? Tak taky hodně štěstí, ale dá se to vydržet, sice nic extra chutného, ale někomu to dokonce chutná. Já mám teda sladké ráda a to dost, ale co je moc, to je moc ![]()
@snažilka1210 píše:
@babulka01 Tebe čeká teď cukrovak, co?? Tak taky hodně štěstí, ale dá se to vydržet, sice nic extra chutného, ale někomu to dokonce chutná. Já mám teda sladké ráda a to dost, ale co je moc, to je moc
JJ, zrovna dlabu, páč pak 12 hodin nesmím jíst.
Zajdu si zítra, a ť to mám z krku. Zase opíchaná.
A v pátek do Poruby kvůli těm mým trombogenům, zase opíchaná.
![]()
@snažilka1210 No nevím, jestli tam je internet a internet v mobilu nemám, tak uvidím… Ale určo bych pak dala vědět!
@snažilka1210 píše:
@babulka01 slušííí, mocJá letím k holiči po 4 měsících
Jé i já dnes byla od porodu poprvé u kadeřníka
Taky Ti tak padají vlasy??? Mě strašně moc ![]()