IUI květen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8283
12.9.13 13:35

@Boculka už jsi byla v porodnici se podívat? Já byla v 35 týdnu a byla jsem ráda, že jsem se tam byla podívat, věděla jsem pak co a jak v den porodu. Kde budeš rodit a máš sepsaný třeba porodní plán? A koupila jsi si nakonec to epi-no?? Vím, že jsi měla zájem tenkrát a jestli koupila tak za kolik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
12.9.13 20:38

@snažilka1210 Porodnice už mám nějaký ten pátek projité :-) Byla jsem v Ov Porubě a na Fifejdách. Pokud malý nebude chtít jít dřív jak v ukončeném 36tt, tak jdu na Fifejdy. Porodní plán sepsaný zatím nemám a nevím, jestli ho budu sepisovat… V konečné fázi může být všechno jinak. Jako vím, že Epidural nebudu chtít hned zavést, ale pokud to bude neúnosné a ještě možné… No uvidíme. EPI-NO jsem si nakonec nekupovala, protože malý se tlačí na porodní cesty a mám odpočívat… Radši ho nebudu provokovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
12.9.13 22:01

Holky, jeste naposledy se vratim k tomu ockovani. Pokud budete mit cas a chut, tak si prectete dva pribehy, jake melo ockovani nasledky. Timhle vas nechci od ocka odradit, ale jen upozornit, ze pokud byste mely jakekoliv pochybnosti, jak se mimi zacne chovat (muze to byt az i po druhe davce),tak se ptejte a patrejte, a overujte i u jinych doktoru.

http://rozalio.cz/index.php?…

http://rozalio.cz/index.php?…

Slibuju, ze se k tomu uz nebudu vracet, ale lepsi je byt informovany. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
13.9.13 11:10

@ivik99 ježíííší, ten druhej příběh mi nahnal husí kůži, protože náš malej se taky začal lekat a máme právě po té první Hexa vakcíně…no to mi ani neříkej. Opravdu, já třeba bouchnu dveřma od auta-lehce a on se tak strašně lekne, že začne hrozně plakat.
Musím se na to zeptat dr. a kdyžtak si to očkování odložím, seru na to…nechci žádnou epilepsii :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
13.9.13 22:34
@snažilka1210 píše:
@ivik99 ježíííší, ten druhej příběh mi nahnal husí kůži, protože náš malej se taky začal lekat a máme právě po té první Hexa vakcíně…no to mi ani neříkej. Opravdu, já třeba bouchnu dveřma od auta-lehce a on se tak strašně lekne, že začne hrozně plakat.
Musím se na to zeptat dr. a kdyžtak si to očkování odložím, seru na to…nechci žádnou epilepsii :oops:

tak to pozoruj a uvidis, ale ono je to pro tohle obdobi normalni, Veru uz taky vnima takove zvuky a obcas ji neco vyleka, podle me zacinaji i vic slyset, takze uz je i nejaky hluk probudi ze spanku, proto uz potrebuji i vic klidu na spani. Neboj, urcite je v poradku, ona pise, ze z niceho nic se lekal, vas to leknuti ma na zaklade nejakeho zvuku, takze ma duvod. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
14.9.13 10:49
@snažilka1210 píše:
Musím se na to zeptat dr. a kdyžtak si to očkování odložím, seru na to…nechci žádnou epilepsii :oops:

Náš malý se leká už od narození a to očkovaný ani nebyl!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
14.9.13 17:43

Holky, jsem se trochu uklidnila, i holky z jiné diskuze co mají už větší mimča říkaly, že je to naprosto normální.
Dneska teda zase malej naprosto na jedničku, nakojíme, chviličku si povídá, začne pobrekávat, jdeme uložit do ložnice, spí i hodinu a čtvrt 8o :potlesk: a to několikrát za den, šli jsme ven, já jsem dělal pořádek na zahradě, malej krásně spinkal v kočárku zase hodinu…no vůbec tohle neznám, jsem z toho úplně paf. Dneska jsem krásně navařila, vývar, řízky, oprala, uklidila, upekla buchtu…ani si nepamatuji, kdy jsem udělala tolik věcí :lol: Je teda miláček, za to se,, ale dneska dvakrát u kojení pokakal, říkám no nic jdeme přebalit, ale holky, měl durch bodyčko zezadu, nechápu jak mu to mohlo vylítnout až na záda, skoro ke krku. Takže do umyvadla a rovnou umýt. Už podruhé peru bodyčka, ještě, že má to žlučové mýdlo z DM, jinak nevím, čím bych to vyprala. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
14.9.13 17:45

@ivik99 každopádně jsem se rozhodla, že si tu vakcínu Prevenaru odložím a nechci ji souběžně s tou vakcínou Hexy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
14.9.13 18:32
@snažilka1210 píše:
@ivik99 každopádně jsem se rozhodla, že si tu vakcínu Prevenaru odložím a nechci ji souběžně s tou vakcínou Hexy.

myslim, ze dobre delas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
14.9.13 18:33
@snažilka1210 píše:
Holky, jsem se trochu uklidnila, i holky z jiné diskuze co mají už větší mimča říkaly, že je to naprosto normální.
Dneska teda zase malej naprosto na jedničku, nakojíme, chviličku si povídá, začne pobrekávat, jdeme uložit do ložnice, spí i hodinu a čtvrt 8o :potlesk: a to několikrát za den, šli jsme ven, já jsem dělal pořádek na zahradě, malej krásně spinkal v kočárku zase hodinu…no vůbec tohle neznám, jsem z toho úplně paf. Dneska jsem krásně navařila, vývar, řízky, oprala, uklidila, upekla buchtu…ani si nepamatuji, kdy jsem udělala tolik věcí :lol: Je teda miláček, za to se,, ale dneska dvakrát u kojení pokakal, říkám no nic jdeme přebalit, ale holky, měl durch bodyčko zezadu, nechápu jak mu to mohlo vylítnout až na záda, skoro ke krku. Takže do umyvadla a rovnou umýt. Už podruhé peru bodyčka, ještě, že má to žlučové mýdlo z DM, jinak nevím, čím bych to vyprala. :mrgreen:

jooo, kazdy den je prekvapeni, kolik toho naspi, jestli budou trapit prdy nebo ne, asi proto, aby jsme meli trochu vzrusa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
14.9.13 18:41

@snažilka1210 Já měla včera takový aktivní den - uklízení, vaření, pečení… Odpo přijely holky z práce předčasně oslavit moje narozky :lol: Dneska jsem ale ko.. polehávám, motá se mi hlava, jsem nějaká malátná, malý kope pořád, mi ani nepřipadne, že spí… Už bych i rodila :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
14.9.13 18:43

@ivik99 někdy je to i milé překvapení :mrgreen:…jsou to miláčci, i když někdy je člověk bezradný a chce se mu brečet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
14.9.13 18:48

@Boculka njn, je to náročné takové velké akce s břichem. Já si to ještě živě pamatuji, jak jsem jen vytřela schody a byla durch spocená a zadýchaná.
Ještě si počkáš, teď teprve se Ti to bude táhnout a nebude to utíkat, hlavně těch posledních 14 dní před porodem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
14.9.13 18:52

@snažilka1210 No měla jsem „nařízené“ od doktorky vydržet do konce 34tt, což je dneska :mrgreen: Takže teď už by mi nevadilo rodit. V úterý jdu na kontrolu, tak uvidíme, co mi řekne. Malého dole pěkně cítím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
14.9.13 19:10
@Boculka píše:
@snažilka1210 Já měla včera takový aktivní den - uklízení, vaření, pečení… Odpo přijely holky z práce předčasně oslavit moje narozky :lol: Dneska jsem ale ko.. polehávám, motá se mi hlava, jsem nějaká malátná, malý kope pořád, mi ani nepřipadne, že spí… Už bych i rodila :oops:

Mě dneska malá taky dost často kopká, asi bude něco ve vzduchu. ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí