IUI květen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5436
23.8.13 10:44

@snažilka1210 jj uvidíme, jak to bude, však pultík můžu vždy přeorganizovat a plenečky v látkovém košíku mám, tak stačí jen vytáhnout na pult a je to :-) No já se ještě neotvírám, čípek drží. Doktorka mi řekla, že malý tlačí na porodní cesty, tak ta vzdálenost se zkrátila, ale že to není zatím na hospitalizaci a ani ležení doma (jako úplně přísný klidový režim). Do té porodky jsme byli domluveni ještě s jedním párem a nakoupit se prostě musí. To za nás nikdo neudělá no… Jak jsem psala, manžel je pořád na lístku a ještě asi tak 3 týdny bude :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
23.8.13 11:04
@Boculka píše:
@babulka01 No já na Tripple testy taky vůbec nešla. :lol:

Mě je právě dělali automaticky, byla jsem z toho taky vystrašená, když často vycházejí blbě, ale sestřička mě uklidnila, že i kdyby náhodou něco, tak to ještě nic nemusí znamenat, takže v pohodě. Hlavně, že je to v pořádku. :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
23.8.13 11:31

@babulka01 Jj hlavně že je malé v pořádku! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
23.8.13 12:02

@babulka01 ještě nevíte co to bude?? já to věděla už v 11týdnu :lol:…nedal se přehlédnout a i teď je to pašák, bude mít o holky postaráno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
23.8.13 12:11
@snažilka1210 píše:
@babulka01 ještě nevíte co to bude?? já to věděla už v 11týdnu :lol:…nedal se přehlédnout a i teď je to pašák, bude mít o holky postaráno :mrgreen:

Nene, dr. viděl blbě celé mimčo, měl nějaký problém, magor. :zed: :zed: A pak už jsem na UTZ nebyla, půjdu až teď v tom 20 tt. A ve 22 tt chci jít na 3D. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
23.8.13 12:27

@babulka01 aha, mě doporučovali ve FN to 3D až kolem 25-26týdne, ale už bych na to podruhé nešla, vyhozené peníze. Ale s Pepíčkem jsem taky byla, první miminko tak to chceš, ale je to k ničemu, špatně to jde vidět, peněz to stojí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
23.8.13 12:28

Holky, odjíždíme s karavanem zase, takže tu budu až v neděli. Krásný víkend :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
24.8.13 14:30

Ahojky holky jakpak se máte?? U nás už pomaličku propuká stěhovací mánie :-) Už jsem začala třídit oblečení a je to mazec už ted :D za týden si tam vymalujeme kuchyn a přestěhuju klukům pokojíček :-) už se těšíme do nového :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
25.8.13 15:35

@keliška12 ahojky :mavam:
My byli zase na víkend s karavanem, tak se hlásím až teď.
Tak to je fajn, také to mám ráda, když se zůtulňuje a zabydluje…ale nezávidím Vám, my to máme už skoro všechno za sebou.
A stěhujete se do domečku nebo většího bytu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
25.8.13 17:32
@snažilka1210 píše:
@keliška12 ahojky :mavam:
My byli zase na víkend s karavanem, tak se hlásím až teď.
Tak to je fajn, také to mám ráda, když se zůtulňuje a zabydluje…ale nezávidím Vám, my to máme už skoro všechno za sebou.
A stěhujete se do domečku nebo většího bytu??

Jdeme z 2+1 do 4+1 :dance: Koupili jsme k němu i garáž takže je to super a je to kousek od mojich rodičů :dance: Kluky jsem dneska měla u našich na prázdninách vzali si je v 9:00 a dovezou je až teď v 18:00 mám zlaté rodiče a kluky mooooc milují :srdce: :srdce: To víš čekali jsme na ně 5 let tak si to ted každý užívá :-) Jinak dnešní noc byla katastrofální, kluci měli asi špatný den a fůůůůrt plakali :-( :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
2.9.13 16:53

Ahoj holky, jak se máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
2.9.13 17:10

Ahojky holky :-) tak zítra nás čeká očkování Prevenar13+Hexa+Rotateq tak snad to přejdeme v pohodě bez horeček. A jakpak se máte vy? Mě je furt zima :-( Jinak takovou žravou co mám ted to je hnus :-( Takové chutě jsem neměla ani v těhu!!! Musím to nějak zkrotit jinak to zase všechno naberu :-( :zed: :zed: :zed: :zed: Tolik sladkého co jsem ted snědla to je hnus!!! :zed: :zed: :zed: :zed: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
2.9.13 17:12

@keliška12 Sníš třeba na večeři 4 šátečky? :mrgreen: To jedla včera já…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
2.9.13 17:22

:mavam: :mavam: :mavam: Já jsem dneska totálně na odpis. Minulý týden jsem musela být doma, protože mi zjistili, že mám zánět močových cest. Dneska jsem nesla moč na kontrolu, to budu vědět až v pátek. Ale včera jsem měla i nějaký průjem hodně, asi z polívky od mamči, byla pořádně mastná. Jenže večer mě už i natáhlo. No a v noci jsem se vzbudila s tím, že jsem měla asi 5 min. zimnici, tak nevím, co to bylo. A dneska jsem K. O. :? :? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
2.9.13 17:23

Ahoj holky :mavam:

máme se skvěle, malej už začíná mít pomaličku nějaký režim, vždy nakojím, odbrkneme, přebalíme, jdeme do lehačky od Fischer Prise, tam se mu líbí, už si ručičkou bouchá to těch hraček co tam visí, hrozně se u toho směje, geglá, je to už s ním veselé, prostě človíček, pak jak začne mrčet tak jdeme uložit do ložnice, abych ho nerušila, spí tak hodinku, někdy méně a zase na novo. Nebo jdeme ven s kočárkem.

@Keliška tééda, 3 vakcíny v jednom to je teda mazec…do toho bych nešla a už vůbec ne ty Rotaviry…zase to tak nepřehánějte…my taky nic takového neměli a žijeme. Je to hlavně reklamní tah…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí