Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, tak porodní cesty se mi stále zkracují (hlavička naléhá). Za 14 dní z 35 mm na 27 mm… Ale prý ještě drží
Čípek už jde taky těžko nahmatat… prý snad se příští týden ještě uvidíme
Takže nohy nahoru, klid atd… Už to lepší nebude no. Malý má cca 2,3 kg (přibral cca 400 g za 14 dní).
@Boculka píše:
Ahoj holky, tak porodní cesty se mi stále zkracují (hlavička naléhá). Za 14 dní z 35 mm na 27 mm… Ale prý ještě držíČípek už jde taky těžko nahmatat… prý snad se příští týden ještě uvidíme
Takže nohy nahoru, klid atd… Už to lepší nebude no. Malý má cca 2,3 kg (přibral cca 400 g za 14 dní).
To je krásná váha, já myslím, že kdyby náhodou, tak už to bude dobrý.
Chápeš to, že už budeš mít brzy mimčo v náručí???
![]()
@babulka01 Nechápu to
No dr říkala, že už by se víceméně nic nedělo… ale samo každý den navíc je dobrý
Ale je pravda, že někdy už bych chtěla rodit!!! ![]()
Ahoj holky, občas vás sleduju a koukám, že se máte dobře. To je moc fajn. Holkám s mimčama přeju pohodové chvíle a trochu odpočinku a holkám, které mají miminka v bříšku at si užívají volno a pohodičku.
@Boculka odpočívej a snaž se malýhu ještě udržet. Vím že je to otrava, ale jako donošené se bere od 38tt (doufám, že si to dobře pamatuji), tak by bylo škoda, kdyby musel malý být v inkubátoru místo u maminky ![]()
@Boculka já také neměla na bříšku celých 9 měsíců a potom se mi během jednoho týdne udělaly na bocích a na bříšku taková jedna dlouhá, ale to bych snad řekla, že ta se mi udělala jak jsem tlačila, tu jsem tam neměla jak jsem šla do porodnice.
Koupila jsem si na to před týdnem ten BIO OIL tak uvidíme co to bude za zázrak.
Jinak opravdu miminko je donošené od 38tt…tak se ještě drž, teď teprve to bude zajímavé, ten poslední měsíc…ještě mám čas. Jsi teprve 34tt. To je dlooooouuuuhých 6 týdnů
a můžeš klidně přenášet 14 dní. Nechci Tě strašit, ale i to se stává. Jinak já měla taky poslední měsíc čípek 1cm, pak skoro nic a stejně to vydržel malej krásně do termínu
@babulka01 můžu se Tě zeptat, nemáš náhodou doma ještě ten Nosifol?? A kolik stál?
@snažilka1210 píše:
@babulka01 můžu se Tě zeptat, nemáš náhodou doma ještě ten Nosifol?? A kolik stál?
E-e, nemám, bohužel. Já jsem totiž zrovna ten měsíc, když jsem otěhotněla, tak jsem si řekla, že už na to seru, že je drahý, dopíjela jsem poslední krabičku a zadařilo se. Stál něco přes 400 Kč a je tam 20 sáčků. ![]()
@Boculka krása, sovičky
@keliška bože, Ti jsou krásní a jak pasou koníčky, náš Pepíček taky pase, ale jen chvilinku, tak 20 vteřin, ještě musí cvičit.
Jinak nám se pomaličku protahuje čas mezi kojením ve dne, dokonce o víkendu to zvládl i po 3 i 4 hodinách…ale teda dneska chce zase po těch svých dvou, ale je to na dobré cestě ![]()
My jsme byli o víkendu s karavanem a teď o víkendu jedeme taky, ale už naposled. Ráno už je chladno, ale máme všichni předstany u karavanu, kde se také topí, takže fakt pohodička. Posílám pár foteček ![]()
Holky, já už chci taky toho svého mrňouse v náručí… Už mě to fakt nebaví
Jako pořád si to těhu užívám… to jo, ale prostě jsem nedočkavá… Vím, že to mám za pár, ale i tak. Ach jo… I když někdy mám takové myšlenky, jestli to zvládnu atd… Ale to asi měla každá ![]()