Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
tak to Ti takybudu držet pěstičky!!!Je to na hlavuto čekání co?Já mám sicedruhé IVF ale toprvní bylo před 6 lety.Neůspěšné ,Nepamatuju si nic.Tak ted sháním info.
Už máš nějaké dětičky?
právě,že ne.Je mi už 34 a proto mě překvapuje,že mi po zákroku nic nedali,myslela jsem,že čím je žena starší,že spadá do rizikovější skupiny.
Zas se uklidňuju tím,že manželovo spermio bylo nadprůměrné a já měla 3 folikuly,takže snad je to v obou případech dost silné na to ,aby to vyšlo,uvidím.
Každopádně ty 3 pokusy IVF chci stihnout,pač za 5 let už bych si to musela hradit sama
Příspěvek upraven 18.08.10 v 12:43
Ono to jde strašně rychle to IVf,,,to stihneš,,a určo se zadaří teď.My taky měli krásná embryjka,,,tak jsem zvědavá.navíc hyperstymul..prý to i pomáhá k lepšímu uchycenícož jsem koukala,Ale divim se že Tinedali utogestan…Ikdyž ono je to všude různé co tak koukám , ![]()
no právě,až si říkám jestli mě nějak nezanedbali,ale spíš ne,Pronatal má dobrou pověst,ale nedá mi to a za dvatýdny,až tam pojedu se na to optám,podle čeho ten utrogestan přidělujou a pak ti dám vědět - jestli to dva týdny vydržíš
Jasně že vydržím.Já byla taky vPronatalu ale v KV…spokojená jsem byla.Péče dobrá.Já Ti takydám vědět v pátek tak jako tak…Neni nad to si ulevit že?
Ahojik,první měsíc stimuluju při dg.PCo a zatím jen tajně doufám že se dostanu k výkonu,zatímvaječníky spíš spí ![]()
Ahojky Peťulko já vím,už jsem to četla na jiné diskusi ![]()
Bylo mi to tak líto,chtěla jsem Ti tam napsat,ale bála jsem se,aby Tě nezaskočilo,že jsem Tě tam našla
Já dnes trochu špiním,dnes je 9den po IUI,takže u mě taky asi naprd ![]()
Jinak jsem hlavně naštvaná na MuDr.že mi nedal jako Vám ty léky na udržení plodu - mám chuť mu zavolat
Ne v pořádku,,,Sakra proč my holky musíme tak trpět??Ty se ještšnestresuj,To může být nidace.Umě je to už fuk,,je to pryč,,ale ty se ještě drž a měj naději.J8 doufala až do toho telefonátu.Pak můžeš plakat ale ted ještě ne!!!Zakazuje se!!!
To je když se ti miminko či miminka zavrtávají do tvé peřinky v bříšku… ![]()
jůůů
to by bylo fajn,je pravda,že jsem ještě netestovala nevim proč PeŤulko,ale mám z toho nějakou panickou hrůzu,asi to není mormální já vím,ale asi nebudu a počkám si až na prohlídku v Pronatalu možná to bude lepší to budu mít toho MuDra při ruce a rovnou ho budu most zaškrtit za to ,že mi nedal utrogestan ![]()
netestuj,,,já to udělala a možná to byla chyba,,měla jsem počkat.bylo mi pak děsně,,takhle si více v klidu,vydrž to!!!Klidně mi napiš soukromou zprávu či skyp,,,budu ti zvedat náladu,, ![]()
Ahojik,tak se moc omlouvám ale asi jsem vám skočila do dikuse.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.