Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky
Ja jsem taky byla na IVF 13.8. a davali jsme dve embrijka tak taky cekam jak to dopadne v patek jdu na krev vubec nevim na cem jsem nejak se to neda poznat a mam taky strach jak to dopadne
takle brzo nejsou asi zadne priznaky co?Ja uzivam Crinone az ho doberu tak teprve Utrogestan vsude je to asi jiny ![]()
jéé holky jak já Vám ty léky po zakrocích závidim,kdyby mi je taky předepsali,tak bych teď nemusela špinit
MARKET.DCH:
Ahojky!!
Z léků si nic nedělej!! Prostě když to má být ,tak se to stane a když né, tak ti ani léky nepomůžou.
Já zatím žádné příznaky taky nemám, tak si myslím, že asi nic,ale třeba ano. Nějak to neřeším a nemyslím na to. Buď anebo!:-) Možná to někomu přijde divné,ale nemá smysl se tím užírat. Ve čtvrtek budu testit. Přemyýšlím, že půjdu na krev.
je to v … Ve 3 ráno jsem začala krvacet 10den po IUI (MS jsem měla dostat,až 27.8),tak hned v 7 hod.jsme s manželem jeli do nemocnice.Nevyšlo to,řekli mi že mám tak nízkou děložní sliznici 5mm,že to ani vyjít nemohlo(napsali mi pro MuDra lékařskou zprávu,kde je,že jsem měla před zákrokem užívat Estrofem/Estrimax a následě Utrogestan)
Brali mi i krev na HCG a za 2 hodinky byly výsledky - negativní. Řekli mi že pokud uvažuji ještě o dalším IUI,že spermio bude muset být zavedeno na jiné místo než teď.Já řekla,že bych šla raději už do IVF
SAKRA!!!Proč je život tak krutý!!!Vím jak se cítíš holka,,Vím to až moc dobře!!příště určitě jdi do IVF je tam přeci jen vetší naděje,,Ikdyž se také neupínej,,věř ,ale neupínej.Protože pak to také bolí když se nezadaří,,A moc!!!Posílám Ti mnoho sil!!!!
![]()
Ahoj to je mi lito Market ze ti to nevyslo priste to urcite vyjde ja jdu za pet dni na krev tak jsem taky zvedava jak to dopadne mam strach ale snazim se na to nemyslet ani nevim jestli si udelam test nebo radsi pockam na krev to se uvidi
![]()
MARKET: To je mi líto Market!!!!
Já mám taky nízkou sliznici a proto taky beru estrofem. To nechápu, že ti ty léky teda Dr. v centru nedal. Já myslela, že máš vše ok a tak to bral za zbytečné ti ládovat léky. Mě dr. při IUI taky řekla, že mám furt sliznici nízkou a zvýšila mi dávky estrofemu.
Nechápu, že v centrech tohoto typu, kde řeší tyto problémy dnes a denně, udělají tak zásadní chybu!
Kolik bereš Estofemu?Já brala 2-1-2 a houby platné to bylo…Snad ty budeš na tomlépe,,Jak se cítíš?
Ahojík!
Já jsem úplně v poho, necítím nic,akorát když jdu na velkou tak cítím takové zvláštní tlaky když zatlačím, což normálně nemám. Jinak vůbec nic ,tak uvidíme. Ve čtvrtek testím. Beru estrofem 1-0-1 a utrogestan 1-1-1.
Hodně štěstí!!!!věřím že se Vám to povede,,,Já brala Es 2-1-2utrouš 2-2-2a prednison,,ted čekám na ms,,a stále nic,,,,,
![]()
Ahojky! Tak dens jsem testila CLEARBLUE a nic!
Tak nevím, jestli si nemám zajít ještě na krev,ale asi to nemá smysl. Koupím si ještě jeden test a v sobotu ráno ho udělám, nebo se na to vykašlu. Stejně na sobě žádné změny necítím,tak je pomalu nulová šance. Prostě budu muset bojovat dál.
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Ahoj Bodlinko páni Ty jsi ale opravdová bodlinka
Pavluskaca kampak jsi se ztratila?