Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
já mám taky testy schovaný
a zrovna minule jsem na ně koukala abych viděla ty //,a oni tam stále jsou a to už 3 roky ![]()
ale už aby byly // na nových testech ![]()
hanulka: No ono se říká, že by se to nemělo sdělovat před koncem 3. měsíce, aby se to nezakřiklo, aby by miminko vydrželo, vyvíjelo se a bylo vše O.K. To já s tajemstvím problémy vůbec teda nemám. ![]()
Neloušek: Tak to já byla natěšena po první IUI i po druhé IUI a po třetí jsem to zvdala s tím, že to zase nevýjde a ono ejhle. ![]()
Příspěvek upraven 26.01.11 v 14:00
Jinak já ty testy vyhodila. Jeden byl v pohodě, ale druhej (v plastu) - tak to bílé pozadí úplně zežloutlo a vypadalo to opravdu divně, tak jsem je vyhodila.
hanulka78 píše:
já mám taky testy schovanýa zrovna minule jsem na ně koukala abych viděla ty //,a oni tam stále jsou a to už 3 roky
ale už aby byly // na nových testech
neboj, brzy budou ![]()
Ahoj holčiny,moc vás zdravím!!! Vás dočíst je fuška
Tak já tedy od čtvrtka stimuluju Gonalem a protože se vajuchům moc nechce tak od pondělka mám ještě Menopur. Dneska jsem byla na kontrole a snad se začli rozjíždět ![]()
Jinak k vašim tématum : opravdu se z moči zkoumá papírkem bílkovina a cukr (bílkovina hlavně kvůli zánětům) ![]()
Vájo fakt Tobiáš je fajn jméno a i kdyby ho měla půlka ulice a vám se bude líbit tak ho klí´do dej ![]()
Hrkačko ![]()
Vydrž, už se blížíš ke konci
Moc držím palce, to dáš ![]()
Díky Ev
no uvidíme v pátek jak porostou mršky. Ten Menopur pěkně bolí ![]()
Ty bu´d taky statečná
ty nervíky z toho čekání jsou na draka ![]()
hrkačka:
To je dost, že ses přišla ukázat a informovovat! Určitě vyrostou pěkná vajucha.
Držím palce!
Naštěstí je Tobiášů jen něco přes 1000, takže pohoda. ![]()
Mě menopur minule nic nedělal…po Gonalu mám ještě teď modřiny ![]()
V pátek bude vajuch jak much
![]()
hrkačka píše:
Já po gonalu nemám ani vidět vpichy
Moc držím ![]()
Ty i Evík to zvládnete,jste holky šikovný ![]()
Jinak mi bychom raději holčičku a protu už máme i jméno - Anička
ale pro chlapečka netušíme
No to je asi jedno hlavně aby to vyšlo ![]()
hrkačka píše:
Já po gonalu nemám ani vidět vpichy
To buď ráda
Menopur je větší alchymie, ale třeba na něj reaguješ líp jak na Gonal. Ten taky nesedí všem.