Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
katy001 píše:
ahoj holky,tak MS mi „konecne“ dorazilatak uz jsem objednana do CARu na UZ
Haniik06 píše:ahoj holky
ahoj Haníku
asi jsme tu zase sami co?ještě nic?
hanulka78 píše:Haniik06 píše:ahoj Haníkuahoj holky
asi jsme tu zase sami co?ještě nic?
![]()
Hanulko, nic… Vše při starém.
já se ptám z zvědavosti
abych věděla.máš to dostat nák o víkendu co?tak jestli už ti náhodou nepřišla.
mě je dneska nějak divně,jakoby na
ale držím se.doufám že to nebude zase z utrouše. ![]()
jj, o víkendu. záleží o kolik mi to utrouš zase posunul. a ty nečekáš kdy?
já čekám,nečekám asi 1,2,ale nejspíš dorazí,páč jak jsem psala před chvílí že je my nějak blbě tak mě zabolelo v břichu jako když to mám dostat a totálně my to zkazilo náladu
ach jo.a to my dnes kamarádka řekla,že si na mě včera vyložila karty a prý to tam je
už jsme to dělali asi před 3 měsíci a tam jí furt vycházelo že po novém roce
né že bych na takový věci věřila,ale doufám že by to mohla být pravda ![]()
Hanul, ty už to nečekáš tak brzy? Ty jo, já mám ale dlouhý cyklus. ach jo.
Já kartám a takovým věcem taky moc neveřím, ale… Moc ti držím pěsti ![]()
jojo letí to,naposled jsem to měla 5.1. a Katy se mnou a už to má,tys to měla tedy kdy naposled?počkej tys byla na iui týden přede mnou né?holka,nechceš zkusit testnout ![]()
hanulka78 píše:
jojo letí to,naposled jsem to měla 5.1. a Katy se mnou a už to má,tys to měla tedy kdy naposled?počkej tys byla na iui týden přede mnou né?holka,nechceš zkusit testnout
jj, já jsem byla 10.1.na IUI. MS jsem měla v prosinci. A testovat se nebudu, udělala jsem to v ponděli a nic, takže si myslím, že nic…
a to máš takhle dlouhý cyklus pořád?nebo jen po utrouši?předtím jsi měla jak dlouhý?jsem zvědavá co,ale pohrávám si s myšlenkou že by ti to mohlo vyjít
a doufám že vyjde ![]()
ahojky,
ne nic jsem na urychleni nebrala proste to tak brzy prislo,asi protoze jsem se tentokrat na MS tesila ![]()
ale jinak jako dobry kramovat 2× v jeden mesic ![]()
Hanulko, já mám cyklus 30 - 32 dní. Minule po utrouši 33 dni. Je to na nervy, všechno se prodlužuje, oproti 28 DC. 33 DC mám až v neděli ![]()
Hanulko, kdyby to vyšlo, tak bych začla věřit na nemožné a zázraky. Ale to se určo nestane, nejsem dítě štěstěny, spíše naopak ![]()