Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Vája píše:
Evík: Pronatal je kde?
Zpravodaj? Myslíš příručku?Fiki: Já ti nevím… buď a nebo a chlapovi to neříkej, by si ťukal na čelo, že se nepoučíš.
nemusí vědět všechno,on by mi vynadal,ale pak by se mi každé ráno ptal,dělala jsis test?tak to nechám být,až to budu bědět na stopro
Evík: Jo Hodkovičky, to je taky dobrá prdel, jednou jsem tam byla. ![]()
Na příručku jsem ještě nešáhla, ale chystám se na to, snad ju dneska dodělám, to by se mi fakt ulevilo! Teď jsem řešila něco ohledně leasingu, ten staťák je tak všímavej… ![]()
fiki: Tak, tak, testni tak 3., ne? To už by měla být tutovka.
Držím palcéééééé!!!
Dobré ránko holky
![]()
Fiki co to tu čtu????????? Tak ty jsi zase testila?? Nejlíp žádné testy nekupovat to je hrozně brzo na testování.
Myslím, že to bude ještě pregnyl, že mimčo by se tak brzo neukázalo.. Však uvidíš zkus to v neděli ale pokud čárka sílet nebude tak je to z 98% pregnyl. Držím ti pěstičky, aby jsi už příští měsíc mohla ušetřit za testíky díky tomu, že se tento měsíc podařilo. ![]()
Ahojky Eviku.. jé tak to je super..
Páni držím pěstíky určitě se zadaří a budeš těhu já v to hrozně věřím.. Vždyt IUI už je 50% šance na těhu při jednom cyklu a když necháváš zavést 2 jajca.. no to by bylo, aby nebylo.
![]()
Ahojky Váji
Tak jak se cítíš mamino?? Já příští týden jedu asi si vyzkoušet novou práci.. i kdyby měla být jen na 2 měsíce.. aspon bych mohla na mateřskou snad ![]()
Pavli ![]()
Jasně, to by bylo, aby nebylo ![]()
Jakou práci jdeš zkusit?
Pavča:
nazdárek! Cítím se fajn, akorát mě trohu štípou oči, asi jsem přespaná. ![]()
Novou prácu? A co to bude? Aby to neohrozilo mimi…
A ty máš odpracované ty měsíce, že ti daj mateřskou a můžeš si vybrat délku RD?
No hledají někoho na šití batohů..cestovek atd. Takže to je můj obor ale už jsem od učnáku nešila leda doma na mašině.. Holky jedu do města ale do 13:00 budu tu ![]()
Váji nevím, jak se to bere.. jstli by počítali i tu RD na které jsem byla ještě zaměstnaná.. no pokud ne tak by šel na MD tatínek a pak mi před RD jak by zvolil délku..
![]()
Pavča: Jó, to jde?
Chtělo by to zjistit, aby si nemusela být zbytečně 4 roky doma a nepřišla si o peníze… ![]()
Mě už roste břuch… tobě taky? ![]()
Vája píše:EvHu píše:Nemááám.
Váj tak hoď foto
Nekecej…nemáš se za co stydět!!! ![]()
Evka: Opravdu nemám…
A stydět se mám za tolik věcí, že by ti kukadla vypadla! ![]()
Váji jj mě taky
trošku.. Včera jsem byla v dramatáku a vzala si úplý rolák a aj ten můj chlap mi říkal, že už povyrostl.. tak jsem ho maskovala.. protože tady od nás z dědiny to ještě nikdo neví doufám..
![]()
Jinak jj to jde.. už jsem si psala s paní ze soc. zabezpečení, která to vyřizuje.. Byla hrozně ochotná a vše mi vysvětlila.. a prý se tam pak máme stavit.
No i kdybych nemohla na MD tak penízky se hodí..
Ted dostávám totiž jen na bydlení.. takže jsem téměř bez peněz.
![]()