IUI poprvé - co mě čeká a komu pomohlo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1307
28.1.11 09:56
Vája píše:
Evík: Pronatal je kde?
Zpravodaj? Myslíš příručku? :mrgreen:Fiki: Já ti nevím… buď a nebo a chlapovi to neříkej, by si ťukal na čelo, že se nepoučíš. :-D

nemusí vědět všechno,on by mi vynadal,ale pak by se mi každé ráno ptal,dělala jsis test?tak to nechám být,až to budu bědět na stopro

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25688
28.1.11 10:07

Evík: Jo Hodkovičky, to je taky dobrá prdel, jednou jsem tam byla. :mrgreen:
Na příručku jsem ještě nešáhla, ale chystám se na to, snad ju dneska dodělám, to by se mi fakt ulevilo! Teď jsem řešila něco ohledně leasingu, ten staťák je tak všímavej… :lol:

fiki: Tak, tak, testni tak 3., ne? To už by měla být tutovka. :-D Držím palcéééééé!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
28.1.11 10:08

Dobré ránko holky :lol: :lol:
Fiki co to tu čtu????????? Tak ty jsi zase testila?? Nejlíp žádné testy nekupovat to je hrozně brzo na testování. :zed: :zed: Myslím, že to bude ještě pregnyl, že mimčo by se tak brzo neukázalo.. Však uvidíš zkus to v neděli ale pokud čárka sílet nebude tak je to z 98% pregnyl. Držím ti pěstičky, aby jsi už příští měsíc mohla ušetřit za testíky díky tomu, že se tento měsíc podařilo. :)

Ahojky Eviku.. jé tak to je super.. :) Páni držím pěstíky určitě se zadaří a budeš těhu já v to hrozně věřím.. Vždyt IUI už je 50% šance na těhu při jednom cyklu a když necháváš zavést 2 jajca.. no to by bylo, aby nebylo. :)) :palec: :palec: :huban: :hug: :hug:

Ahojky Váji :mavam: :mavam: Tak jak se cítíš mamino?? Já příští týden jedu asi si vyzkoušet novou práci.. i kdyby měla být jen na 2 měsíce.. aspon bych mohla na mateřskou snad :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12738
28.1.11 10:11

Pavli :mavam:

Jasně, to by bylo, aby nebylo :pankac:
Jakou práci jdeš zkusit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25688
28.1.11 10:11

Pavča: :mavam: nazdárek! Cítím se fajn, akorát mě trohu štípou oči, asi jsem přespaná. :mrgreen:
Novou prácu? A co to bude? Aby to neohrozilo mimi… :think: A ty máš odpracované ty měsíce, že ti daj mateřskou a můžeš si vybrat délku RD?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
28.1.11 10:14

No hledají někoho na šití batohů..cestovek atd. Takže to je můj obor ale už jsem od učnáku nešila leda doma na mašině.. Holky jedu do města ale do 13:00 budu tu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
28.1.11 10:16

Váji nevím, jak se to bere.. jstli by počítali i tu RD na které jsem byla ještě zaměstnaná.. no pokud ne tak by šel na MD tatínek a pak mi před RD jak by zvolil délku.. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12738
28.1.11 10:17

Pavli :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25688
28.1.11 10:18

Pavča: Jó, to jde? :think: Chtělo by to zjistit, aby si nemusela být zbytečně 4 roky doma a nepřišla si o peníze… :think:
Mě už roste břuch… tobě taky? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12738
28.1.11 10:19

Váj tak hoď foto :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25688
28.1.11 10:21
EvHu píše:

Nemááám. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12738
28.1.11 10:23
Vája píše:
EvHu píše:
Nemááám. :mrgreen:

Nekecej…nemáš se za co stydět!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25688
28.1.11 10:24

Evka: Opravdu nemám… :roll: A stydět se mám za tolik věcí, že by ti kukadla vypadla! 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
28.1.11 10:25

Váji jj mě taky :oops: :oops: trošku.. Včera jsem byla v dramatáku a vzala si úplý rolák a aj ten můj chlap mi říkal, že už povyrostl.. tak jsem ho maskovala.. protože tady od nás z dědiny to ještě nikdo neví doufám.. :think: :lol: :lol:

Jinak jj to jde.. už jsem si psala s paní ze soc. zabezpečení, která to vyřizuje.. Byla hrozně ochotná a vše mi vysvětlila.. a prý se tam pak máme stavit. :) No i kdybych nemohla na MD tak penízky se hodí.. :)) Ted dostávám totiž jen na bydlení.. takže jsem téměř bez peněz. :-? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12738
28.1.11 10:25

Váj tak to, že jsi éro, to vím :pankac:
Jinak naprosto ok :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...