IUI srpen 2021

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
21.7.21 11:51

@Bellinka2 IUI nic není vůbec se neboj já tedy necítila ani ten katetr jen to zrcadlo :) a když mi doktor řekl hotovo tak já koukala jako už? U mě nejhorší byla ta stimulace léky brala jsem od 3DC do 7DC letrozol na ovulaci a folikuly holka já brecela bolesti v den ovulace. Já měla tolik vajíček ze jsem myslela ze prasknu. No ale tak víme proč to děláme tak to člověk musí vydržet. Každopádně ti přeju brzké // :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
21.7.21 12:08

@Štěpánka1985
Já právě na to nereagovala moc dobře, ale jako zvladla jsem to jednou, tak to dám zase :mrgreen:
Takže ti trochu tvuj průběh závidím :mrgreen: :mrgreen:
Jinak mám stejny obavy. Mám clostik 3 až 7DC, protože teď 13 DC nic nebylo vidět, že by rostly folikuly. Nicméně vzhledem k tomu, že se mi zase protáhl cyklus tenhle měsíc, mám dojem že ovulace byla 25 DC. Což by znamenalo, že ovuluji, jen každý měsíc jinak. Tak doufám, že tam toho kvůli těm práškům nevyroste moc :mrgreen: :mrgreen: protože já mám hrozny bolesti normálně. Natož s takovou podporou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
21.7.21 15:24

Holky, tak ja nemam 8dpo nic na testu a nic nenasvedcuje ze by se melo objevit. Citim se nastesti docela dobre. Tak uz jsem se dnes rovnou objednala na 9.8. do CAR na dalsi UZ. Snad se mi MS nespusti moc brzo. Do te doby maji dovolenou :(.. Co se tyce IUI, tak to vubec nic nebylo, toho bych se nebala. Jen je treba se uvolnit. Jsem zvedava na testiky v teto skupince :srdce: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
21.7.21 15:53

@Cassydissy a posledně při těhotenství si měla 8dpo už pozitivní test? Já všude koukala, že to nejčastěji ženský viděli až tak ten 10 den. Ale tak hlavně, že se cítíš dobře a pokud bude potřeba dalšího pokusu, tak zas bude o něco větší šance. Koukala jsem, že nejúspěšnější pokusy pro IUI a IVF bývají 2 až 3 :)

A kam chodíte do CARu holky? :)

Já čekám, že MS dorazí někdy v sobotu. A doufám teda, že v Karlových Varech v Pronatalu zavřený nejsou 8o
Já teď řeším, podle toho jak to dostanu, jestli letos bude nějaká kratší dovca nebo ne :mrgreen: vychází mi to totiž na dovolenou, tak uvidím, kdy ta mrcha přijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
21.7.21 16:25

@Bellinka2 ne, test jsem delala minule az 10dpo digital, byla jsem si jista. Ted jsem si jista, ze to nedopadlo. Ale testit budu dal ;) ;) ja chodim do Sanusu do Jihlavy. Maji kratke objednaci lhuty, ale krome hormonalniho profilu mi nic neudelali. Jinde delaji automaticky vic. Ale mame to nejbliz. Tady nedelaji IUI ani v sobotu. IVF jo. To se chystam tak v listopadu, to uz musi klapnout :) :) 8) a jak to mate vy s IVF? Ja bych se tomu samozrejme nejradsi vyhnula, ale rikala jsem ai, ze dam 3 az 4 IUI a kdyz nic, tak pujdeme do toho IVF. Je mi uz 36, tak dyl uz cekat nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
21.7.21 16:26

@Bellinka2 treba ti to vyjde ted :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
21.7.21 16:39

@Cassydissy ahaa, to já nemůžu ani posoudit, já sem nikdy těhotná nebyla. Ale je fakt, že už párkrát sem na sobe pozorovala příznaky těhotenství, tak se radši nepozoruju :mrgreen: :mrgreen:
Hele říká se že naděje umírá poslední, tak uvidíš :) třeba to může být pokaždé jiné. Ale já se taky připravuji na to, že na poprvé to vyjde šťastlivcům a prostě občas to chvíli může trvat :)
Mě byl dělaný taky jen hormonální profil, nicméně já se léčím se štítnou žlázou, takže tam vím, že je taky vše dobrý. Pak sem byla na té průchodnosti, ale to jsem si platila, aby se to IUI nedělalo vyloženě na slepo, ale nenutí to lidem. Spíš sem chtěla vědět, že jsem v pohodě :)
Já vybírala taky hlavně na základě vzdálenosti a objednací lhut. A pak sem i koukala na recenze ale to si nevyberes. To je hrozně subjektivní podle toho, zda jim zrovna centrum pomohlo nebo ne :nevim:
Jo tak to já nevím, zda dělají v sobotu ty zákroky, spíš sem myslela, že doufám, že nemají nějakou odstávku :D mám kontrolu 12 DC, takže když to dostanu o víkend, tak to vychází naštěstí v týdnu. Ale uvidíme.
Jinak já původně šla do CARu s vidinou IVF, protože mi to řekla moje gynekoložka. Dokonce mi doporučila metodu ICSI. Ale doktor řekl, že spermio není dobré vyhodnocené a že by udělal ještě jedno a rovnou bychom zkusili IUI, protože mi je necelých 26.

Takže já to vidím tak, že pokud spermio nebude nijak zvlášť dobrý, tak asi další pokus IVF. Pokud by to bylo dobrý nebo celkem přijatelný pro IUI, tak bych asi ještě dvakrát zkusila, ale pak už bych šla do IVF. Sice mě děsí, za kolik v tom člověk zahuci. Ale když je to jedna z nejúčinnějších možnosti :roll:

No držím palce všem, budu doufat v zázraky pro nás všechny a snad si tu brzo budem posílat pozitivní testiky :mrgreen: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.7.21 09:00

@Cassydissy ahojky 8dpo je myslím brzy. Já mám dvě čárky ale drží se ve mě ještě ovitrelle jinak jsem 7dpo. Měla jsi také injekci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
23.7.21 07:56

Ahoj,

tak já byla na prvním IUI 18.6.21 folekula jedna 19mm v den IUI injekce na spuštění ovulace. Po IUI druhý den špinění a pak nafouklé břicho, zácpa, únava no řekla bych že příznaky těhotenství. Bohužel ale štěstí nepřálo a oplodnění nevyšlo.

Další IUI probíhalo 16.7 a 18.7 před IUI clostil v den prvního IUI injekce na ovulaci. 16.7 folekuly dvě 19mm, 18.7 zjištěno že dvě ovulovaly a dále jich je dalších 5 dvě z nich 24mm. Spermie v pořádku všechny tři IUI.

Teď jen netrpělivě čekat. Po těchto IUI příznaky žádné, cítím se úplně normálně. Takže pocity oproti poprvé 100 a 1. Snad teď úspěšně. Musíme věřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.7.21 08:44

@Pinklekip ahoj kdy mas testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
23.7.21 08:48

@Štěpánka1985 14 dni po zpoždění menstruace. Ale chci testovat v den menstruace kdyby nepřišla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.7.21 08:50

@Pinklekip a tu mas kdy? Já příští středu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
23.7.21 09:02

@Štěpánka1985 Mela by přijít 2.8 mám ji docela pravidelně. No ale kde je do 2.8 každý den dlouhý. V práci na to naštěstí člověk tak nemyslí. Ale stejně srovnávám a tím prvním pokusem co se nepovedl. Ale pocity diametrálně odlišné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.7.21 09:06

@Pinklekip jo to čekání je nekonečný a taky to beru tak ze se na poprvé nemusí zadarit a další měsíc zkusíme 2IUI. Prace hodně pomáhá ale stejne na to pořad myslis :) jinak držím palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
23.7.21 09:39

@Štěpánka1985 děkuji, tobě také držím palce. Zase si říkám v mém případě, že oproti minulé fakt folekul daleko víc, dvě IUI.. šance jsou takhle větší, ale ono to vše asi záleží na osudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.