IUI srpen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
408
29.7.21 14:46

@Diana91 já mám tři, ale doma je jen jedna a to je můj rozmazlinek :mrgreen:
Jinak nevím, jak moc mladé myslíš, ale mě je třeba 25 let. Přítel je teda starší, ale nám nevyšlo první spermio. Já vše v pořádku, ale mám nepravidelný cyklus a asi i krátkou sliznici. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
29.7.21 15:10

@Bellinka2 my máme taky neskutecneho rozmazlence :mrgreen: ale dostala jsem ho v 16, kdo to měl tušit :mrgreen:
Já taky chtěla ve 25, nakonec až ve 27. Mě je 29 a manželovi též (ještě pár dní :lol: ).
Nám taky první nevyšlo, ale druhé před iui úplně v pohodě. Prý je to hrozně proměnlivé no :nevim:
Já hlavně prostě nechápu, jaktoze nám to nejde když máme malého přirozeně. V papírech mám napsáno sekundární neplodnost. První jsem se málem vyvrátila, jak jsem to četla :mrgreen:
Stejně každý měsíc prostě čekám já zázrak, jen to nadšení už celkem dost opadá.
A o kolik je přítel starší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
29.7.21 15:27

@Diana91 je mi to jasný :mrgreen:
Mě bude brzo 26 a přítel je o 10 let. :) Ani jeden žádné dítě nemáme. No nám první spermio dělali mimo CAR a prý nebylo dobré vyhodnocené. Takže teď nám mají při IUI dělat další. Tak já doufám taky v lepší zprávy. :) Tak ale evidentně i u malého vám to trvalo, tak možná tam něco hraje roli. On i ten stres je hroznej a dokáže to takhle zdržovat. :nevim:
Ja sem zvědavá na sebe. Teď sem z toho taky taková rozmrzela, ale počítám že po prvním IUI budu plná očekávání :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
29.7.21 16:34

@Bellinka2 Tak to není p tolik, aby tam byl problém no :nevim:
To jo, trvalo, ale to jsme nijak nehrotili. Žádné počítání, načasování a do toho jsme měli krizi ji blazen. Tak to nebylo v kuse dva roky, ale stejně i náhoda by měla přijít dříve. A pak jsme se nějak vzpamatovalo, jeli na dovcu a zpátky už 3 :mrgreen:
A hlavně neboj, je to úplně v pohodě. Já ani jednou nic necítila. Byla jsem i na histeroskopii a taky pohoda.
Já též byla, šla jaem z první IUI s nadšením, že to určitě vyjde :lol: teď v srpnu mi je jasné, že už nadšeni téměř žádné :nevim: spis “vrzni to tam a jdeme domu” :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
29.7.21 17:24

@Diana91 no po iui budu moudřejší minimálně z toho spermia :)
Já to upřímně hrotila první měsíce, pak sem se od toho chtěla odprostit a začala sem krvácet od ovulace do MS.. a pak MS takže paráda. No pak cysta, zánět.. a teď už snad budu mít klid :mrgreen:
Já byla na průchodnosti a ten katetr mi byl dost nepříjemný a ta tekutina mě hodně bolela. Ale jako nic co by člověk nevydržel, ale moc se na to netesim :mrgreen:
No to chápu, :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
29.7.21 18:48

@Bellinka2 Ty jo, čím si zenska vším musí projit je kolikrát až k neuvěření. Ale pak ta neskutecna láska k dítěti je něco nádherného :srdce:
Já asi mám štěstí na doktorovi, rup šup, nic nebolí a je to :mrgreen:
Jako já ani nevím, že tam doktor něco dělá, jen mi to oznámí :lol:
To až potom mě pokaždé mírně bolí podbřišek, dost podobné jako slabá bolest při MS. Pro mě je nejhorší, že za tu chvilinku malý doktorovi rozebere půl ordinace :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
29.7.21 19:05

@Diana91 tak alespoň to má pan doktor i se zábavním programem :mrgreen: taky už bych chtěla doma nějakého mrnouse :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
29.7.21 19:15

@Bellinka2 jako pořád věřím, že i pro nás dlouhočekatelky, to miminko přijde.
Jen si dává teda na čas a já jaem fakt dost netrpělivá :lol:
A bereš teď něco i z vlastní iniciativy?
Já zkoušela gynex, za mě teda siper na srovnání cyklu, ale mimino žádné no. Ale hodně si ho holky chválí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
29.7.21 19:18

@Diana91 já zkoušela vše :mrgreen: kontryhel, gynex, vitamin z ananasu.. brala sem půl roku vitamíny pro plánované těhotenství a pak sem se na vše vykašlala. Já asi vždy tím zklamáním při každé MS už nechtěla nic řešit. No a teď teda beru listovku, ale jen proto, že budeme teď podstupovat ty zákroky, tak třeba :nevim: Já nepocítila rozdíl u ničeho. Ale třeba kdybych u toho vydržela dýl (ty podpůrný sem brala vždy jen pár měsícu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
29.7.21 20:23

@Bellinka2 Já též ještě kontryhel, ale to jsem zapomínala :lol: a 3 měsíce před malým jsem brala fertipronu.
Teď taky jen listovku, nějak se mi do ničeho pořád nechtějí cpát peníze když to jen vyčůrám :lol:
A kdy jdete +- na to iui?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
29.7.21 21:03

Zoufalost

Holky tak já tedy musím říct, že se cítím úplně jako před MS. Zítra ráno zkusím test, protože to čekání je šílený…celkově je mi tedy dneska blivno…četla sem vaše příspěvky a musím tedy souhlasit. Je hrozný co všechnno musí ženy podstoupit, ale je fajn si o tom takhle s někým pokecat, mít tady podporu v lidech co prožívají to stejné, že přesně vědí jak náročné to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
29.7.21 21:18

@Simona87b ono se ani nejde o tom moc bavit s někým, kdo to nezažívá. To tak politují a je to hrozně blbé téma.
Já mám dvouletého syna a pro mě je jak nůž do srdce blbá poznámka “tak co? Kdy bude druhé? Kdy bude mít malý sourozence. To byste už měli ne? Není na co čekat.”
A pak na mě dolehne “proč já” :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
29.7.21 21:19

@Simona87b ale nechci, aby to vyznělo nevděčně. Mámou jsem a syn je moje všechno, ale i tak je to těžké….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
29.7.21 21:46

@Diana91 naprosto ti rozumím…nejhorší na tom je, že každý doktor ti řekne, že je důležité být v klidu, ale jak jako? Můžu se snažit sebevíc, ale myslím na to pořád. Já mám dvě děti, obě dvě naprosto přirozeně počaté, i když u prvního to dost trvalo…ale nakonec se to také povedlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
29.7.21 21:52

@Simona87b být v klidu, nemyslete na to, jeďte na dovolenou. :roll:
No jasně! To jsou rady nad zlato, fakt.
Nám malý dva roky. A teď je to rok a půl a nic se neděje. Tohle mi prostě hlava nebere, že to podruhé (popř potřetí) nejde.
A ještě nám tak osekají možnosti IUI. A IVF zase nákladné (jsem na rodicaku a do toho stavíme dům).
Je to fakt všechno k vzteku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.