Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Diana91 píše:
@Simona87b Jojo, taky si myslím 🙂 jen jsem zapomněla zavolat do Caru 😅 tak snad nebudou brblat.
Doktor mi taky říkal, že se s dalšími pokusy zvyšuje pravděpodobnost. Co je ale na tom pravdy, kdo ví
@chipsa mě bylo řečeno, že 10-12 dní může být ještě v těle a detekovatelný. Možná i to je jeden z důvodů, proč máme testovat až 14 den 🙂
Tak mě řekli 16, nevím proč
@chipsa hele a nemůže to tedy být tou délkou cyklu? Ze podle toho?
@Simona87b @chipsa a ještě každé úplně jinak 😅
Jako buď tou délkou cyklu nebo to tam střílí, jak je napadne 😅
Uf uf já byla pár dní práce tak jsme na to tolik nemyslela, pozítří jdeme na prohlídku a jestli bude vše ok tak za cca 14 dní na první pokus IUI. Jen jsem na to začala myslet tak se zase klepu jak ratlík
a to je teprve vyšetření. Jsem na všechny tyhle věci hrozny nervák a navíc jsem děsně netrpěliva. Nesnáším jakékoliv čekání ![]()
Ja dneska dostala ms:-(Takže první pokus nevyšel…5-9 den cyklu Femara a 13.8 kontrolní ultrazvuk a domluvit se na pokusu číslo 2.
@Simona87b píše:
Ja dneska dostala ms:-(Takže první pokus nevyšel…5-9 den cyklu Femara a 13.8 kontrolní ultrazvuk a domluvit se na pokusu číslo 2.
Ahoj, kdy jsi měla dostat očekávanou menstruaci? Já to mám dostat v pátek, tak čekám ![]()
@Simona87b mrzí mě, že první pokus nevyšel. Příště už to určitě vyjde. U mě to zatím po prvním pokusu vypadá nadějně. Od 14. dne po mám slabou druhou čárku 🙏🏻 Čekám, jak se to vyvine přes víkend, ať se neraduji zbytečně… Ale mám dilema. V sobotu mám jít na 2. dávku očkování a vůbec nevím, co s tím. Ráda bych ho měla za sebou, ale mám obavy, jestli to je vhodné, kdyby nám to vyšlo. Co myslíte?
Ahoj holky, ![]()
Tak já mám dnes po kontrolním ultrazvuku, clostik zabral, mám na každý straně folikul. Nicméně mám hodně nízkou sliznici, tak jsem dostala estrofem. Nakonec to načasování dopadlo dobře a v pondělí jdu už tedy na ten první pokus
tak jsem ráda, že se to nevyšlo na víkend a že se to zkusí ![]()
@Simona87b to mě mrzí
ale jak už se tu psalo, další pokusy bývají statisticky úspěšnější, tak věřím, že se brzo povede ![]()
@Kristy0001 Jezis to je by bylo skvělý kdyby ti to dobre dopadlo…budu držet palce a doufám ze das vědět…konečně bych taky rada od někoho slyšela ze to vyšlo:-)Ja bych se nenechala očkovat, nebo bych se minimalne poradila s lékařem. Je to na každém, sto lidi sto různých názoru…těžká volba, věřím ze se rozhodném správne.
@Kristy0001 jako četla jsem, že se nemusí těhotné ženy bát očkování. Ale přece jen bych si asi zavolala do CARu, když je to takhle brzo. Já sem na očkování právě ještě nebyla kvůli tomu, že mám jít teď na to IUI
@Bellinka2 moc díky a budu držet palce, těším se jak tu budete psát co je nového…moc si preju aby to vyšlo:-)
@Simona87b Joo přesně, snad tu bude brzo přibývat pozitivních zpráv ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.