Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Annyzs jo to je pravda, zítra si pro to rovnou skočím ![]()
Joo, teď budeme mít s partnerem hodně práce
ale jsem po tom dnešku po dlouhé době v tomto ohledu pozitivně naladěná s novou nadějí
to jsem asi potřebovala, protože už jsem začínala být hodně negativní a skeptická k celému snažení.
Ve středu 26.1. pak budu vyčkávat zda dorazí MS, tak uvidíme.
Snad už mrcha nedorazí ![]()
@Bazalka123 to chápu taky sem vhlouby duše ničemu nevěřila a přitom dělala jako by mi to bylo jedno a přitom nebylo. Tak to je super 26.1 jdu na kontrolu tak to si zapamatuji
jinak opravu člověk musí věřit ono to ani u „bezproblémových žen“ nejde kolikrát hned.tak se těším na ty dvě //
@Annyzs přesně, to je úplně trefné. Já se na to taky poslední měsíce snažila nesoustředit, vlastně jsem tomu stejně ani nevěřila, když přišla MS, tak jsem se to snažila neřešit. Jednou za pár měsíců na mě ale padla depka a zase jsem si uvědomila “sakra, jakto že se to stále nepodařilo” ![]()
Mně právě dnes ta doktorka rikala, že mají celkem hodně párů, kdy na příčinu nepřijdou a chce to prostě jen čas. Zároveň říkala, že metody umělého oplodnění začínají řešit až ve 2 letech snažení, tak že mám ještě čas. To je za mě fajn, ještě se budeme snažit do června - od známe “numeroložky”, která vnímá více některé energiec, tak se prý dvěma lvům nejčastěji rodí Vodnář a že by to tedy viděla na duben/květen. Tak tomu do června dáme šanci a pak bychom přistoupili asi k IUI, to jeste uvidim, i dle tech krevních testů.
A ty jsi těhu cca 3,5 mesice?
Tak budu moc držet palce, ať vše vyjde skvěle, dej pak vědět ![]()
@Bazalka123 přesně..ta psychika dělá hodně. Hele už 4 měs. strašné to utíká až to neni možné. ja tehdá byla u katrarky 2019 která je už v rodině osvědčená a že cca do 3 let mě vyšlo otěhotnění a že to bude holka
a stalo se. jen to pohlaví ještě nevím. tak sem zvědavá.
Jiné a rádoby kartarky vždy něco řekly a nic…
@Annyzs jee tyjo, to je fofr, tak už 26.1. budeš vědět pohlaví?
já bych si přála moc holčičku, ale i chlapečka, ale to asi všichni
i když pak si člověk říká “je to fuk co to bude, hlavně ať už se zadaří a je to zdravé😁 🙏🏻
@Bazalka123 já též bych asi chtěla více holčičku, al opravdu to už je na přírodě hlavě až je zdravé…no snad se to dozvím zeptám se.. ![]()
@Bazalka123 ahojky tak kontrola ok.ale pohlaví bohužel nešlo zjistit.az na lepším utz to jdu 14ho tak snad…a co tY?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.