IUI srpen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
408
2.11.21 11:48

@penalda tak snad to pomůže :mrgreen:

Mě to bolelo. Já byla předtím i na testu průchodnosti což je na podobný způsob jen ti tam zavádějí tu látku a větší množství a já brečela bolesti, takže sem věděla, že inseminace bude stejná. Bylo to lepší ale mě to prostě bolí. Sem nějaká přecitlivělá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
2.11.21 15:05

@Bellinka2 každý má práh bolesti někde jinde. Já byla zase na profouknutí a to nebolelo vůbec;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
6.11.21 12:45

@penalda je to tak no.

Jinak pro pobavení, ovulace proběhla někdy v předchozích 3 dnech :) původně jsem myslela, že přichází ms, ale bolesti nakonec byly spíš ovulační. Je to vtipný, páč sem 33dc, takže budu mít zas cyklus dlouhej. Takže tento rok se u mě už nic konat asi nebude a v lednu to začne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
6.11.21 16:45

@Bellinka2 teda tak to už bych ani nečekala, že ještě přijde.. 8o Tak jste se snažili doma ne.. ;)
Jo říkala nám Dr. že pokud to teď nevyjde tak by manžel mohl vyzkoušet zase spermiogram jestli se tam něco neobjeví.. Bylo to od ní hezké ale ani jeden už v to ani nedoufáme.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
6.11.21 17:07

@penalda já taky nedoufala, vzhledem k tomu, že se tenhle cyklus nic nevylouplo po clostillu. A snažení, hele já to dřív hodně hrotila v době ovulace a nic to nepřineslo a spíš to celkově zneprijemnovalo ten intimní život. Takže teď prostě to bylo podle chutě a v době těch největších bolestí sem byla ráda, že sedím :mrgreen: takže já si prostě na tu ms počkám a nebudu se do konce roku už nijak stresovat a budou klidný vánoce :mrgreen:

Já to chápu, zkusit to můžete, ale rozumím že ty přehnané naděje a očekávání časem prostě opadnou a člověk spíš počítá s horším než aby si něco sliboval.

Kolikátý den si od inseminace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
6.11.21 17:20

@Bellinka2 byla jsem v pondělí i s ovitrellem.. Tak tu zrovna uvažuju jak to mám počítat.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
6.11.21 18:36

@Bellinka2 my začneme taky v lednu :D. Hezký na Nový rok s čistým štítem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
6.11.21 22:37

@Majdasss noo to teda :mrgreen: tak alespoň to budeme moc sdílet spolu. :mrgreen:

@penalda ahaa :mrgreen: to je fakt. Jako říká se, že ovulace po ovitrellu za 36h. Ale asi záleží, jak moc už ten folik byl velký :mrgreen: nicméně bych to asi brala od ty inseminace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
7.11.21 10:57

@Bellinka2 určitě :srdce:. Vždy pomůže, když to člověk může sdílet s někým, kdo si prochází tím samým. Okolí se sice snaží podpořit, ale kdo to nezažil, tak nevi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
11.11.21 06:11
Ahoj holky jdu k Vám pro radu. Kolikátý den Vám vyprchal ovitrel? :mavam:
Jsem 10. den po aplikaci i IUI a vyšel mi v limitu docela dost viditelný duch. Minulý měsíc jsem už 9. den měla bílo. :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
11.11.21 06:28

@penalda já si dělala první test asi 11-12 den od aplikace ovitrellu a nic sem neměla. Ale ono to záleží, jak to každý schroupne. Vím, že ženský to mají různě a uvádí se až 14dni. Nicméně to vypadá nadějně, tak za dva dny zkus zas jestli bude silnější :) držím moc palce :srdce: :srdce:

Já sem to ještě nedostala, po 30DC dorazila ovulace, tak to nejdřív dostanu na konci týdne. IVF pro mě tedy tenhle rok padá. Nicméně sem domluvená, že budu chodit na kontroly i v pozdějších dnech cyklu teď co budu mít a pokud se tam něco urodí jako teď nakonec taky jen později než je zvykem, tak by mi možná ještě jedno IUI udělali než začnu s IVF :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
11.11.21 06:40

@Bellinka2 no já čekala bílo nebo fakt pidi ducha, ale vyběhl na mě v limitu krásně růžový duch možná i slabá čárka tak mě to překvapilo. Teď už je zaschlý tak to není tak vidět. No jako tentokrát mám pocit, že to vyšlo chodím často čůrat a cítím podbřišek. :andel:

No tak to by bylo dobrý ještě stihnout IUI aspoň nebudeš mít promarněný měsíc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
11.11.21 07:03

@penalda tak to je podle mě na dobré cestě :) :) tak hned informuj až budeš dělat další test.

Hele Joo, ale uprimne s mým štěstím mě napadlo, že tenhle cyklus co bude, bude fakt anovulacni. :mrgreen: :mrgreen: ale snad ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
11.11.21 07:25

@Bellinka2 to víš že dám vědět..
No tak na to ani nemysli nebo si to přivoláš :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
11.11.21 07:53

@penalda já už sem jen smířená s nejhorším scénářem no :mrgreen: lepší než být pak zklamaná. No uvidíme, zatím čekám na MS, tak mám klid :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.