Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky držím pěsti ![]()
U mě to zase nevyšlo dnes jsem 14. den po IUI a mám volat do CAR ms bych měla mít až v neděli nebo v pondělí.. ![]()
@penalda držím palce
.. Já jsem též 14 den po iui.. V úterý sme zkoušla test a něco hodně slabého vykouklo.. A dnes další před chvílí…
Tak Sand jsme na dobre cestě konečně
, 🙏
@Annyzs tak to gratuluju hezky sílí ![]()
Já už mám dneska vysadit prášky a čekat na ms.. ![]()
@penalda aha.. A test si zkoušela.. No uvidme co z toho bude. ![]()
@Annyzs jj dneska taky bílo. Koukám že vstáváme stejně brzo.. ![]()
@penalda to je mi líto.. Ale člověk musí stále věřit ono to přijde… Ano konečně posledni.. To vstávání mě jedou zabije ![]()
@Annyzs doufám mám teď 3. a zároveň poslední pokus ale už se spíš smiřuju s IVF.. ![]()
@penalda jo TakY půjdu kdzy to nedopadne ale plánuji to od nového roku… Kdyby náhodou…
ale moc se mi nechce.. Měla jsme 4iui z toho twn jeden Byl risk jelikož byLo po ovu.. A to se neví preste kdy tak sem do toho šla. Říkala sem risk je zisk.. Pak sem na testu měla úplně slabé min než Tady ale asi to nedopadlo pak Došla ms.. Tak snad doufám že se zadari
@Annyzs tak teď to už určitě klapne a v červnu už budeš máma ![]()
@Annyzs tak snad to bude v pořádku, moc gratuluju ![]()
@penalda a ty půjdeš ještě na jeden pokus nebo už to IVF?
@Bellinka2 děkuji, ale stojím nohama na zemi takže počítám i s nejhorším
Holky já dnes byla na kontrolním ultrazvuku. Stejně jako první pokus clostillbegyt a předtím dva foliky a teď nic
a sliznice je taky otřesně nízká. Dostala jsem estrofem a v pondělí jdu na kontrolu, zda náhodou tam ještě něco nedoroste.. Ale nevím, moc v to nedoufam a plus mám obavu, že ten estrofem mi sice třeba připraví tu sliznici, ale když zatím žádný vajíčko není poradny, tak to možná i stopne..
Nicméně bych se s Vámi chtěla poradit.. přemýšlím, zda vůbec mám ztrácet čas s IUI. Protože doktor sám IUI navrhl kvůli věku.. spermio je skoro v pořádku, ale já mám problémy s nepravidelnou ovulaci a nízkou sliznici. Řekl, ať to beru jako zkoušku, ale mě to už nebaví, když ani ta zkouška asi nebude kvůli mým problémům moct proběhnout. ![]()
@Bellinka2 podle mě to marné úplně nebude.. Záleží na tobě…na Clostilbegyt reaguji na 2 Prášky vždy 1 folik.. Aspoň.. No držím palce za zkoušku nic člověk nedá. Zatím je to ta nejpřirozenější cesta… Dřív jsme tez měla estrofem od me gyn plus utrogestan..a to jsme zkoušeli normálně a stejně nic, ale reagovala sem dobře. Mám pcos. Jinak v centru mi davalali dufhaston pred ms (Ab dorazila vůbec nebo gynprodil.
@Annyzs děkuju za zkušenost. Já vůbec nechápu, proč sem tentokrát nezareagovala, když předtím byly dva. Sem z toho fakt zklamaná a psychicky mě tyhle podpasovky co chodí s dalšími řešeními ničí.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.