IUI srpen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4855
11.11.21 08:03

@Bellinka2 jo máš pravdu aspoň si pak v klidu to já se dokážu během chvilky kolikrát tak vystresovat až bych si nafackovala. Manžel říká, že až moc přemýšlím a má pravdu. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
11.11.21 08:33

@penalda hele já sem taky zmatkar a hrozný resic. Jen se mi za poslední dobu připletlo víc klacku pod nohy a tak sem se rozhodla to min řešit. Bych se jinak zbláznila :mrgreen: ale nemysli si, taky se dokážu vystresovat.

Tak snad tady brzo budeš propadávat už poradny dálnice na testu :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
11.11.21 08:46

@Bellinka2 no doufám ráno jsem koukala na dálnice na testu z 1. těhu to byl jediný pozitivní test který mi doteď vyšel ale to už jsem byla v 5.tt :mrgreen:
Jo já jsem hrozná a pak čím víc se chci hodit do klidu a myslet na něco jiného tím víc to nejde.. Před 1. IUI jsem si koupila dvě knížky co bych normálně hltala, ale přečetla jsem asi 20 stránek než mi došlo že to vůbec nevnímá m.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
11.11.21 15:14

@penalda jee tak to tiše závidím, já ještě nikdy těhotná nebyla :mrgreen: takže pro mě je to tak trochu něco neuvěřitelného, tím že to nejde, mám pocit, že je snad nikdy neuvidím. :?

A s tím přemýšlením to chápu :mrgreen: kord když je to takhle aktuální no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
11.11.21 18:58

@Bellinka2 určitě se taky dočkáš :hug: No já tenkrát udělala jeden test a druhý den šla na gyndu a už byl vidět a za týden bylo :srdce:..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
12.11.21 04:30

@penalda já zkoušela po 12 dnech po iui a 11 dpo a viděla jsme jako by stinek tak sem počkala 2 dny a už byl vidět lépe. Držím. Palce

Příspěvek upraven 12.11.21 v 04:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
12.11.21 04:32

@Bellinka2 neboj, takové Myšl2nky sem měla též že nikdy nic neuvidím.. A nakonec sem viděla a ani sem nevěřila. Přeji hodně štěstí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
12.11.21 07:47

Tak dneska už to není skoro vidět. Je teda fakt, že ta moč nebyla tak koncentrovaná jako včera a to jsem šla spát stejně takže nechápu. No i tak si myslím, že to byl ovitrell. :roll:
Snad na mě ty pravé // ještě vykouknou :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
12.11.21 07:47

@Annyzs tak jak se daří? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
12.11.21 11:57

@Annyzs děkuju si moc hodná :hug: a jak se ti daří?

@penalda jee tak snad to bylo tou koncentrací, uvidíš další dny, snad to vyjde, když i sama se cítíš jinak :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
12.11.21 17:34

Jinak mi zjistili z testu před IVF, že mám pozitivitu v nějaké trombofilni mutací. Takže při stimulaci a případně v těhotenství budu muset užívat injekce na ředění krve. Fakt mám obcas pocit, že to je furt něco..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
12.11.21 19:29

@Bellinka2 holka ty si to teda umíš vybrat, ale s těmi injekcemi to těhu je pak ok ne? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
12.11.21 21:24

@penalda @Bellinka2 holky děkuji, zatím ok. Ani bych neřekla že jsme v tom 8) příští týdne jdu na kontrolu tak sem zvědavá snad bude vše ok. @penalda já bych ještě počkala stále je naděje ;) @Bellinka2 pááni, to je maže Teda., ale zvládneš to. :hug: :kytka: držím vám palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
12.11.21 21:32

@Bellinka2 chápu to…já jsem šla na Gennet s tím, že má problém manžel a mně zjistili ureaplasmu, protilatky proti spermiím, lehce polycysticke vaječníky :D :D. Je to hrozný… ale věř, že miminko na nás čeká a jednou to vyjde :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
12.11.21 21:35

@Annyzs to víš, že stále doufám, že na mě v neděli vykouknou.. :srdce:
A ty si v kolikátým týdnu těhotenství? Jak tam ty dvě čárky najdeš tak to najednou hrozně letí. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.