Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@penalda ano 8+2 podle MS, jo to je fakt docela to letí No. Určitě najdeš // ![]()
@penalda no snad jo. Já teda nevím, přesně jaký typ mám. Ale co sem tak našla, tak to může způsobovat potraty popř. předčasný porod, ale s těmi injekcemi by nemělo. Jinak nevim, přijde mi to divný. Antikoncepci sem brala 10 let a nikdy mi na nic nepřišli. Co ty jak se cítíš? ![]()
@Annyzs moc děkuju. Držím palce, ať celé těhotenství probíhá takhle v klidu
![]()
@Majdasss Joo holka to je děs co. My šli taky kvůli spermiogramu a ten se nakonec opakoval, byl skoro v normě a všechny problémy u mě
nízká sliznice, nepravidelná ovulace, po druhé bez reakce na hormony a teď toto. No já doufám, že nám to všem brzo vyjde ![]()
@Bellinka2 to máte taky pěkný tedy
… je to opravdu nekonečný proces, ale také věřím, že nám všem to vyjde ![]()
@Annyzs ty vado to už půjdeš zachvilku na 1. screening tam už říkají pohlaví ![]()
No já se bojím, že tam nic nebude dneska jsem zkoušela a byl negativní.. Na zítra už mi test nezbyl takže budu muset pořídit na pondělí když to vydržím. ![]()
@Bellinka2 tak hlavně, že se na to přišlo v čas ![]()
Já ti nevím, od včera už podbřišek necítím a prsa mě už taky skoro nebolí.. Tak to nevidím moc růžově.. ![]()
@penalda tak to mě moc mrzí jestli to nevyšlo
a to to vypadalo tak nadějně. Vůbec bych to netypovala na ducha 10 dní po. Tak ještě uvidíš v termínu, jak vyjde test.
@Bellinka2 no zatím nevím přepadl mě dneska takový splín, že to zase nevyšlo.. ![]()
@penalda hele naprosto to chápu, měla sem to podobně při prvním pokusu. Taky sem tomu věřila, duch byl a pak ne. Ale uvidíš, ještě zkus v to pondělí. ![]()
@penalda No docela to letí, mazec.. Držím palce
ať to vyjde jak chce určitě se dočkás.. ![]()
@Bellinka2 @Annyzs děkuju holky no ráno hned na oteviračku jsem vyslala chlapa pro testy.
A něco hoodně málo tam vidíme, ale na fotce to nejde vidět vůbec. Jsou to od Maxe a předtím jsem měla mamatest. Tak nevím jestli se to dá porovnávat.
Zítra zkusím další v záloze mám i digital, ale až si budu jistá, že tam něco vážně je. ![]()
Ahoj holky tak u nás to ani do třetice nevyšlo
takže mě čeká v lednu IVF. Tam snad budeme úspěšnější. ![]()
@penalda tak to mě moc mrzí, o to víc, že byl ten duch, vím, jak to dokáže vzít vítr z plachet.
Tak to na tom budeme stejně, já teda teď čekám na MS, měla by do zítra přijít, protože pokud ne, tak už vůbec neznám svůj cyklus
a tenhle měsíc budu chodit ještě na folikumetrii i v pozdějších dnech, kdyby se tam náhodou něco urodilo, tak možná prubnem ještě jedno IUI.
@Bellinka2 přemýšlím čím to je, že to nevychází asi je ve mě něco špatně co tomu brání. Aby mi to nezkazilo i to ivf. Už i vůči manželovi je mi to blbý bylo pro něj těžké přistoupit na dárce a když se stím smířil a těší se tak se to nedaří ani tak.
@Bellinka2 tak přeju hodně štěstí ať se něco urodí
Já bych to měla dostat v pátek, ale kdoví minulé to po tom gynprodylu trvalo týden.
@penalda a co sliznice? Máš ji dobrou? Já tomu rozumím no, my teda máme sperma asi dobrý, ale moje sliznice je bídná, nicméně by možná bylo dobrý požádat je o nějaké genetické/imunologické testy, co by mohlo ukázat, proč se to nechyta.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.