IUI srpen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
739
9.1.22 17:56

@Bazalka123 ahojky, já na hycosy byla v září a vůbec mě ten zákrok nebolel, dokonce jsem na utz pozorovala, jak ta tekutina prochází. Před tím jsem si pro jistotu vzala Ibalgin a trochu to bolelo potom, spíše jako menstruační bolest, fakt nic hrozného a to jsem cíťa :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2169
9.1.22 18:16

@Annyzs Možná bych byla i ráda, kdyby byly vejcovody trochu „ucpané“ a tím roztokem to prošťouchli a problém by byl vyřešen :lol:
A říkám si, spousta žen už tohle zvládlo, tak to zvládnu i já :pankac:

Já brala ze začátku tři měsíce inofolic combi na podporu růstu vajíček a nějakou listovku, ale po 5 měsících co se nedařilo, tak jsem si říkala, že takhle utratím majlant, tak sem to zatím vše nechala být a doposud jsem si říkala, že to nebudu vůbec nijak řešit a uvidím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2169
9.1.22 18:17

@Majdasss Tak to jsi mě uklidnila :mrgreen: snad mě to taky nebude nějak výrazně bolet :mrgreen: a byla jsi s partnerem či sama? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
9.1.22 18:23

@Bazalka123 sama, manžel pro mě pak dojel ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
9.1.22 19:08

@Bazalka123 šance jsou určitě a vzhledem k tomu, že za sebou prakticky nic nemáš, tak bych se nenechala odradit a zkusila to. :) Ono těch pár pokusu nezabere moc času a na IVF můžeš jít pak kdykoliv.

Nene u mě byl v CARu zjištěn problém s dorůstáním sliznice a nepravidelná ovulace. Já mám bohužel cykly nepravidelné a tudíž i ovulaci 18-30DC. A sliznice mi zatím zázračně vyrostla sama teď před Vánoci pouze na 7mm což není žádná sláva. Ale oproti mým původním 4,5 sem ráda.

@Majdasss určitě se neboj hyperreakce. Máš ho napsaný v normální dávce, kdy se pro jistotu dává i těm, co ovuluji. Já ho měla taky a mívám ovu někdy až 30DC někdy dřív. Poprvé sem po něm měla dva folikuly a po druhé sem na něj nezareagovala vůbec az pak přirozeně 30DC moje tělo ovulovalo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
9.1.22 19:14

@Bellinka2 uff, děkuji za uklidnění, tak snad bude vše v pořádku :* a nevíš, jak se to dělá v Caru, kdyby náhodou ovulace vycházela na víkend?? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
9.1.22 19:18

@Majdasss no pokud vím, tak většina nedělá IUI zákroky o víkend :? Ale já třeba ve čtvrtek měla už větší folikuly a injekci sem píchala v sobotu a bylo to akorát načasovaný na zákrok v pondělí. Oni to dokážou díky ty injekci nějak načasovat myslím, tak by snad neměl být problém :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
9.1.22 20:43

@Bellinka2 děkuji, tak snad :D :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
9.1.22 22:07

@Bazalka123 jasný.. ale tu listovku bych raději brala bych Dr. Mi říkala že j dobře že ji jím.. ta nestojí zas tak moc.. @Majdasss jinak u me s pcos a clostikem hrozilo hyper stimulace a že aby nebylo více folikulů ale vždy sem měla jen 1 naštěstí. jinai si myslím že to neublíží ovulaci…Dr by tě m o hlídat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
10.1.22 07:01

@Annyzs děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2169
10.1.22 10:38

@Bellinka2 jo určitě, já furt vnitřně doufám, že ani jedno z toho nebude potřeba a že se přijde na něco řešitelného a pak to půjde přirozeně. Teda spíše bych si to takto moc přála :andel: ale uvidím

@Annyzs jo to je pravda. Nad tím popřemýšlím. Kdysi jsem brala pregnafolin. Jakou listovku bereš ty? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
10.1.22 14:11

@Bazalka123 já brala obyč listovku před otěhotněním a když sem otěhotněla tak sem si kupovala ten pregnafolin v tom ta listovka je a teď jsme 2 trimestr tak beru už od toho 13 TT pregnafolin +dha teď je teda už dražší 500 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
10.1.22 14:13

@Bazalka123 a jak si teda dopadla dnes.. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2169
10.1.22 16:26

@Annyzs Jasně, tak to si ten pragnafolin koupím asi, ať je tělo správně připravené :andel: On mi tenkrát gynekolog říkal, že samotná listovka nestačí, že to musí mít ještě nějaké látky, aby to to tělo dokázalo správně vstřebat :nevim:

Z dneška mám radost, vůbec mě to vyšetření vejcovodů nebolelo :andel: Cítila jsem jen trochu tlak, ale jinak nic. Vejcovody mám průchozí, tak se mi ve výsledku hrozně ulevilo. Když mi tenkrát můj gynekolog říkal o tomto vyšetření a že by pak případně mohl být problém v průchodnosti, tak se mi to nějak zažralo do podvědomí a já si říkala „sakra, to určitě bude ten problém“, tak se mi nakonec ulevilo, že je to vše v pořádku. Ovulace by měla být ve čtvrtek, vajíčko má fajn velikost, sliznice taky dobrá :andel: Tak uvidíme, zda pomůže toto profouknutí :lol: A jinak pak za 14 dní na krev a pak se finálně uvidí:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
10.1.22 18:08

@Bazalka123 tak to je skvělé…tak bych teda brala ten pregnafolin ten stojí do 200kc pořád v tom je to co potřebuješ před otěhotněním tak v průběhu. Jinak mě Dr nikdy neřekla že by ta listovka nestačila právě naopak že je dobře že to beru..tak to držím moc palce. Tak na to vlítnete a hlavě si to užijte a nemyslet na to že se zadělává :lol: držím palce a Budu čekat na skvělou zprávu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.